2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

suan neofortil kullanıyor ikisi birlikte olurmu acaba :) nerdeee benimkisi çok Seçici zaten :) artık kavga dogus icirecem :halay:

İlaçla birlikte zarari olur mu blemiycem olmazsa doktora sorarsiniz,bu ay ölçüm yapılırsa sonuclara göre diger ay başlarsınız yada.hem sayiyi hem hareketliligi baya 2,3 kat arttırdığını yazanlar olmus.valla kavga dövüş icir bnce de.biz elimizden geleni yapiyoruz onlar da yapsın nolcak, :KK76:

İlaçla birlikte zarari olur mu blemiycem olmazsa doktora sorarsiniz,bu ay ölçüm yapılırsa sonuclara göre diger ay başlarsınız yada.hem sayiyi hem hareketliligi baya 2,3 kat arttırdığını yazanlar olmus.valla kavga dövüş icir bnce de.biz elimizden geleni yapiyoruz onlar da yapsın nolcak, :KK76:
aslında doktorumuz da tavsiye etmisti.bol meyve ve keçiboynuzu dedi.spermin içindeki enzimleri meyvenin içindeki şeker besliyormus.

Aminnn. Günler geçmiyor sanki. Birde bu gece uyuyamadim kolayca. Karnım da ya çok gaz var ya da bebisim geliyor inş. Sende belirti falan var mı

Aynen seminer döneminde bile sordular bana da,bide bizim okulda gecen yil 4,5 hamile vardi.bu yılda var yine,hadi sira snde artik deyip duruyorlar. Yine de kafami sinifima,ogrncilerime vericem onlar da susarlar bi.süre sonra..senin brans ne.canim? Ben sınıf ogretmeniyim.
bende sinifciyim canim:halay:aynen bizim okulda da masallah ikinci bebise gectiler:anneadayı:

Aminnn. Günler geçmiyor sanki. Birde bu gece uyuyamadim kolayca. Karnım da ya çok gaz var ya da bebisim geliyor inş. Sende belirti falan var mı
Evt canm aynı günler geçmiyor.o öncelikle hayırlısı .bekleyişin de ayrı bir tadi var. Dünden beri mide bulantısı var ama et den galiba. Sürekli etle uğraşıyorum diyorum. İki gündür çerez olayını abarttim. Enerjik olayim die:-).ikigundur uyuyorum çok hemde. Ama yumurtlama döneminde yüz diye düşünüyorum. Yine de bilemicem. belki vardır canm sende bebek. Gaz şişkinlik olabilir. Beklicez.

aslında doktorumuz da tavsiye etmisti.bol meyve ve keçiboynuzu dedi.spermin içindeki enzimleri meyvenin içindeki şeker besliyormus.

Ooo doktor tavsiye ettiyse hemen basla canim,al.kecibiynuzunu, yarim litre klorsuz kaynayan.suya 5,6tane at,3dk kaynat agzi kapali olarak. 20dk demlensin .sonra icir esine. Sabah ac karna ve gece yatmadan önce icicek.bir.hafta sonra sadece gece içecek. Ins yarari olur canim, benim esimde sorun var mı blmiyorum bnde bisey çıkmamıştı ama ikimizde bu.ay kurlere verdik Kndimizi hayrlisi bakalim :dua:

Evt canm aynı günler geçmiyor.o öncelikle hayırlısı .bekleyişin de ayrı bir tadi var. Dünden beri mide bulantısı var ama et den galiba. Sürekli etle uğraşıyorum diyorum. İki gündür çerez olayını abarttim. Enerjik olayim die:-).ikigundur uyuyorum çok hemde. Ama yumurtlama döneminde yüz diye düşünüyorum. Yine de bilemicem. Sende belirti var mı. yumurtla
ma dönemini takip ediyormusun

Evet yeni bitti yumurtlama dönemim. Takvimle takip ediyorum ben. Test falan yapmadım.. bende iki kere falan baş dönmesi oldu. Birde sürekli karın da garip hislerim var uç gündür

Ooo doktor tavsiye ettiyse hemen basla canim,al.kecibiynuzunu, yarim litre klorsuz kaynayan.suya 5,6tane at,3dk kaynat agzi kapali olarak. 20dk demlensin .sonra icir esine. Sabah ac karna ve gece yatmadan önce icicek.bir.hafta sonra sadece gece içecek. Ins yarari olur canim, benim esimde sorun var mı blmiyorum bnde bisey çıkmamıştı ama ikimizde bu.ay kurlere verdik Kndimizi hayrlisi bakalim :dua:
tamam bilmiyordum yapılışı eşime dedim şimdi babası 2 hafta bizde o gidince başlayacak :) keçiboynuzu dolapta durur mu yoksa buzdolabında mi durmalı acaba.bence çok geçmeden baktirin spermlerine.

Evet yeni bitti yumurtlama dönemim. Takvimle takip ediyorum ben. Test falan yapmadım.. bende iki kere falan baş dönmesi oldu. Birde sürekli karın da garip hislerim var uç gündür
Bende takvimle takip ediyorum. Biz yinede birgün durup diğer gün iliskiye giriyoruz. Bende bugün şişkinlik var karın bölgesinde acaba yumurtlama gunumdemiyim diyorum. Bilemedim.n e gibi hislerin var. Kaşık ağrısı felan mi

Bende takvimle takip ediyorum. Biz yinede birgün durup diğer gün iliskiye giriyoruz. Bende bugün şişkinlik var karın bölgesinde acaba yumurtlama gunumdemiyim diyorum. Bilemedim.n e gibi hislerin var. Kaşık ağrısı felan mi
bence takvim yanıltıcı olabilir.ben genelde akıntıdan anlıyorum birkaç ay ovulasyon testi kullandım ve akıntımin beni yaniltmadigini gordum.ovulasyon testi yle hamile kalan çok kişi var.

Back
X