• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Her ay aynı gün yumurtalanacak diye bir şey yok canım. Vücudumuz değişken olabiliyor. Sonraki günleri mutalaka takip et :KK66: Ovu tesityle takip ediyorsun sanırım değil mi?
yok canım ovu testi ile takip etmiyorum iki günde bir değerlendiriyoruz ama bugün ovu testi alsam mı eczaneden. normalde sıcaklık değişimi göğüslerde hassasiyet falan olurdu hatta darlanırdım bunların yumurtlama döneminini belirtileri olduğunu bilmezdim:) şimdi bekliyorum ama değişen birşey yok beklemedeyiz bakalım

Aynen beklemek zor. Benim ilk çocuk da öyle çatlatma iğnesiyle olmuştu yumurta çatlamıyor bir sene gitmişti öyle Rabbim verdi şükür. Darısı başına inşallah ve bu ay ikimize çok istiyorum oglum 3buçuk yaşında daha fazla arası olsun istemiyorum ama tabi ol deyince olacak Yaradan a duamız
ah canım ya Allah razı olsun bende ikimiz için ve hepimiz için dua edicem.Rabbim bekleyişlerimizi bu ay güzel sonla buluştursun inşallah:dua:benimde 1 kızım var canım 5,5 yaşında Allah uzun ömür versin hepsine,inanılmaz derece de kardeş istiyor.çevremizde herkesin kardeşi var.her akşam yatarken dua ediyor Allahım bana bir tane kardeş ver diye çok üzülüyorumm:KK43::KK43:

ah canım ya Allah razı olsun bende ikimiz için ve hepimiz için dua edicem.Rabbim bekleyişlerimizi bu ay güzel sonla buluştursun inşallah:dua:benimde 1 kızım var canım 5,5 yaşında Allah uzun ömür versin hepsine,inanılmaz derece de kardeş istiyor.çevremizde herkesin kardeşi var.her akşam yatarken dua ediyor Allahım bana bir tane kardeş ver diye çok üzülüyorumm:KK43::KK43:
İnşallah onların saf temiz duaları cevapsız kalmaz canım. Rabbim gönlümüze göre hayırlı sıyla versin inşallah

Eşim e telefonda direk dedi yeter başkasını yapmayın diye ya daha cinsiyet öğrendik der demez. Sağlıklı olsun derken biz şok olmuştuk. Şükür oglum çeşitli imtihanlarla doğdu ve iyi şükür. Erkek oldu mu yetermiş kıza ne gerek demeye getirdi de keşke de çocuğumu şimdi sevse içim yanmaz gerçi sevmesi de umrumda değil de sözleri sinir bozucu. Öyle yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah vardır ve birşey olmaz

ay ben oğlanı beğenmedi sandım... tatlım korunmayacn herkesin yumurtlama gününden sonra dikkat etmesi gerekir heleki ağrı vs oluyorsa yiyecek ekmeği yoksa ne kadar dikkat etsek boş ama sonuçta sorumluluk bize ait sen yat dinlen kayınvalideni çokda takma kafana... sonuçta eşin istiyor sen istiyorsun ona b.k yemek düşer:KK48:

friendlyfriendly friendlyfriendly canımmm bugün doktora gittim klomene başladık yine bakalım hayırlısı prolaktine bakmadı düşmüştür dedi. sen ne zaman başlıyordun ovu. testlerine ? bize artık çok çalışmak düşüyor bakalım :)
Canım ben haftaya persembe ovu testine basliycam. O gün 10.gunum oluyo. ben de aralikta klomen dusunuyorum. insallah bu ay ikimizde iyi haberi alırız, yenilmeye doymayan güresçi misali her ay ayni seyi diyorum umutluyum bu ay:) hangi sehirdesin ben Ankara

Back
X