• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yaaa kuzummm hayirli olsunn dun ben bugun sen hemen kan verr ayy yerim senii :))
Ay kuzum çok teşekkürler ya ben bi kaç gün evde test yapıp sonra kan vereyim hemen gidemezsem bende çok gitmek istiyorum hemen tescillensin diye :))kızlar çok teşekkürler hepinize yazamadm

Cok afedersiniz ama ohaa demek istyorum :) midem yanıyo resmen yaaaaa :) bugün hamilelik belirtileri icinde mide yanmasını görmüştüm. Nası oluyo acaba dedim ve akşamdan beri midem yanıyo :) belirti falan olamaz çünküm takvime göre yarın yumurtlcam :KK70: Valla kafayı sıyırcas bu gidişle :))

Buarada beni bilen bilir.son 2 aydır gebelik belirtilerini sonuna kadar yaşayan biriyim :) ama sonuç kırmızıııııııı :p

Ona bakarsan 3 yıldır filan ben her ay hamileyim ki :)
Neyse şeytanın bacağını bir gün kıracağız inşallah.

Adet bitiminden bir kaç gün sonra yumurtlama olur mu acaba ? Yani sonraki adete 20 gün kala....
Adet bitiminden bikaç gün sonra uzayan akıntı gelmişti. ki ben yumurtlamamı o akıntıyla anlarım normalde... Takvime göre ise bugün yumurtlamam gerek ama gelen giden yok... Artı bu akıntının geldigi sıralar kasıklarımda bacaklarımda agrı vardı. Yani yumurtlama agrısı gibi ..

Olabilirmi acabaaa yaaa anlayaamdım
bende normalde 17. ya da 18. gün yumurtlarım ama akıntım 12. gün geldi değerlendirdik 14. gün ovulasyon testi yapmaya başladım 20. gün koyulaştı o günüde değerlendirdik.. 12 nere 20 nere düşün artık umut dünyası bir belirti görsek değerlendiriyoruz:KK70: hayırlısı artık bakalım belki tutmuştur... birde ben hiç akıntı olmadığım ay hamile kaldım gerçi kimyasaldı ama kaldım yani o nedenle akıntı var ya da yok gün aşırı değerlendirmek lazım...

Back
X