Anladım canim yani testte bi sorun yoktur diyosun :) peki onerebilecegin marka var mi gebelik testinde? Bayram bitince kan vermeye gidicem ama gidene kadar normal gebelik testine devam etmek istiyorum belki koyulasir

ya benim normalde adetim hiic gecikmezdi hep duzenliydi. Afedersin gecen ay korunmayi bıraktık ondan sonra 2 gun gecikmisti ama geciken 1.gunde hafif pembelik gelmisti aksama dogru kahverengi leke olmustu dedim yerlesme kanamsi heralde dedim sonra 3.gunu adet olmuştum cok umutlanmistim. Sonra adetim bitti sogan kurune basladim sogan kurunun 11.gunu hafif pembe leke geldi bazi kadinlarda kanama oluyormus bende bu lekelenme oldu sadece adetime 13gun vardi sonra sogan kurum bitti. Normalde adet olmadan once 10 gun kala falan goguslerim siserdi evet sisti ama adete yakin adet olunca sizlamam biterdi simdi hala ayni sekilde sizlamam devam ediyor normalde adet olunca biterdi bu gogus agrisi ama hala olamadigim icin devam ediyor olabilir farki daha fazla agriyor.akintimntim da var ama su gibi koyu kivamli degil normalde de olurdu akintim adete yakin. Arada karnima kasigima cooook belirsiz hafif bi agri giriyor adet olacakmisim gibi vajinaya sizlama geliyor hani adet olucagimizi hissederiz ya oyle oluyor sonra hic bisey yokmus gibi geciyor

kafani karistirdiysam kusura bakma canim nolur ama yasadiklarim bunlar