• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bekleyince hep boyle cikiyor.belki gebesindir ama bu test gebe oldugunu gosteren test degil daha sonra tekrar dene ben kendimden ve arkadasmdan biliyorum bekleyen testler hep boyle oluyor belli bir markada.kac kez hayal kirikligina ugradim
Olabilir canim. bu cizgi bana cok heves vermiyor zaten. dunden oncede 2 test yaptim. onlarda elimde hala ama cizgi yok. testin markasi freely di.

bence yarın tekrarla canım benim, eğerki aynı çıkarsa kana git :) adetine kaç gün var
Bakalim canim kismet. yaptigim testleri hic ilk idrarla yapamiyorum denk gelmiyor ki. gun icinde yapiyorum ondada idrari mi tutmadan yapiyorum. yarin disarida bir isim var donuste test alirim. erken gebelik testi almayi dusunuyorum zaten. cumarteei sabahi yaparim ozaman cNim :)) hakkimizda hayirlisi

Canım iğnenin etkisi 12 günde atılıyor vücuttan. 12 günden önce yapılan testler genelde pozitif çıkıyor ve yanıltıcı oluyor.
canım öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için.bugün benim 10.günüm.sabah test yaptım ve böyle çıktı.daha erken o zaman birkaç gün daha mı beklemeliyim ?

Eklentiler

• 20161103_061833-1.webp
    20161103_061833-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 73
Canim cizgi var gayet net gorebiliyorum. istersen tekrarla testi yarin. yine cizgi gorursen kana gidersin canim.
öyle mi dersin kuzum emin olamıyorum.bat 8 kasım o güne kadar beklesem mi diyorum.elimde 2 tane gebelik testi var.yarın ve ctesi günü tekrarlayayım olmazsa dimi ?

Canim ya uzulme lütfen kiyamam. Peki kist durumu var mi yoksa sevinmelisin. Insan hayalkirikligi yasiyor tabi. Ama saglikli olursan yine olur canim benim.
Kist yokmus canim neden geciktigi de belli degil sonuclarin temiz bi kac gun sonra olmazsan acile git dedi belki baska bi hastaliktan dolayi olmuyosundur rahimlik bi durum yok dedi

Uzulme tatlim.Hayirlisiyla zamaninda gelecek yavrucagin. Sen guclu ol sukur et sabir et. Allah buyuk bol bol dua et. Dua her kapiyi acar.
Sana da hatali testi gelmis o markanin. Bir kez daha gorduk bu markanin yanilttigini. Lutfen kendini yipratma.
Bi daha adetimde gecse kusana kadar test yaptirmiycam ne zaman kusmaya baslarim o zaman esimde cok uzuldu o uzulunce ben daha cok uzuluyorum

canımmm kaç gün geçmişti adetin? belki geç döllenmedir, olamaz mı? bir şey dedi mi doktor?
Bugunle beraber pazar olmam gerekiyodu sanirim 5 gun gecti halada tik yok. Doktor sonuc negatif imkansiz gebelik durumu dedi rahim temiz dedi idrar yolu enfeksiyonuda yok mantarda yok kistte yok. Baska bi hastalik kaynakli olabilir bizlik bisey yok dediler

Back
X