• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlarım arkadaslarım anne olmak icin can atan yol arkadaşlarım sevindirici haberi alıp topik yogunlugundan atladıgım ve tebrik edemedigim herkesi sımsıkı kucaklıyorum tebrik ediyorum bugun bu kadar pozitif olmamı saglayan ve umutlandıran bu topiğin biricik hanımlarından Masalll92 Masalll92 @FM_ist @cgdmkrks ve diğer arkadaşlarım teşekkürü borç biliyorum allah sizden razı olsun nur topu gibi evlatlarınız olsun dualarımdasınız

Amin canım hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız inşallah. Hep böyle pozitif ol canım. Allahın izniyle bir gün bizde anne olacağız.

Belim çok ağrıyor benim. :KK43: bu ay ki yumurtlama döneminde herşey gözüme çok battı ya . :KK43:
Benimde her ay deisik bisey oluyor ya sinir oluyorum herdefasinda acaba mi diyorum..daha yumurtlama akintim gelmedi testimde silik.ama belim ve yumurtaliklarim cok siddetli agriyor 2 gundur..bugun carsidan eve donerken esimi aradim yuruyemedim kasigima giren sancidan resmen :KK34:

Sperm ve yumurta kalitenizi arttiracak besinler tuketin canim sorun cikmasada..mesela sperm testlerinde dna hasari akrozomal bozukluklar falan ilk etapta bakilmiyor bunlarda skintilar olabiliyor ve kimyasal gebeliklere sebep olabiliyor...sadece vitamin olduklari icin soyluyorum esin evicap ve zinko cinko kullansin sende folik asit olarak inofoligi dene bence 2 3 ay bi deneyin belki basit hasarlardan olusuyordur..yine soyluyorum sirf vitamin olduklari icin bukadar rahat oneriyorum yine kendiniz bilirsiniz tabi ben esime bunlari yaptim bide bitkisel kurler uyguladim.ondada sadece morfoloji bozuklugu vardi sayi hiz cok iyiydi ama 2. twstte 15 20 gunde hiz falan okadar artmiski morfolojide ayrintili incelendiginde hic bi sikinti cikmadi doktor bile sasirdi bukadar hizli deisime ne yapiyorsan devam et dedi hatta bide ustune kişniş i onerdi onada basliycam.sanada tavsiye ederim
Tskr ederim gülüm tavsiyelerin icin gözardi etmiyecem dediklerini ama inanki öylesi yorgun bir bedene sahibimki aklim beynim durmus gibi kendimden cok müjde verip 6 hafta sonra kaybetim haberini esime vermek Beni daha da kahr ediyor :(

S selifor
yeni bata hoşgeldik 28 kasım
Allahım hepimize yeni yıla girerken hamile olmayı nasip et.Sağlıklı hayırlı evlatlar ver Allahım kavuştur bizleri tüm kızları :KK46:Hamile olan kardeşlerimede sağlık sıhat ve mutlulukla kucaklarına almayı analı babalı büyütmeyi en güzel günlerini görmeyi nasip et ..Amin

Son düzenleme:
Tskr ederim gülüm tavsiyelerin icin gözardi etmiyecem dediklerini ama inanki öylesi yorgun bir bedene sahibimki aklim beynim durmus gibi kendimden cok müjde verip 6 hafta sonra kaybetim haberini esime vermek Beni daha da kahr ediyor :KK43:
Kiyaslanamaz belki ama Bizdede her adette yorgunluk bikkinlik oluyor ama ne yapalim 1 2 gun sonra yeniden umut etmeye basliyoruz yoksa yasayamayiz aşamayiz hic bi engeli...benimle beraber her adette esimde 2 gun canli cenaze gibi geziyor ..nasip diyip sabrediyrz insallah mukafatini da alicaz canim..rabbim bizi siniyor bizi ölcuyor sevdiginden..insallah sabrin sonu selamet olcak hepimizde :dua:

geçti canım 3 gün geçti bugünle birlikte ağrılarım çok vardı benim kasık ağrım bel ağrım sanki adet olmuşum gibi ama olmadım.bende evde giremiyorum işten çıkınca yemek ev düzenleme derken uykum geliyor sabah bakıyorum sayfalar baya bir ilerlemiş :) okuyamıyorum hepsini :)
Test yaptın mı nasıl bekledin 3 gün

Kiyaslanamaz belki ama Bizdede her adette yorgunluk bikkinlik oluyor ama ne yapalim 1 2 gun sonra yeniden umut etmeye basliyoruz yoksa yasayamayiz aşamayiz hic bi engeli...benimle beraber her adette esimde 2 gun canli cenaze gibi geziyor ..nasip diyip sabrediyrz insallah mukafatini da alicaz canim..rabbim bizi siniyor bizi ölcuyor sevdiginden..insallah sabrin sonu selamet olcak hepimizde :dua:
Inşallah canım Allah büyüktür hayirlisi deyip sabir edecegiz inşallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:(

İyide rahim duvarı kalınlaşmış demedi mi doktor ? Çok şaşırdım şu an ben
Banada demistide 2 ay hemde fos cikti canim ya..zaten normal sartlardada vucut her ay gebelige haziliyor kendini rahim duvarinda kalinlasma oluyor.doktorda buna istinaden olmasi gereken sey oluyor diye soyluyor bize bosa hevesleniyoruz..benim progesteronum 12 cikmisti catlama sonrasi..ki dr testi verirken dediki 6 dan sonrasi bizim icin cok iyi.12 yi gorunce sen daha adet olcam diye dusunme dedi olmasi gerekenden daha ileri bi tarih verdi kontorl icin kesede gorunur diye...ben hastalandim şok tabi :kızgın:

Banada demistide 2 ay hemde fos cikti canim ya..zaten normal sartlardada vucut her ay gebelige haziliyor kendini rahim duvarinda kalinlasma oluyor.doktorda buna istinaden olmasi gereken sey oluyor diye soyluyor bize bosa hevesleniyoruz..benim progesteronum 12 cikmisti catlama sonrasi..ki dr testi verirken dediki 6 dan sonrasi bizim icin cok iyi.12 yi gorunce sen daha adet olcam diye dusunme dedi olmasi gerekenden daha ileri bi tarih verdi kontorl icin kesede gorunur diye...ben hastalandim şok tabi :kızgın:
Allah allah ya böyle heveslenip te sonuç bu olunca daha kötü tabi. Allah ım isteyen herkesin kucaklarını hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

Slm kizlar bügün Gene hayatimin en kötü gününü yasiyorum iki senedir bekledigim melegim terk eti Beni üc ay önce yasadigim kimyalsal gebeligi bugünde yasiyorum doktorlardan kontrollerden uzun süren bekleyisin kisa süren sevincini yasamaktan biktim Allah kimseye yasatmasin hüsrana ugramaktan biktim:KK43:
canım kimyasal nedeni bazen erkekten dolayi olabiliyor.sperm kalitesizse.baktirdiniz mi onun spermlerine?üzülme kimyasal geçiren tüm tanıdıklarım hepsi bir süre sonra hamile kaldi.bende 2 senedir bekliorum ama hiçbir gebelik olusmadi.yani hamile kalabiliyorsun.simdi tekrar hamile kalmaya bak :) en yakın zamanda yine gelecektir.

Benimde her ay deisik bisey oluyor ya sinir oluyorum herdefasinda acaba mi diyorum..daha yumurtlama akintim gelmedi testimde silik.ama belim ve yumurtaliklarim cok siddetli agriyor 2 gundur..bugun carsidan eve donerken esimi aradim yuruyemedim kasigima giren sancidan resmen :KK34:
aynı şeyleri yasamosiz.dun bende ayakkabımi çıkaramadım eve girerken.egilemedim sancidan.yere yattım artık :-)

Back
X