• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar iyi geceler yarın doktor randevum var bugün çok üzüldüm evet ama olan oldu eşim geldi akşam baya üzgündü oda bakalım ne olucak ben iyi haberler gidip güzel haberlerle dönmek istedim ama allah nasip etmedi herşey Allahtan. .Şu mübarek günde hakkımızda hayırlısı versin Rabbim ..

Baya belirtin vrmış aslında canım senin .tam bilmiyorum ama galiba 12günde kana geçiyomuş yoksa idrara mıydı öyle bişeydi :) arada bi normak adet ağrısı gibi ağrı giriyo sanırım adet olcam diyorum :KK43:
Ben de oyleyim canim bugun bildigin adet sancısı cektim

Kızlar iyi geceler yarın doktor randevum var bugün çok üzüldüm evet ama olan oldu eşim geldi akşam baya üzgündü oda bakalım ne olucak ben iyi haberler gidip güzel haberlerle dönmek istedim ama allah nasip etmedi herşey Allahtan. .Şu mübarek günde hakkımızda hayırlısı versin Rabbim ..
Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah

Bana iki iç defa girdi anlık ama sağ kasığımda batma gibi sancı gibi ağrı gibi bişey azda olsa hep var canım sanki geçen ayda böyle olmuştu ama bu ay belime vuruyor sağ tarafına sadece
Canim benm gecen ay hafif agrim vardi ama bu ay daha degisik göğüslerm ağrıyor sancim daha fazla biraz umutlaniyorum

_20161104_002249.webp

Slm kizlar bügün Gene hayatimin en kötü gününü yasiyorum iki senedir bekledigim melegim terk eti Beni üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum doktorlardan kontrollerden uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan biktim Allah kimseye yasatmasin hüsrana ugramaktan biktim:KK43:

Slm kizlar bügün Gene hayatimin en kötü gününü yasiyorum iki senedir bekledigim melegim terk eti Beni üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum doktorlardan kontrollerden uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan biktim Allah kimseye yasatmasin hüsrana ugramaktan biktim:KK43:
Gecmis olsun canim hayrdir problem ne

Geçmiş olsun canım. Allah en yakın zamanda meleğine kavuştursun seni.

Tskr ederim Canım yapilan testlede kontrollerde ne benden nede esimde sorun yok canim ama iki senedir hamilelik haberi icin can atarken üc ay önce kimyalsal gebelik yasadim ve bügün aynisini yasiyorum malesef:KK43:
Pihtilasma guatr herseye bakildimi canm..insallah rabbim taz zamanda unutturur

Bütün teslerde temiz cikiyor ama neden olmuyor bende bilmiyorum hevesim kursagimda neden kalıyor bilmiyorum:KK43:
Sperm ve yumurta kalitenizi arttiracak besinler tuketin canim sorun cikmasada..mesela sperm testlerinde dna hasari akrozomal bozukluklar falan ilk etapta bakilmiyor bunlarda skintilar olabiliyor ve kimyasal gebeliklere sebep olabiliyor...sadece vitamin olduklari icin soyluyorum esin evicap ve zinko cinko kullansin sende folik asit olarak inofoligi dene bence 2 3 ay bi deneyin belki basit hasarlardan olusuyordur..yine soyluyorum sirf vitamin olduklari icin bukadar rahat oneriyorum yine kendiniz bilirsiniz tabi ben esime bunlari yaptim bide bitkisel kurler uyguladim.ondada sadece morfoloji bozuklugu vardi sayi hiz cok iyiydi ama 2. twstte 15 20 gunde hiz falan okadar artmiski morfolojide ayrintili incelendiginde hic bi sikinti cikmadi doktor bile sasirdi bukadar hizli deisime ne yapiyorsan devam et dedi hatta bide ustune kişniş i onerdi onada basliycam.sanada tavsiye ederim

Back
X