• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar cok sayfa olmus okuyamadim varsa hamisler tebrik ederim opuyorum sizleri kucuk bi kaza gecirdim Allaha sukur birseyim yok sadece on disim catlamisti iki gundur discideydim dolgu falan yaptrdm nasilsiniz
Canım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Hastanedeyim suanda kan aldilar sonucu bekliyorumm cok sancim var bugun asiri agriyo kasiklarim :KK43:
Canım sakin ol benimde hala ağrım var karnım gögülerim resmen geriliyor göbeğim kocaman şişti belim agrıyor sürekli uykum var aynı zaman da çalışıyorum fakat gercekten bebeğim olduğu için bu ufak acılar bile mutlu ediyor öyle düşün sende. Sabah işe giderken o kadar zor uyanıyorum ki diyorum; bebeğim için para kazanmam lazım :KK76::KK200::anneadayı: mutlu düşün. Ne zaman çıkacakmış sonuçlar?

Canım sakin ol benimde hala ağrım var karnım gögülerim resmen geriliyor göbeğim kocaman şişti belim agrıyor sürekli uykum var aynı zaman da çalışıyorum fakat gercekten bebeğim olduğu için bu ufak acılar bile mutlu ediyor öyle düşün sende. Sabah işe giderken o kadar zor uyanıyorum ki diyorum; bebeğim için para kazanmam lazım :KK76::KK200::anneadayı: mutlu düşün. Ne zaman çıkacakmış sonuçlar?
Geldi simdi doktor alttan muayaneye aldi sonuclari soylemiyo yarin tekrar gel dedi oglenden sonra baska testlerde yapicakmis anlamadim noluyo :(:(

Back
X