Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn seninde insaallah kuzummHayırlı olsun canım çok sevindim. Allah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Olabilir canım benimde öyle olduydu değerlendirdik . takvime göre yumurtlama gününüde değerlendirdik
Bende bu ay erken yumurtladim.normalde adetimin 21. gunu yumurtlarim ama bu ay 15. gunu yumurtladim ve tevafuk ovu testi yapmasam hic bilmiycem
Canım benim yaaa. İnşallah o günahsız meleğin duası makbul olur. Haklisin benim oglum da merkezi yerde olmamıza rağmen yalnız bende o yüzdem istiyorum insaalah gönlümüze göre olur hakkımızda hayırlısıBenimki de boş gebelikmiş Allah bu acıların sonunda mutlulukla ödüllendirsin hepimizi inşallah..
Ben doğuda bir köyde oturuyorum malesef çocuğum burda yalnız arkadaşsız o yüzden kardeşi olsun daha çok istiyoruz.hastahane doktor inkanım yok denecek kadar kısıtlı..atlattık gibi..yeniden hayaller kurmaya başladı 3 aydan sonra ilk kez dün gece anne karnında bebek var mı dedi..o da hazır sanırım..
Evet var canım hayırlı olsun :) görünüyoBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Çok net hemde tebrikler canım koş kan ver şimdiBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Evet var canım hayırlı olsun :) görünüyo
Yaa kızlar çok teşekkürler çok mutluyuum yaa elim ayağım boşaldıÇok net hemde tebrikler canım koş kan ver şimdi![]()
Var tabi canim bayagi belli hemde. Ben hayalet cizgilerle ugrasiyorum sen bu cizgiye var mi diyosun.Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Yaaa kuzummm hayirli olsunn dun ben bugun sen hemen kan verr ayy yerim senii :))Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Canım ya çok teşekkürler seninde azda olsa var gibi görünüyor ya inşallah var :)Var tabi canim bayagi belli hemde. Ben hayalet cizgilerle ugrasiyorum sen bu cizgiye var mi diyosun.cooook sevindim Allah tamamina erdirsin hayirlisi olsun saglicakla gelsin canim. insallah o heyecani bizlerde yasariz.
Ayyy kendim hamileyim gibi seviniyorum bu testlere..Allah kucağına almayı nasip etsin..Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
Ben de gordummm kii ayy kuzumm kan versenee :))Kizlar ben yine duramadim test yaptim. Fotolari aticam yorumlayin bakalim.Eki Görüntüle 1907556 Eki Görüntüle 1907557
Silikte olsa goruyorum sizde gorebildiniz mi![]()
Benikileri boswer kuzum umut dunyasi benimkisi :) taze annis.Canım ya çok teşekkürler seninde azda olsa var gibi görünüyor ya inşallah var :)
İnşallah cnm tüm isteyene. Kan testi yaptırdım sonucum çıkıcak 2 saate heyecanla bekliyoruz eşimleİnşallah hamilesindir canım sağlıkla olur inşallah
Bilemedim ki kuzum versem mi vermesem mi. markasi laboquick testinBen de gordummm kii ayy kuzumm kan versenee :))
Ins pozitif cikar. herkes kan veriyor bendemi versem aceba :))Adetime 3-4 gün var. Kan verdim az önce 2 saate sonucum çıkıcak bakalım bebişten mi yoksa iltihap ağrısından mı bu aşırı bel ağrısı öğrenicez :)