2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Agrim da ara ara oluyor canim yürürsem cok hareket edersem falan beni korkutuyor normal gelmiyor pek ama doktora gidip kötü birseyde duymaktan korkuyorm cesaret edemiyorum

İnşallah kötü bişey değildir canım ya ama gitmemen daha sakıncalı biliyosun
Bende şuanki bel ağrılarım yüzünden enfeksiyondan korkuyorum inşallah değildir o_O kadın olmak ne zorr

İnşallah kötü bişey değildir canım ya ama gitmemen daha sakıncalı biliyosun
Bende şuanki bel ağrılarım yüzünden enfeksiyondan korkuyorum inşallah değildir o_O kadın olmak ne zorr
Cefali ama sabredene sefası cok güzel kadın olmanın tabi biz sabirsiz kullara zor geliyor canım Allahim saglikla imtihan etmesin derman aratmasin hastane hastane sifa bekleyenlere sifa versin baktim devam ediyor mecbur giderim doktora

İnşallah hamileyimdir bat 1 gün geçti ..Ama her türlü bende buradayım ..Allah yüzümüzü tez Zaman'da güldürsün kızlar...Listeye beni de ekler misin @morsevdam5 topiğin Uğur getirsin.. :anneadayı::KK200:

Evet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz:KK49:

1. S selifor 3 Ekim:KK200:
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül:KK200:

3. myzt myzt :KK200:

4. @melekler-engelchen 1 Ekim:KK200:
5. @Princess91 :KK200:
6. @glmserser :KK200:
7. @zyekici :KK200:
8. @sukrancemal :KK200:
9. Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm :KK200:
10. @cigdemmm26 6 Ekim:KK200:
11. B bebegim-gel :KK200:
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül:KK200:
13. Eyila23 Eyila23 :KK200:
14. @tostos16 :KK200:
15. Smile Forever Smile Forever :KK200:
16. @Dontsay :KK200:
17. @Amasyali05 1 Ekim:KK200:
18. @nehir-arin 20 Eylül:KK200:
19. @Weravurus 23 Eylül:KK200:
20. Asimisa Asimisa :KK200:
21. @Sup3risi HAMILE:anneadayı: :KK200:
22. @Emineeemm 30 Eylül:KK200:
23. @Assos :KK200:
24. Happyending Happyending :KK200:

cnm beni de yaz 10 eylül S selifor

Gece sahura kalktım yedim içtim niyetimi edip yattım
Şimdi kasık sancılarım başladı adet sancısı bu offff kırmızılar yakın :KK61:
Yandım anam ikisi birden kavuruyo beni :cry: adet sökülene kadar devam edecek of orucumda gitti ya bu geceler çok önemliydi nasip değilmiş :(

Canım ben almanyadayım ve testin adı değişik birşeydi ama şuanda hatırlamıyorum malesef :KK43:
Gunaydin tatlım olsun onemli degil canim :) batima 2 gun kaldi ama test yapmak istemiyorum adetim gecerse yaparim ama adet olcam galiba yavastan hissettiriyor kendini :/

Doğuruyorum sanki kıvranıyorum ya olsamda kurtulsam :( çok kötüyüm nolur bana dua edin kardeşlerim bitsin bu sancılar belime de vuruyo kıvranıyorum yatakta offfffff:(

7 ekim canim benimkiside. Ama tabi ne olur ne biter bilmiyorum ilaclardan erken de olabiliyorum gecte. Ama sen simdilik 7 ekim yaz cnm

kuzum 3 4 Ekim yazar mısın banada ..

Back
X