• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar hepinize merhaba bi soru sormak istiyorum size benim aferin 24 ağustosta adet oldum sonra hamile olduğumu öğrendim 4 ekimde kanamam başladı 5 ekimde düşük yaptım kanamam 8-9 gün falan surdu henüz adet fln olmadım bu dusuk kanaması adet yerine mi geçiyor ? Yoksa öyle değil mi
Evet cnm benim düşüğüm de de öyle olmuştu

Hoşbulduk canım :)) uzun zamandır giremiyorum işe adadım kendimi eşime zaman ayırdım da bugün test yaptırdı oda daha Dr gitmedik benimde dikkatimi çekti kız korktum
Kötü düşünme yine de canım iyidir inşallah .bende öyleydim uzak kaldıydım biraz geçen ay adet olunca .bat yaklaşınca tekrar döndüm sahalara inşallah bu ay bebeğim gelir :)

Hepinize cok tesekkur ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hala soktayim inanamiyorum yarin direk hastaneye kan vermeye gidicem hic bu sekilde ogrenemiycem sanmistim cok mutluyummm mutlulugumu paylastiginiz icin Allah razi olsunnn :):KK70: :KK70:
Allah kucagina almayi nasip etsin insAllahhhhh

Eger öyleyse benim adetim 26 günde bir geliyor henüz olmadım. Bazıları 40 gün sonra olunuyor diyorlar senin nasıl oldu canım bu konu beni çok uzsede bilgilenmek istiyorum
Ben 6 haftalık düşük yaptım normal de adetim 10 gün sürer 6. Hafta da düşük yapınca yine 10 gün kanamam oldu sonra da yine 16.günümde adet oldum herzman olduğu gibi ben 16 günde 10 gün oluyorum düşüktede değişmedi anlatabildimmi cnm. Bu arada geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum kaç haftalıktı

Ben 6 haftalık düşük yaptım normal de adetim 10 gün sürer 6. Hafta da düşük yapınca yine 10 gün kanamam oldu sonra da yine 16.günümde adet oldum herzman olduğu gibi ben 16 günde 10 gün oluyorum düşüktede değişmedi anlatabildimmi cnm. Bu arada geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum kaç haftalıktı
Eger benimde öyleyse adetim dün olması gerekiyordu doktorum korunma rahim çok iyi durumda psikolojik olarak haziran bu ay hamile kalabilirsin dedi ama taktir Allah'tan bebeğim 4 buçuk haftalıkti aşırı kanama sonucu dusuk yaptım açıkçası hala etkisindeyim çok dua ediyorum hayırlı ve sağlıklı bi bebek için.. yani daha kalp atışını bile duymadan bu kadar benimseyip sahiplendiysem annelik cok güzel bisey demekki

Back
X