• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ben her gün hususi idrar testinde pozitif görenler var diye bir konu var oraya giriyorum:KK70: acayip seviyorum şöyle 2. çizgi kopkoyu görünüyor ya:KK70: inşallah bize de nasip olur:KK36: hamile kaldığımı öğrendiğimde test yapmıştım hiç bişi yoktu ah dedim idrara da geç 5 gün geçsin test yapacağım kıpkırmızı çizgiyi göreceğim ama nasip olmadı gitikçe düşmüş değerim haberim yoktu:cry:

Ah aynen ben de öyleyim, sırf pozitif test görmek için bakıyorum testle ilgili başka forumlara. Biz de görürüz inşallah bir gün.

Kızlar ya sabahtan beri size bakıp bakıp gaza geldim test yaptım ama negatif :) Bata daha 6 günüm var. Eşim de artık benim kadın doğum doktoruna değil, iyi bir psikiyatriste görünmemi istiyor :D Fena fikir değil aslında hani.

Aaayy ağlayasım geldi valla :)

Yoksa bende mi hamişim baksana duygusallaştım :)) bi belirti daha :) uf kafayı yicem ama şaka maka bi yana cok sevindim. İnş değerlerin kat be kat artarrr :)
İnşallah canım yaa çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah dualarım hepinizle :)

Kızlar ya sabahtan beri size bakıp bakıp gaza geldim test yaptım ama negatif :) Bata daha 6 günüm var. Eşim de artık benim kadın doğum doktoruna değil, iyi bir psikiyatriste görünmemi istiyor :KK70: Fena fikir değil aslında hani.
O yaptıklarını aynen uygulayan birisi de benimm eczaneden toplu test alırdım bi kaçtane denersim çok sinir bozucu yaaa

Kızlar ya sabahtan beri size bakıp bakıp gaza geldim test yaptım ama negatif :) Bata daha 6 günüm var. Eşim de artık benim kadın doğum doktoruna değil, iyi bir psikiyatriste görünmemi istiyor :KK70: Fena fikir değil aslında hani.
bekle canım reglim geçsin inşallah güzel haberler vereceğin ay olur kasım ayı:KK36:

Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?

Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
image.webp

Insallah canim. Benim cizgi cok muallakta. saat 6 da cikicak sonuc. Pek sanmiyorum ama bakalim. Insallah en kisa zamanda herkes hamile kalir 2 ser 3 er :)
gittiğin hastanenin internet sitesi varsa ordan takip edebilirsin genelde geç çıkacağını söylüyorlar ama kan verdişkten 1,5-2 saat sonra çıkıyor

Ovu testinin bu kadar silik cıkmasının anlamı nedir ? Adetimin 15. Günündeyim ve bata -14 ?

Buarada, fotoda belli deil ama silik bir cizgi var.
Eki Görüntüle 1907618

koyu çizgiyi gördün mü? eğer görmediysen benimde oluyor ara zamanlarda biraz koyulaşıyor sonra hiç yoka yakın silikleşiyor ama nihayetinde koyu çizgiyi görüyorum...

Yeni hamile arkadaşlarım yeni hamileler diye bi grup varmı burda şuanyaşadıklarımızı paylaşabileceğimiz acilll cevapbekliyorumm

gittiğin hastanenin internet sitesi varsa ordan takip edebilirsin genelde geç çıkacağını söylüyorlar ama kan verdişkten 1,5-2 saat sonra çıkıyor
Evet var sitesi. Hemsireye sordum internetten ogrenebilir miyim diye. Evet ama site cogu zaman gostermiyor sorun oluyor dedi. Ama ben yinede kontrol edicem. Bu gittim hastane hep boyle 3 bucuk 4 bazen 5 saatte sonuc veriyor. gercektende dedigi saatten once cikarmiyor sonucu. Bugun hatta biraz laf soktum. Her yerde 2 saatte 1 saatte cikiyor. Sizde neden 4.5 5 saat dedim. :ukala::ukala: anlatti durdu. :)

Back
X