2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hepinize cok tesekkur ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hala soktayim inanamiyorum yarin direk hastaneye kan vermeye gidicem hic bu sekilde ogrenemiycem sanmistim cok mutluyummm mutlulugumu paylastiginiz icin Allah razi olsunnn :)
Tebrikler canım allahım sağlıkla kavuştursun inşallah

aynen öyle canım zaten geldi akşam soğuk soğuk hiç sormuyor bile hastanede ne oldu diye zoruma gitti ya bakalım bir kaç gün daha bekleyeyim canım

Hayirli olsun canim. Rabbim bizlere de nasip etsin

Hayırlısı olsun profildeki gibi nur yüzlü mis kokulu bir bebisin olur inşallah canım

canım bilimsel olup olmadığına emin değilim araştırmak lazım ama kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız tezi çoğu kişide doğru çıkıyor tabi sağda olup erkek olanlarıda duydum ama genelde yukarda yazdığım gibi... senin yazdığın cinsiyetin oluşmasının kuralı ama rahimin sağında solunda olma işi hangi tarafta yumurtladıysan değil zaten sen yanlış anlamışsın rahme gidene kadar yol katediyor zaten sağdan yumurtlasan da soldan yumurtlasan da olduğu yerde kalmıyor uzun bir yolculuk yapıyor ama rahimde ya sağa ya sola yerleşiyor embriyo...

aynen öyle canım zaten geldi akşam soğuk soğuk hiç sormuyor bile hastanede ne oldu diye zoruma gitti ya bakalım bir kaç gün daha bekleyeyim canım
bekle sakinliğini koru sen susunca merak edecektir zaten etmezse de sende bişi söylemezsin... negatifse regl olursun biter ama hamileysen kan sonucunu eline tutuşturursun... değilsende sorunlarınızı çözmeden çocuk işini biraz askıya alın derim... çünkü sen yıpranacaksın durum bunu gösteriyor...

Canım bunu bana ithafen mi yazdın Babies16 'ya ithafen mi :)

Günaydın canim. Bence kan testi yaptir. Kac gun gecikti? Hastane neden yapmadi ki devlet hastanesi miydi? Kendini uzme bebek varsa ki bence var o da etkilenir. erkekler böyle yapacak bir sey yok

bunu duyduğuma sevindim canım benimde gecikmem olmazdı bu ay oldu birde bir kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrım var kan testinde değerin ne çıkmıştı canım
canım kanda 25 çıkmıştı birazdan kan verecem tekrar doktor yükselip yükselmediğine bakacak.. inşallah yükselmiştir

sorma canım okadar çok hayalim vardı ki hamile olursam kafaya takmayacağım istediğimi alacağım hayalini kurduklarımı yapacağım diye stres oluncada olmuyor işte gece geldi sarıldı falan kızgınlığı geçiyor geçiyorda olan bana oluyor ağzına ne gelirse söylüyor kalbim kırılıyor o unutsada ben biraz zor unutuyorum

Günaydın canim. Bence kan testi yaptir. Kac gun gecikti? Hastane neden yapmadi ki devlet hastanesi miydi? Kendini uzme bebek varsa ki bence var o da etkilenir. erkekler böyle yapacak bir sey yok
ah canım çok sağol iyi dileklerin için.devlet hastanesiydi evimin yakınında var akşam iş çıkışı gittim kanama falan olmalı acil durum olmalı o zmaan bakabiliriz diyor dün olmam lazımdı bugünde yok daha ağrılarım 5-6 gündür var adet olacakmışım gibi ama gelen yok sabah da negatifi görünce dedim belki de takmaktan geliyor ama ben önceki aylar daha çok taktım hatta emindim bir keresinde iyice hamile sandım ona göre hareket ettim o zmaan bile gününü şaşmadı.bakalım bugün gelmezse yarın giderim kadın doğuma.hayat işte neler hayal ediyorsun ama neler yaşıyorsun.

inşallah canım dualarım seninle haber ver sonucu mutlaka.belirtilerin ne olmuştu adetten önce.
tabiki canım alır almaz yazarımm sizede..ben aşılama yaptırdım bu ay göğüs ağrısı ve şişliği oldu dokunamıyordum..kasık ağrısı oldu ama sürekli değil sızlıyordu sol tarafım. bide akıntım oldu süt gibi beyaz renkte bunlar oldu canım bende inşallah sende hamilesindir canım benim

inşallah canım çok sağol duaların için

Hayırlı olsun canım tebrik ederim.

Canım bunu bana ithafen mi yazdın Babies16 'ya ithafen mi :)
sana yazdım canım kromozomlar cinsiyeti belirliyor demişsin ya tabi kromozomlar belirliyor ama cinsiyeti erkek olan bebek sola kız olan bebek sağa yerleşiyor diye duymuştum... hatta ablamda bebeğim hep solda oğlum olacak derdi. hatta benim kimyasal geçirdiğim ay hep sağ tarafımda ağrı oldu ablam kızın olacak sağa tutunmaya çalışıyor demişti... Babies16 nın yazısında keseyi söylüyor sandım bentüpü görmemişimkast ettiği bu bence tüp olarak yanlış hatırlıyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…