2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya benim böyle karnım da aşırı gaz var birde alt karın da kelebekler ucusuyor gibi hafif hafif. Ama yatarken artıyor dönerken zorlanıyorum. Birde vücudum sıcaklığı artmış esim öyle dedi. O anlamaz böyle belirtilerden falan. Gece atesime falan baktı. Benimde içimdeki acabalar çoğaldı

Bende takvimle takip ediyorum. Biz yinede birgün durup diğer gün iliskiye giriyoruz. Bende bugün şişkinlik var karın bölgesinde acaba yumurtlama gunumdemiyim diyorum. Bilemedim.n e gibi hislerin var. Kaşık ağrısı felan mi

Ya benim böyle karnım da aşırı gaz var birde alt karın da kelebekler ucusuyor gibi hafif hafif. Ama yatarken artıyor dönerken zorlanıyorum. Birde vücudum sıcaklığı artmış esim öyle dedi. O anlamaz böyle belirtilerden falan. Gece atesime falan baktı. Benimde içimdeki acabalar çoğaldı
canım umitlendirmis gibi olmayayım ama bi arkadaşım vardı seninle ayni kelebek belirtisi vardi.sonra hamile olduğunu ogrendi.umarim sende hamilesindir.bat kac?

Kızlaaarrr ben bilmem eşim bilir deki özge de hamileymiş :D :D o evde hamile kalmış ya myzt myzt canımmm vay halimize
Evet canım gordum tv de vay be diyorummm yani ben fazla giremiyorum kızlar ya kaynım bizi evleneceği gelin adayı ile tanıştırdı kaç gündür tanışma görüşme deansları gelip gitme falan fırsat bulamıyorum bi kaçta şehir dsına çıktık iş için. Bu aydan hiç umudum yok onuda söyliyeyim beklentim yok hiç beklemiyorum çok yoğunuz leyleklerde getirmiyo malesef :D

bence takvim yanıltıcı olabilir.ben genelde akıntıdan anlıyorum birkaç ay ovulasyon testi kullandım ve akıntımin beni yaniltmadigini gordum.ovulasyon testi yle hamile kalan çok kişi var.
Aslında hem takvim takip ediyorum hemde akintiya bakıyorum canm. Takvime göre yumurtlama dönemi deyim ama akıntıyı goremedim sanki. Hayırlısı diyorum

tamam bilmiyordum yapılışı eşime dedim şimdi babası 2 hafta bizde o gidince başlayacak :) keçiboynuzu dolapta durur mu yoksa buzdolabında mi durmalı acaba.bence çok geçmeden baktirin spermlerine.

Tamam canım ins yarari olur, keciboynuzlarini kırıp at kaynayan suya. Valla ben.aktardan almistim orda dışarda duruyordu bnde buzdolabina koymadim mutfak tezgahimds duruyo gelip gittikçe esim aliyo bi iki tane:halay: eger bikac ay daha olmazsa esim icin gidicez doktora canim.siz ne zmn gitiniz nekadar sure olmayinca?Bide sen de problem cikmayinca mi esin gitti kontrole? Biz 4aydır istiyoruz ya daha olmadi bakalim..

Canm hayırlısı kendini çok da umitlendirme sonra çok üzülüyor insan. İnşallah bebek vardır. Ne zamandır bebek bekliyorsun canm

Kizlar acil yardim! Grip oldum bebegime bi zarari olurmu bilmiyorum ama nasil iyilesicem fikri olan varmi?

Tamam canım ins yarari olur, keciboynuzlarini kırıp at kaynayan suya. Valla ben.aktardan almistim orda dışarda duruyordu bnde buzdolabina koymadim mutfak tezgahimds duruyo gelip gittikçe esim aliyo bi iki tane:halay: eger bikac ay daha olmazsa esim icin gidicez doktora canim.siz ne zmn gitiniz nekadar sure olmayinca?Bide sen de problem cikmayinca mi esin gitti kontrole? Biz 4aydır istiyoruz ya daha olmadi bakalim..
aa daha çok Erkenmis sizinkisi.ben 1 yil sonra gitmeye başladım doktorlara esimde bir ay önce gitti.19 aydır deniyoruz biz.bende hafif pko varmis.esimde sorun olmadığını düşündük bende öyle olunca ama madem onun ki daha da sorunluymus.ama şimdiki aklım olsa bu kadar beklemezdim.simdi yurt dışındayiz Dr da gidemiyorum.yazdan yaza.

Aynilari bendede olmuatu canim bu ay.asiri gazim oldu kasigimda gerilme agri bacagima kadar vuruyordu hatta.idrarimda koyulasma falan...midemde sislik yanma.adet donemi normalde akinti olmaz yapiskan akintilarim...ama sonuc hüsran...hersey olabiliyor malesef yaa :mad:

canım umitlendirmis gibi olmayayım ama bi arkadaşım vardı seninle ayni kelebek belirtisi vardi.sonra hamile olduğunu ogrendi.umarim sende hamilesindir.bat kac?

İnş canım bat 2 ekim daha da var o yüzden psikolojik mi diyorum bazen

Bende bu ay daha gitmesem mi diyorum kadin doguma.dahiliyeye gitcem genel testler yaptrcam bilmedigim bisey var mi diye ama artik kadin doguma gidesim gelmiyor
Aynen benimde. Zaten bu ayda olmazsa doktor asilamaya yonlerdircem dedi. Bende erken diye dusunuyorum. Hic belli olmaz gider miyim gitmez miyim ama. Birazda krndi halone botakmak lazim. Yani 1 2 ay kafamiz rahat takilalim bence. Doktoruna danis 1 2 ay ara versem sorun olurmu de. Ona gore sende kafa dinlersin

Aynilari bendede olmuatu canim bu ay.asiri gazim oldu kasigimda gerilme agri bacagima kadar vuruyordu hatta.idrarimda koyulasma falan...midemde sislik yanma.adet donemi normalde akinti olmaz yapiskan akintilarim...ama sonuc hüsran...hersey olabiliyor malesef yaa :mad:

Zaten artık alistim da negatife bu belirtilerle mutlu oluyoruz :eğlence:

Kizlar acil yardim! Grip oldum bebegime bi zarari olurmu bilmiyorum ama nasil iyilesicem fikri olan varmi?
Canim nane limon, ihlamur, sicak corba ic yat dinlen. Bol bol limon yiyebilirsin. Vitaminli urunler tuket meyve sebze ye bol bol. Vucut sicakliginda dus alip yat bolca. Tabi doktora git. Ama doktora gitmeden ilac sakin kullanma.

Back
X