Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba benim bugün beklenen regl günüydü. Beta 925 çıktı.ilk 85le öğrendim 2 gün sonra 625 bugün ise 3 katı olarak arttı ve 925 cıktı. Hiç böyle fazla fazla artan var mı?
Kızlar merhaba benim bugün beklenen regl günüydü. Beta 925 çıktı.ilk 85le öğrendim 2 gün sonra 625 bugün ise 3 katı olarak arttı ve 925 cıktı. Hiç böyle fazla fazla artan var mı?
Neden 900 den sonraki artışlara bak dediniz bende 1200 de 3. Tahlilde bıraktım kese için 10 gündür bekliyorum doktora gitmeyi hiç baktirmadim ondan sonra
Neden 900 den sonraki artışlara bak dediniz bende 1200 de 3. Tahlilde bıraktım kese için 10 gündür bekliyorum doktora gitmeyi hiç baktirmadim ondan sonra
Çünkü çok küçük öğrenilmiş değerlerde ilk başta her zaman 2ye katlanma olmuyor ve dış gebelik/kimyasal gibi korkular yaşanıyormuş. Eğer sizinki 2-3 arası katlandıysa zaten tekrar vermenize gerek yok kese görme beklenilir. İnşallah çok güzel bir şekilde göreceksiniz kesenizi Ben çok erken öğrendim bugün 7+4 olduk kalp atışını 7+2de 40 bin betayla duyduk içimiz şimdi rahatladı