• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar daha once catlatma ignesi olanlar yardimci olabilirmi? Benim her yumurtlamada yogun akintm olurdu igne vurulali 3 gun oldu akintm gelmedi hala ve belimle kasiklarim agriyo sanki usutmus gibi acaba yunurtalarim catlamadimi

Olabilir canım benimde öyle olduydu değerlendirdik . takvime göre yumurtlama gününüde değerlendirdik

Sonuç? Bekliyosun galiba dimi. Yapsana test meraklandım bende :)

Bende bu ay erken yumurtladim.normalde adetimin 21. gunu yumurtlarim ama bu ay 15. gunu yumurtladim ve tevafuk ovu testi yapmasam hic bilmiycem

Sonuç?

Benim elimde de bi ovu testi var yapcaktım sabah idrarım gelmedi heycandan :) vardı ama geri kaçtı :(
bende amaaan kalsın Bata yakın gebelik testi icin kullanırım dedim:) önümüzdeki ay ovu testi alayım bolca :) inş hic gerek kalmaz :p

Benimki de boş gebelikmiş Allah bu acıların sonunda mutlulukla ödüllendirsin hepimizi inşallah..
Ben doğuda bir köyde oturuyorum malesef çocuğum burda yalnız arkadaşsız o yüzden kardeşi olsun daha çok istiyoruz.hastahane doktor inkanım yok denecek kadar kısıtlı..atlattık gibi..yeniden hayaller kurmaya başladı 3 aydan sonra ilk kez dün gece anne karnında bebek var mı dedi..o da hazır sanırım..
Canım benim yaaa. İnşallah o günahsız meleğin duası makbul olur. Haklisin benim oglum da merkezi yerde olmamıza rağmen yalnız bende o yüzdem istiyorum insaalah gönlümüze göre olur hakkımızda hayırlısı

Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii
_20161105_124248.webp

Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Var tabi canim bayagi belli hemde. Ben hayalet cizgilerle ugrasiyorum sen bu cizgiye var mi diyosun.:halay: cooook sevindim Allah tamamina erdirsin hayirlisi olsun saglicakla gelsin canim. insallah o heyecani bizlerde yasariz.

Var tabi canim bayagi belli hemde. Ben hayalet cizgilerle ugrasiyorum sen bu cizgiye var mi diyosun.:halay: cooook sevindim Allah tamamina erdirsin hayirlisi olsun saglicakla gelsin canim. insallah o heyecani bizlerde yasariz.
Canım ya çok teşekkürler seninde azda olsa var gibi görünüyor ya inşallah var :)

Back
X