- 17 Aralık 2011
- 211
- 179
- 103
Çift çiizgi çıkmış durma ver kanı netleşsin bebişIns pozitif cikar. herkes kan veriyor bendemi versem aceba :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çiizgi çıkmış durma ver kanı netleşsin bebişIns pozitif cikar. herkes kan veriyor bendemi versem aceba :))
Ver benceee :))Ins pozitif cikar. herkes kan veriyor bendemi versem aceba :))
Ay kuzum çok teşekkürler ya ben bi kaç gün evde test yapıp sonra kan vereyim hemen gidemezsem bende çok gitmek istiyorum hemen tescillensin diye :))kızlar çok teşekkürler hepinize yazamadmYaaa kuzummm hayirli olsunn dun ben bugun sen hemen kan verr ayy yerim senii :))
Elim ayagim titriyo test yaptm gebelik pozitif cikti Allahimm inanamıyorum su an
Çift çiizgi çıkmış durma ver kanı netleşsin bebiş
Ver benceee :))
Amin canım benim inşallahCanım cok şükür artmış inşallah sağkıkla alırsnz kucagınıza :)
var canım kan ver kesinleşsin hayırlısı olsun inşallahBakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
bata kaç gün var hayalet çizgi gördüm ama bekle istersen bir kaç gün daha...Kizlar ben yine duramadim test yaptim. Fotolari aticam yorumlayin bakalim.Eki Görüntüle 1907556 Eki Görüntüle 1907557
Silikte olsa goruyorum sizde gorebildiniz mi![]()
Amin canım inşallahAminn seninde insaallah kuzumm
Cok afedersiniz ama ohaa demek istyorum :) midem yanıyo resmen yaaaaa :) bugün hamilelik belirtileri icinde mide yanmasını görmüştüm. Nası oluyo acaba dedim ve akşamdan beri midem yanıyo :) belirti falan olamaz çünküm takvime göre yarın yumurtlcamValla kafayı sıyırcas bu gidişle :))
Buarada beni bilen bilir.son 2 aydır gebelik belirtilerini sonuna kadar yaşayan biriyim :) ama sonuç kırmızıııııııı![]()
elin boş döneceğini sanmıyorum ama acelede etmeni istemem ama çıkmışsın artık yola ver bakalım kanını inşallah güzel haberlerle dönersinTamam kizlar yoldayim gidiyorum. Elim bos donucem ama napalim hayirlisi artik![]()
Canımm tebrik ederimmm :)Bakarmısınız kızlar ben mi yanlış görüyorumm resmen çizgi var dimii Eki Görüntüle 1907550
4-5 gun var verdim kanbata kaç gün var hayalet çizgi gördüm ama bekle istersen bir kaç gün daha...
bende normalde 17. ya da 18. gün yumurtlarım ama akıntım 12. gün geldi değerlendirdik 14. gün ovulasyon testi yapmaya başladım 20. gün koyulaştı o günüde değerlendirdik.. 12 nere 20 nere düşün artık umut dünyası bir belirti görsek değerlendiriyoruzAdet bitiminden bir kaç gün sonra yumurtlama olur mu acaba ? Yani sonraki adete 20 gün kala....
Adet bitiminden bikaç gün sonra uzayan akıntı gelmişti. ki ben yumurtlamamı o akıntıyla anlarım normalde... Takvime göre ise bugün yumurtlamam gerek ama gelen giden yok... Artı bu akıntının geldigi sıralar kasıklarımda bacaklarımda agrı vardı. Yani yumurtlama agrısı gibi ..
Olabilirmi acabaaa yaaa anlayaamdım
Çok teşekkürler kuzum yaa :)) kan vermek istiyorum ama eşim yok evde yarın öbür gün giderim inşallahCanımm tebrik ederimmm :)
Hadi bakalım hayırlısı :)4-5 gun var verdim kan
Yaa çok geçmiş altıSaat 6 da cikicakmis kizlar
Hemsire bugun cok fazla beta oldugunu soyledi. bugun beta gunu dedi. :)Yaa çok geçmiş altı