Bende bir deneyeyim bata az kaldigindaAynen oyle diyolar canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir deneyeyim bata az kaldigindaAynen oyle diyolar canim
Her ay aynı gün yumurtalanacak diye bir şey yok canım. Vücudumuz değişken olabiliyor. Sonraki günleri mutalaka takip etkızlar bugün 16. gün ama yumurtlamaya dair hiçbir belirti yok neden oluyo acaba
kusura bakma canım anca yazabiliyorum dedi tatlım ya dedi ama gel gör ki negatif çıktı bende iyice şaşırdım kaldım adette olmadım daha sarı bir akıntım var ağrılarımda oluyor hala.İyide rahim duvarı kalınlaşmış demedi mi doktor ? Çok şaşırdım şu an ben
naptın canım var mı birşeyler bende aynı durumdayım seninleKanda kesin net yok dedi benim umut bitti adet sancisi cekiyorum ama yok bisey sadece su gibi akinti var hasbinallah ya![]()
Bende 25 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beraber güzel haber alırız inşallah canım. Ne zaman test yapsak ki geçmesini beklemek en iyisi galiba da merakcanım bende 25 ekim de çatlatma iğnesi oldum.bugün 11.günüm beklemedeyim hala.inşallah hepimizin tutar bu ay bebişleri
Gecmis oldun canım bol bol dua et rabbim korusun insallahKızlar merhaba bugün doktor kontrolümde kesemin altında kanamam oluşmuş doktorum cok ciddi düşük riskin var dedi ilaç ve iğne kullanmaya başladım sizce duzelirmi ve kan testinde guatrm çıktı:'-(
İnsallah canım bir şey yoktur kendine dikkat etGünaydın hanımlar. Dün akşama kadar sadece kasık ağrı m vardı dün kvye oturmaya gittik mutfak bulaşık dolu ihale bana kaldı biraz ayakta fazla durdum çeşme de çok geride ydi hafif sündüm mecburen akşamdan beri bel ağrısıyla kıvranıyorum o an sinirden aklıma bile gelmedi sünme mek zaten kadın istemiyor çocuğum olsun bir oglum var cinsiyet öğrendiğimiz gün başka çocuk yapmayın yeter demişti sinir bozucu. İnşallah varsa birşey olmamıştır dua edin olur mu?
ayyy aynı zamanda olmuşuz.dediğin gibi inşallah beraber alırız güzel haberleri canımBende 25 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beraber güzel haber alırız inşallah canım. Ne zaman test yapsak ki geçmesini beklemek en iyisi galiba da merak![]()
İnsallah hamilelik belirtisidir benimki deBnm en büyük belirtim gazdi
Gunaydinn canimgünaydınlar kızlar![]()
nasıl ya onun istemesine göreöi çocuk yapacakmışsınız terbiyesiz kadın.. millet erkek torun ister bu kız mı istiyormuş gerçi evladın cinsiyeti olmaz evlat evlattır ama... sen dikkat et şimdi evdeysen yat dinlen mümkünse iş falan da yapma dinlenGünaydın hanımlar. Dün akşama kadar sadece kasık ağrı m vardı dün kvye oturmaya gittik mutfak bulaşık dolu ihale bana kaldı biraz ayakta fazla durdum çeşme de çok geride ydi hafif sündüm mecburen akşamdan beri bel ağrısıyla kıvranıyorum o an sinirden aklıma bile gelmedi sünme mek zaten kadın istemiyor çocuğum olsun bir oglum var cinsiyet öğrendiğimiz gün başka çocuk yapmayın yeter demişti sinir bozucu. İnşallah varsa birşey olmamıştır dua edin olur mu?
Allah razi olsun canım inşallah sağ olİnsallah canım bir şey yoktur kendine dikkat et
aynı zamanlarda başlamışız :) klomen tedavisi duymadın daha önce. ne için öyle bir tedavi alıyorsun tatlımbenim biraz karışık oldu canım arada korunuyorduk arada korunmuyorduk ama temmuzdan bu yana tamamen korunmuyoruz 4-5 ay oldu diyebilirim eylülde klomen tedavisine başladık.ekimde ara verdik bu ay 2. kez klomen kullanacağım. sen kaç aydır deniyorsun canım?
Eşim e telefonda direk dedi yeter başkasını yapmayın diye ya daha cinsiyet öğrendik der demez. Sağlıklı olsun derken biz şok olmuştuk. Şükür oglum çeşitli imtihanlarla doğdu ve iyi şükür. Erkek oldu mu yetermiş kıza ne gerek demeye getirdi de keşke de çocuğumu şimdi sevse içim yanmaz gerçi sevmesi de umrumda değil de sözleri sinir bozucu. Öyle yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah vardır ve birşey olmaznasıl ya onun istemesine göreöi çocuk yapacakmışsınız terbiyesiz kadın.. millet erkek torun ister bu kız mı istiyormuş gerçi evladın cinsiyeti olmaz evlat evlattır ama... sen dikkat et şimdi evdeysen yat dinlen mümkünse iş falan da yapma dinlen
Günaydın canım yani ben bile soktayim hala nasıl negatif çıktı bide rahim kalınlaşması da var. Dualarım seninle. İsteyen bekleyen herkes için dua ediyorum.hepinize günaydın hanımlar ben dünün şokunu biraz daha atlattım sanırım.sarı akıntım var.ağrılarım hala var ama adet olmadım sabah biraz baş ağrısıyla uyandım ya üzüldüğümden ya da adet olabilirim 1 2 güne bakalım ne olacak?
Aynen beklemek zor. Benim ilk çocuk da öyle çatlatma iğnesiyle olmuştu yumurta çatlamıyor bir sene gitmişti öyle Rabbim verdi şükür. Darısı başına inşallah ve bu ay ikimize çok istiyorum oglum 3buçuk yaşında daha fazla arası olsun istemiyorum ama tabi ol deyince olacak Yaradan a duamızayyy aynı zamanda olmuşuz.dediğin gibi inşallah beraber alırız güzel haberleri canımben meraktan dün ve bu sabah test yaptım.ikiside silik çizgi çıktı.ama daha çok erken bunu da biliyorum.offf beklemek çok zor.
![]()