- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
yeni bat kac o zaman canımBu ay oldum işte kız 4 ünde yeni daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni bat kac o zaman canımBu ay oldum işte kız 4 ünde yeni daha
ama 4u gecti canim ekimde kacinda olucaksinEylül 4![]()
İşte o belli olmuyor düZensiz adet oluyorumama 4u gecti canim ekimde kacinda olucaksin
benimde duzenim bozuldu evlenince canim olsun seni ekledim listeye insaAllah adet degil bebiş gelir ekimdeİşte o belli olmuyor düZensiz adet oluyorum![]()
Agrim da ara ara oluyor canim yürürsem cok hareket edersem falan beni korkutuyor normal gelmiyor pek ama doktora gidip kötü birseyde duymaktan korkuyorm cesaret edemiyorum
Cefali ama sabredene sefası cok güzel kadın olmanın tabi biz sabirsiz kullara zor geliyor canım Allahim saglikla imtihan etmesin derman aratmasin hastane hastane sifa bekleyenlere sifa versin baktim devam ediyor mecbur giderim doktoraİnşallah kötü bişey değildir canım ya ama gitmemen daha sakıncalı biliyosun
Bende şuanki bel ağrılarım yüzünden enfeksiyondan korkuyorum inşallah değildirkadın olmak ne zorr
Tmm cnm haber verKadin dogum canim. Dun sana anlattiklarimi doktorumada anlatcam bakalim o ne diycek
çok teşekkür ederim canım. Benim de 31 EkimGeçmiş olsun bacım inşallah hayırlısı nasip olur. Ekimin kaçı doğum günün? Benim 4 ekim
Evet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz
1. S selifor 3 Ekim
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül
3.myzt
4. @melekler-engelchen 1 Ekim
5. @Princess91
6. @glmserser
7. @zyekici
8. @sukrancemal
9.Mavi Boncugumm
10. @cigdemmm26 6 Ekim
11. B bebegim-gel
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül
13.Eyila23
14. @tostos16
15.Smile Forever
16. @Dontsay
17. @Amasyali05 1 Ekim
18. @nehir-arin 20 Eylül
19. @Weravurus 23 Eylül
20.Asimisa
21. @Sup3risi HAMILE![]()
22. @Emineeemm 30 Eylül
23. @Assos
24.Happyending
![]()
amin canım çok teşekkürler İnşallah bu aylarda hepimizin güzel haberleri gelir bu topik hamile dolar :)Allahım bir daha yasatmasın inşaAllah canım güzel haberler alalım senden
Gunaydin tatlım olsun onemli degil canim :) batima 2 gun kaldi ama test yapmak istemiyorum adetim gecerse yaparim ama adet olcam galiba yavastan hissettiriyor kendini :/Canım ben almanyadayım ve testin adı değişik birşeydi ama şuanda hatırlamıyorum malesef![]()