• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Görmedim ya salak gibi eczaneden ovu testi aldım icinde 2 tane vardı.. Yumurtlama günü yaparım diyodum hani bende çift çizgi lh de olsa görmek istyodum. Ama yok kaçırdım yada hic olmuyo belkide bilmyorum :KK43: hic olmasa yumurtlamasam böyle olur dimi sonuç
valla canım onun için bişi diyemem ama böyle olur galiba... ama ovulasyon testini çoklu alıp yapman lazım illa şu gün yumurtlucaz diye bir şey yok ben 3 aydır kullanıyorum 2 ay olmam gereken günde yumurtladım ama bu ay daha geç yumurtladım 11 tane test kullandım... tahmini yumurtlamaya 2-3 gün kala çift test yapıyorum ben...

Adsız.webp
Görmedim ya salak gibi eczaneden ovu testi aldım icinde 2 tane vardı.. Yumurtlama günü yaparım diyodum hani bende çift çizgi lh de olsa görmek istyodum. Ama yok kaçırdım yada hic olmuyo belkide bilmyorum :KK43: hic olmasa yumurtlamasam böyle olur dimi sonuç

Canım bak benim geçen ay böyleydi 2 gün önce silik çizgi ama 1.5 gün sonra koyulaştı sende belki bi iki güne yumurtlayacaksın hemen sıkma canını

Sonuç? Bekliyosun galiba dimi. Yapsana test meraklandım bende :)

Sonuç?

Benim elimde de bi ovu testi var yapcaktım sabah idrarım gelmedi heycandan :) vardı ama geri kaçtı :KK43:
bende amaaan kalsın Bata yakın gebelik testi icin kullanırım dedim:) önümüzdeki ay ovu testi alayım bolca :) inş hic gerek kalmaz :p
Daha dun yumurtladim gorcez :)

Kizlar ya esim bana sormadan misafir davet etmis bu aksam icin. Evde de birsey yok mecbur markete gidicem. Ben ne yemek yapicam aksama of zaten cok kotu grip oldum. Millet yemeklerimden hasta olucak valla. Hastayim ona mi yanayim ne yemek yapicam ona mi. Onerisi olan ?
bana fırın yemekleri hep kolay gelir tavuklu patates ya da köfteli patates yanına pilav çorba salata oldu da bitti:KK48:

Herkese tesekkur ederim kizlar Rabbim bizlerede yakistirir insallah. İkinci kere kurtaj olunca boyle kabuaum oldu kac gundur uyanip dermisim aakim beni bidahami alcaklar kurtaja iyi yapilmamismi diye doktor bide rahim filmi cekelim sana neden boyle diye onumuzdeki ay adetliyken gel dedi ben de korkuma gitmek istemiyorum cok can yakici bi olaymis anneme sordum boyle boyle rahim filmi cekceklermis dedim neden cekiceklermiski dedi bana hic hamile kalamadigim icin cekmislerdi tuplerinmi tikali biseymi var diye sende biseyde yok diyo . Bayanlarin isi gercekten cok zor heleki annelik her baba yigidin harci degil Rabbim dagina gore kis veriyomus. Allahim kimin ahini aldimda boyle cok agir sinaniuorum diyorum kendi kendime ust uste hep aksilik hep kotu seyler geliyo . Bazisi diyo sübyan bilmemnesimi be varmis hamile anneleri karnindaki bebegi korkutarak dusururmus . Onu diyolar bi duasi var diyolar bazisi diyo sende bi sorun var cocugunu bi karninda tutamiyosun diyolar . Doktor sende hic bi sorun yok dusuk yapman icin rahim duvarjnin ince olmasi lazim gayette sagliklisin diyolar .. bi arkadasimda boye dusuk yasamis doktor 3 ay korunun demis baskasida ona inanma bu hikayeye. Dusukten sonrs hemen hamile daha kolay kalabiliyosun hic korunma demis korunmamis cocugu oyle olmus. Banada korunma diyo . Biyandan yapmak istiyom bi yandan korkuyom ya dusuk yaparsam yine diye. Bazisi diyo bosu bosuna sana kurtaj yapmislar keendi kendine duserdi diyo. Bu lafi soyleyenlere karsilik annem dusuk adi ustunde ya dusurur ya duser diyo nolursa olsun kizimin sagligi soz konusu diyo ama benim kafada acabalar basladi bile. Ha bide cok zayifim ben 45 kiloyum onceden cocugun cocugumu olurmus kendine bakamiyo daha diyenler hamile kalip dusuk yaptigimi ogrenince demezlermi senin nerene tutuncak bu cocuk diyokilo al diyo sanki ben merakliyim ciroz gezmeye Neyapacagimi sasirdim
Valla yavrum benim boy 163 ben 40 kiloyum boyle sacma seylere inanma kilo degil onemli olan gun icinde saglikli birseyler tuketmen gerisi Allaha kalmis sakin sikma canini boyle kocakari inanclarina falan

Herkese tesekkur ederim kizlar Rabbim bizlerede yakistirir insallah. İkinci kere kurtaj olunca boyle kabuaum oldu kac gundur uyanip dermisim aakim beni bidahami alcaklar kurtaja iyi yapilmamismi diye doktor bide rahim filmi cekelim sana neden boyle diye onumuzdeki ay adetliyken gel dedi ben de korkuma gitmek istemiyorum cok can yakici bi olaymis anneme sordum boyle boyle rahim filmi cekceklermis dedim neden cekiceklermiski dedi bana hic hamile kalamadigim icin cekmislerdi tuplerinmi tikali biseymi var diye sende biseyde yok diyo . Bayanlarin isi gercekten cok zor heleki annelik her baba yigidin harci degil Rabbim dagina gore kis veriyomus. Allahim kimin ahini aldimda boyle cok agir sinaniuorum diyorum kendi kendime ust uste hep aksilik hep kotu seyler geliyo . Bazisi diyo sübyan bilmemnesimi be varmis hamile anneleri karnindaki bebegi korkutarak dusururmus . Onu diyolar bi duasi var diyolar bazisi diyo sende bi sorun var cocugunu bi karninda tutamiyosun diyolar . Doktor sende hic bi sorun yok dusuk yapman icin rahim duvarjnin ince olmasi lazim gayette sagliklisin diyolar .. bi arkadasimda boye dusuk yasamis doktor 3 ay korunun demis baskasida ona inanma bu hikayeye. Dusukten sonrs hemen hamile daha kolay kalabiliyosun hic korunma demis korunmamis cocugu oyle olmus. Banada korunma diyo . Biyandan yapmak istiyom bi yandan korkuyom ya dusuk yaparsam yine diye. Bazisi diyo bosu bosuna sana kurtaj yapmislar keendi kendine duserdi diyo. Bu lafi soyleyenlere karsilik annem dusuk adi ustunde ya dusurur ya duser diyo nolursa olsun kizimin sagligi soz konusu diyo ama benim kafada acabalar basladi bile. Ha bide cok zayifim ben 45 kiloyum onceden cocugun cocugumu olurmus kendine bakamiyo daha diyenler hamile kalip dusuk yaptigimi ogrenince demezlermi senin nerene tutuncak bu cocuk diyokilo al diyo sanki ben merakliyim ciroz gezmeye Neyapacagimi sasirdim
Canım rahim filminden sakin korkma...bende burda yazanlar dan dolayi çok korkuyla gittim çekilmeye.ama hiç korktuğum gibi olmadı.1 sn lik bi olay.ne olur korkma.etrafimda da çekilen ler var onlarda hiç ağrı olmamış.

evet :KK43: ondan mı bu ay tutmadı dersin :KK43:
Bak bu benim hamile kadigim ay ki ovu testim
20160926_195018.webp

17 18 ve 19 gunleri degerlendirmistim ama kimyasal gebelikmis dustu...
Bu da bu ayki isteksiz yaptigim test abuk subuk cikti tam koyuluk goremedim
20161101_200139.webp

Bi 17de birde 20 de koyu gordum 17de iliski olmadi tam koyulasir diye 18. Gunu bekledim ondada acilmisti:KK70:sonra 20sinde yine koyuldu en alttaki test:deli:

Ay canım benim çok sevindim. Yarını zor bekleyeceğim ben de. Tık yok benim de bayağı ümitliyim. Hadi hayırlısı bat arkadaşım benim:halay::KK49::KK50:
Canım inşallah vardır sendede ya test varsa yapsana sende :) ben yarın sabah testi tekrarlayıp yarın kan vermeye gidicez inşallah eşimle :)

Eczaneden ovu testi almıştm 2 vardı icinde... Bi gecen gün yapmıştım silik dahi değildi.. Yani takvime göre yumurtlamaya 3 gün vardı ozaman..

Takvim bugün yumurtlucagımı söylüyo ama cıkan sonuç bu :KK43: bata 14 kaldı bakalım nolcas.

Yaa hic yumurtlamıyo olabilirmiym yani ozaman test böyle olur dimi yumurtlamasam

Bu teste göre iki ihtimal var bence. Birincisi ya daha önce yumurtladın ve bitti, ikincisi ise daha yumurtlamadın. Ama yanlış hatırlamıyorsam adetten kısa bir süre sonra uzayan akıntım oldu demiştin. Bence bu ay erken yumurtlamış olabilirsin. Moralini bozma.

İki tane yetmez ki canım, internetten toplu al bence. Ben hep öyle yaptım. Adet döngüm 28-29 gün. Başlangıçtan itibaren 11. gün yapmaya başladım testleri. O zaman daha sağlıklı yakalarsın.

Kızlar merhaba... Galiba kasım hamişlerinde. Biride benim 9 günlük adet gecikmesinden sonra gece eşime test aldırıp sonucu öğrendim inşallahallah sağlıkla kucamıza almayı nasip eder. Ben gibi büyün bebek bekleyenlerinin de yüzünü güldürür ..
Tebrikler canım sağlıkla doğar inşallah

Back
X