- 10 Eylül 2016
- 186
- 335
- 18
- 34
Hamilemisin :)
Yok ya daha normalimm birsey hissetmiyorum.normal hayatima devam ediyorum :)Yok canim cok sukur:) snde var mi degisimler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilemisin :)
Yok ya daha normalimm birsey hissetmiyorum.normal hayatima devam ediyorum :)Yok canim cok sukur:) snde var mi degisimler
Olmadan yaptir canim ben neler cekiyommm...kara kara dusunuyorummm.sana tavsiyem yarin git yaptirrrDeğilim malesef daha :)) yani bu ay tutarsa diye sordum canım bugünü saymazsak at 5 :)
Cnm gunun gecince test yap eger deilsen disini yaptr hemenDeğilim malesef daha :)) yani bu ay tutarsa diye sordum canım bugünü saymazsak at 5 :)
Aynen bnde ole:)) surekli manti pisiriom bnmkk kayseriye gelin yada damat gtcek:)Yok ya daha normalimm birsey hissetmiyorum.normal hayatima devam ediyorum :)
Olmadan yaptir canim ben neler cekiyommm...kara kara dusunuyorummm.sana tavsiyem yarin git yaptirrr
Şimdi bata az kaldı o yüzden bide varsa .değilsem hemen yaptırıcam inşallah canlarCnm gunun gecince test yap eger deilsen disini yaptr hemen
Tmm cnm insallh bi sknti ckmazŞimdi bata az kaldı o yüzden bide varsa .değilsem hemen yaptırıcam inşallah canlar
iste insan hep boyle oluyor ta varsa ya yoksaaaŞimdi bata az kaldı o yüzden bide varsa .değilsem hemen yaptırıcam inşallah canlar
Benim canim hicbirsey istemiyoo ya yemek bile isteyerek yemiyorum ilk baslarda ki aclik kalmdi :)Aynen bnde ole:)) surekli manti pisiriom bnmkk kayseriye gelin yada damat gtcek:)
aynn bende kizlar sabirsizlikla bekliyorumiste insan hep boyle oluyor ta varsa ya yoksaaahep kendimizden fedakarlik bende boyleyimm
Ben cok acikiom ya bu arada sen folik asidi ac karninami alion tok karnina mi?Benim canim hicbirsey istemiyoo ya yemek bile isteyerek yemiyorum ilk baslarda ki aclik kalmdi :)
İnsallah olmustur canim.aynn bende kizlar sabirsizlikla bekliyorum
İnşallah güzelce atlatırsın canım ya bi sorun çıkmadaniste insan hep boyle oluyor ta varsa ya yoksaaahep kendimizden fedakarlik bende boyleyimm
Tok karinla canim doktor oyle demistiiiBen cok acikiom ya bu arada sen folik asidi ac karninami alion tok karnina mi?
Tamam cnm banada ole dmsti gcen senede ben gebelikten once ac karnina aldim hep kulknma kv.ole yaziyorduTok karinla canim doktor oyle demistiii
Snde saol cnm bnm
Aaa yok onu okumadim bile ben doktor oyle deyince .Tamam cnm banada ole dmsti gcen senede ben gebelikten once ac karnina aldim hep kulknma kv.ole yaziyordu
Çok küçükmüş cnm Rabbim birdaha yaşatmasın insan büyüdükçe daha çok anı yaşadıkça zorlaşıyor.. Neden test yapmıyorsn o zmn ben çok sabırsızım yapardım hemen :)Eger benimde öyleyse adetim dün olması gerekiyordu doktorum korunma rahim çok iyi durumda psikolojik olarak haziran bu ay hamile kalabilirsin dedi ama taktir Allah'tan bebeğim 4 buçuk haftalıkti aşırı kanama sonucu dusuk yaptım açıkçası hala etkisindeyim çok dua ediyorum hayırlı ve sağlıklı bi bebek için.. yani daha kalp atışını bile duymadan bu kadar benimseyip sahiplendiysem annelik cok güzel bisey demekki
:) ole yaziyo valla bnde anlamadim doktrlar nie ole tersni soluo:)Aaa yok onu okumadim bile ben doktor oyle deyince .