• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar 2 senelik ve 1 senelik olanlar için söylüyorum ben 2013 te evlendim 4 senemin içine giricem 3 sene sonrs hamile kaldım brn umudumu yitirmişken doktor bana kısırsın demişti ve dünya başıma yıkılmıştı kimseyi görmek istememiştim odamdan dışarı dahi cıkmıyodum ve bundan 2 hafta sonra hamile oldugumu öğrenmiştim ama düşükle sonuçlandı ve düşükten 5 ay sonra tekrar hamile oldugumu öğrendim oda düştü ve allahın taktiri zamanı değilmiş ve bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim yani demek istediğim umudunuzu hiç kaybetmeyin allaha tevekkül edin dünya dualar üstüne ayakta duruyo sonuçta
rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım ne yaptın sonuç çıktı mı ben bakmaya korkuyorum ya
Canım şimdi çıktım doktorun yanından. Sonucum 233 yani kanda da onaylandı hamileyiiiiimmmmmmm :) :anneadayı::anneadayı::nazar::nazar: bak canım sende sonucuna. Doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş. İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza :dua::dua:

Canım şimdi çıktım doktorun yanından. Sonucum 233 yani kanda da onaylandı hamileyiiiiimmmmmmm :) :anneadayı::anneadayı::nazar::nazar: bak canım sende sonucuna. Doktorlarımız aynı şeyleri söylemiş. İnşallah sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza :dua::dua:
yok tatlım benim çıkmadı malesef negatif çıktı anlam veremedim buna o kadar belirti ne o zaman offf kafam allak bullak oldu

aynen canım bende bir anlık bir şok yaşadım analyamıyorum ki bende o kadar belirti gecikme doktorun ultrasona bakınca gebe olma ihitimalin var demesi falan boşmuş yani hepsi
ben bile burdan kötü oldum:( üzülmeyin ne olur bu ay beraber yeni yumurtlama dönemini beklemeye geçeriz benimde geçen hafta kanda negatif çıktı o şok anı çok kötü hüngür hüngür ağladım evde :( eşim saolsun beni teselli etti:( üzülmeyin demek daha vaktimiz var...

tebrikler bu arada
siz neler yaptınız gebe kalmak için
hangi günleri degerlendirdiniz? ovulasyon testi vs kullandınız mı? tecrübenizi paylaşırmısınız..
Adetim 7 gün sürdü ve ben 6. Günü bitti sanmıştım o gün hemen birlikte olmustum sonrasında yumurtlama haftasıda dahil o zamana kadar 1 gün arayla birlikte olduk yumurtlama günüde birlikte olduk ilişki oldugu günler belime yastık koyup sabaha kadar duş almadım bide ayaklarımı duvara dogru diktim 1 saat her seferinde birde ilişki olmadan hemen banyoya gidip 10-15dk sıcak su tuttum belime ve kasıklarıma gevşesin diye sonra hemen ilişki oldu ve çok şükür oldu böyle işte

ben bile burdan kötü oldum:KK43: üzülmeyin ne olur bu ay beraber yeni yumurtlama dönemini beklemeye geçeriz benimde geçen hafta kanda negatif çıktı o şok anı çok kötü hüngür hüngür ağladım evde :KK43: eşim saolsun beni teselli etti:KK43: üzülmeyin demek daha vaktimiz var...
belirti olmasa gerçekten bu kadar heves etmezdim sanırım iş yerindeyim bende ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.ama hayırlısı demekten başka yapacak hiçbirşey yok

Adetim 7 gün sürdü ve ben 6. Günü bitti sanmıştım o gün hemen birlikte olmustum sonrasında yumurtlama haftasıda dahil o zamana kadar 1 gün arayla birlikte olduk yumurtlama günüde birlikte olduk ilişki oldugu günler belime yastık koyup sabaha kadar duş almadım bide ayaklarımı duvara dogru diktim 1 saat her seferinde birde ilişki olmadan hemen banyoya gidip 10-15dk sıcak su tuttum belime ve kasıklarıma gevşesin diye sonra hemen ilişki oldu ve çok şükür oldu böyle işte
kasıklara su tutmayı ilk kez duyuyorum.... aman ya bu kadar insan bişey mi yapıyor hamile kalmak için pat diye kalıyorlar :(( demek ki allahın takdiri bu :(((((

belirti olmasa gerçekten bu kadar heves etmezdim sanırım iş yerindeyim bende ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.ama hayırlısı demekten başka yapacak hiçbirşey yok
aynen.... inşallah adetiniz sorunsuz bir şekilde gelir ve bu ay beraber yumurtlama günümüzü takip ederiz :( bende burdaki arkadşaların demesiyle yarın için yumurtlama takibi için doktordan randevu aldım :( inşallah bu ay uğurlu gelir bana :(

kasıklara su tutmayı ilk kez duyuyorum.... aman ya bu kadar insan bişey mi yapıyor hamile kalmak için pat diye kalıyorlar :KK43:( demek ki allahın takdiri bu :KK43:((((
Valla bende birinden duydumda denedim bilmiyorum onun sayesinde mi ama denemekten zarar çıkmaz bence

Back
X