- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
geçmiş olsunCok gecmis olsun canimm ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsunCok gecmis olsun canimm ya![]()
Bekle canim elleme yirmilik disin miCanim doktorum izin vermemis benim dis cekimine.zaten dogrusu bu beklesin ne yapayimmm
Yok canim degil arkadan bi dis iste :)Bekle canim elleme yirmilik disin mi
Bekle cktrme diosa doktor cktrme cnm tatli seyler yeme cok ustunde durma gecer insllhYok canim degil arkadan bi dis iste :)
aynen canim ben zaten arastirdim ilk uc ay mudahale edilmesin diyor heryerBekle cktrme diosa doktor cktrme cnm tatli seyler yeme cok ustunde durma gecer insllh
Hastanedeyim suanda kan aldilar sonucu bekliyorumm cok sancim var bugun asiri agriyo kasiklarim
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versinKizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Ilk uc ay aynenAynen can
aynen canim ben zaten arastirdim ilk uc ay mudahale edilmesin diyor heryer
Gec dollenmedir belki hemen umutsuzluga dusme canim. Bir kac gun daha bekle bence.Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim pazartesiydi batim.malesef negatif![]()
Insallah canimmbir gün bende buralarda hamileyim diyebilecek miyim![]()
Hadi insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim. Adet olacakmis gibi mi canim agrin??Hastanedeyim suanda kan aldilar sonucu bekliyorumm cok sancim var bugun asiri agriyo kasiklarim![]()
Canım sakin ol benimde hala ağrım var karnım gögülerim resmen geriliyor göbeğim kocaman şişti belim agrıyor sürekli uykum var aynı zaman da çalışıyorum fakat gercekten bebeğim olduğu için bu ufak acılar bile mutlu ediyor öyle düşün sende. Sabah işe giderken o kadar zor uyanıyorum ki diyorum; bebeğim için para kazanmam lazımHastanedeyim suanda kan aldilar sonucu bekliyorumm cok sancim var bugun asiri agriyo kasiklarim![]()
Üzülme canım benim de pazartesi. Ben ilk gebeliğimde idrar testinde 4.gün görmüştüm.Ben bu sabah erken gebelik testi yaptim pazartesiydi batim.malesef negatif![]()
Gec dollenmedir belki hemen umutsuzluga dusme canim. Bir kac gun daha bekle bence.
Olur mu canm kalirsin Allhin izniyle dogru zamanda saglikla gelck insallh folik asit alBenim kırmızılar geldi 2 gün önce geldi canım sıkılıyor dusukten sonra kalamayacam galiba 3 ay geçti 4 aya gircem
Geldi simdi doktor alttan muayaneye aldi sonuclari soylemiyo yarin tekrar gel dedi oglenden sonra baska testlerde yapicakmis anlamadim noluyoCanım sakin ol benimde hala ağrım var karnım gögülerim resmen geriliyor göbeğim kocaman şişti belim agrıyor sürekli uykum var aynı zaman da çalışıyorum fakat gercekten bebeğim olduğu için bu ufak acılar bile mutlu ediyor öyle düşün sende. Sabah işe giderken o kadar zor uyanıyorum ki diyorum; bebeğim için para kazanmam lazımmutlu düşün. Ne zaman çıkacakmış sonuçlar?