2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aminn canim benim hayirlisiyla tek tek hepinizin guzel haberlerini 4 gözle bekliyorum dua ediyorum hepinize yol arkadasim kader ortagim oldunuz allah hepinizden binlerce kez razi olsun. Elimden geleni yaparim herzaman tatlim ne demek tesekkure bile gerek yok.
Allah razi olsun canim insallah Rabbim cumlemizin yüzünü güldürür.
Insallah sende doktor kontrolunden güzel haberlerle gelirsin :)))

Bende bebe time almistim 2 testi de bu marka ile yaptim ikisnde de ayni renk oldu belli belirsiz hatta esim hala ben goremiyorum diyor 4tl biseydi ama o testen memnun olmayan ne cok bayan varmis aldiktan sonra girdim markasini arastirdim o zaman 2 farkli marka alayim en iyisi :) belki gaza gelir hassasi da alirim ama benim gunum gecti yarin 4.gunum olacak normal testtin de ismi gormesi lazim :)
Evet bende duydum aynisini. Bebetime cok yanlis sonuclar vermis. Hatta bir tanidiginda basina gelmisti. En guzeli farkli marka testlerle yapman.

Allah razi olsun canim insallah Rabbim cumlemizin yüzünü güldürür.
Insallah sende doktor kontrolunden güzel haberlerle gelirsin :)))
Aminnn canim aminnnn insallah hicbir sorun yoktur ve insallah sizin sonuclarinizda hepimizi sevindirir

kızlar ben hala regl olmadım ne yapcam en son rwgl 21 temmuz ve 14 agustos sadece lekelenme hamilelik testi en son 31 agustostu negatifti söktürücüleri içtim ama olmadı ne yapacagım sonuçlarda iyi enfeksiyonda yok şu sıralar gögüslerim öyle bir şişti ki 2 beden büyüdü südyen olmuyor ve canımı yakıyor dün mosmordu buz flan koydum acıdan agladım normalde sol kasık agrırken şimdi iki kasık ve ortasında kramp tarzı oluyor ne yapacagım ben sizce birde gün içinde fena halde uyku uyumaya başladım 3-4 gündür adet gecikmesinden olurmu normalde gün içinde uyumam şimdi bayram günü 6:30da kalkmıştım kaynanama gittm 10da geri otururken uyuklamışım 12de uyandım 2de geri uyuya kalmışım geri uyandım 5te geri uyudum sonra kurban flan derken 10da eve geldim yine uyudum anlam veremiyorum normalde gece zor yatarım 3-4 gibi yatarım sabah 10da kalkarım çok uyuyamam ama anlamıyorum artık kafayı yiycem ;( bu Arada herkesin bayramını kutlarım hayırlı bayramlarınız olsun

kızlar ben hala regl olmadım ne yapcam en son rwgl 21 temmuz ve 14 agustos sadece lekelenme hamilelik testi en son 31 agustostu negatifti söktürücüleri içtim ama olmadı ne yapacagım sonuçlarda iyi enfeksiyonda yok şu sıralar gögüslerim öyle bir şişti ki 2 beden büyüdü südyen olmuyor ve canımı yakıyor dün mosmordu buz flan koydum acıdan agladım normalde sol kasık agrırken şimdi iki kasık ve ortasında kramp tarzı oluyor ne yapacagım ben sizce birde gün içinde fena halde uyku uyumaya başladım 3-4 gündür adet gecikmesinden olurmu normalde gün içinde uyumam şimdi bayram günü 6:30da kalkmıştım kaynanama gittm 10da geri otururken uyuklamışım 12de uyandım 2de geri uyuya kalmışım geri uyandım 5te geri uyudum sonra kurban flan derken 10da eve geldim yine uyudum anlam veremiyorum normalde gece zor yatarım 3-4 gibi yatarım sabah 10da kalkarım çok uyuyamam ama anlamıyorum artık kafayı yiycem ;( bu Arada herkesin bayramını kutlarım hayırlı bayramlarınız olsun

Canim bende daha once dedigim gibi 4 ay adet olmadim korunmayi ilk biraktigimda ve her gecen gun belirtilerim artiyordu.bi dr a gittim hic bisey bulamadi adetimi sokturemedi..sonra dr umu deistrdim.pko varmis.dier salak anlamamis.ona gore bi ilac verdi bana hem adetimi sokturdu hem kistlere iyi gliyormus rahatlatyormus.1 haftalik tedaviyle duzene soktu yunurtalarim calismaya basladi.bu ay 13 yumurtam olusmustu hemde ilacsiz.oyuzden sen dr unu deistir hepsi goremiyor malesef herzaman herseyi

Canim bende daha once dedigim gibi 4 ay adet olmadim korunmayi ilk biraktigimda ve her gecen gun belirtilerim artiyordu.bi dr a gittim hic bisey bulamadi adetimi sokturemedi..sonra dr umu deistrdim.pko varmis.dier salak anlamamis.ona gore bi ilac verdi bana hem adetimi sokturdu hem kistlere iyi gliyormus rahatlatyormus.1 haftalik tedaviyle duzene soktu yunurtalarim calismaya basladi.bu ay 13 yumurtam olusmustu hemde ilacsiz.oyuzden sen dr unu deistir hepsi goremiyor malesef herzaman herseyi
Bende gecen ay korunmayi biraktim adetim 2 gun gecikmeli geldi normalde cok duzenlidir. Bu ay da 4 gun gecmis olacak hala gelen giden yok acaba bende de mi pko var belirtilerin nelerdi canim ya ? Ben suan adet sancisi cekiyorum kasiklarim agriyor test yaptim belli belirsiz cikti hatta buraya attim arkadaşlar da gordu bundan olabilir mi ki?

alttan muayne yapıyorlar hep buda moralimi bozuyor bu 7.nci doktor düzenli bi doktorum malesef olmadı olamıyor

alttan muayne yapıyorlar hep buda moralimi bozuyor bu 7.nci doktor düzenli bi doktorum malesef olmadı olamıyor
Benim alttan yapmadan gormustu kistleri.sonrasinda yumurtalik takibi yaparken alttan bakti.ozaman biraz sabretcen canim.adet oldugunda hemen git ama dr a.adetliyken guzelce baksin neyin var neyin yok

Bende gecen ay korunmayi biraktim adetim 2 gun gecikmeli geldi normalde cok duzenlidir. Bu ay da 4 gun gecmis olacak hala gelen giden yok acaba bende de mi pko var belirtilerin nelerdi canim ya ? Ben suan adet sancisi cekiyorum kasiklarim agriyor test yaptim belli belirsiz cikti hatta buraya attim arkadaşlar da gordu bundan olabilir mi ki?

Senin testi bilmemde bende 20 tane falan haifif golgeli cizgiler cikmisti.ilkinde hatta duyurmustum hamileyim diye.nasil bi mahcubiyetti anlatamam.kan tahlili yapmaya gittim.dondum eve annemler kaynanamlar herkes toplanmis duyurunca.knda negatf sonuc.ccok kotuydu ya oyuzden belirsiz cizgilere hic guvenmiyrm.pko yu dr buldu adet duzensizligi bende hep vardi bi kac gun deil bi kac ay gecikmelerim oluyordu.adetime yakin kaisklarim cok agriyordu.hapsrinca falan gozumden yas geliyordu resmen acisindan.şekerim birden dusuyordu falan.hepsi pko.dan.ben halbuki kac dr a gittim hastane de calistigim icin.hic biri gorememisti.en son erkek dr a gittim birlikte calistigim guvendigim o buldu.ama oda hic onemsemiyor pko kucuk kucuk kisteler hamilelige engel deil demisti ilk gittigimde bidahaki ay kalisrin demisti.ama kalamadim malesef.bu 2. Ayimiz.bat 15 bilmiyrm agrilarim kistlerden mi baska seymi gorcez

Kizlar cok acil cevap istiyorum lutfennn. Biliyosunuz bat 5 ekim daha cok var yani yeni bitti zaten adetim. Ama adetim bitti ama belirtilerim var hafif bas donmesi bulanti ve sol kasik batmasi var demistim hatta oglumu sallarken falan agri giriyo demistim. Simdi oglumu uyuttum tuvalete girip yatayim dedim. Tuvalete girdim birde ne goreyim camasirimda bir damla kan. Neden oldu sizce ? Bunun anlami ne olabilir basina boyle bisey gelen oldu mu hic ?

Evet hanimlar bu senenin bitmesin son üç ay kaldı sadece ekim yapacaktm ama diger aylarada kalırız bellimi olur diyerek geniş kapsamli olsun istedim zira kendimden bu sene icin pek umutlu degilim insaAllah güzel güzel hamis haberleri alırız Allah hepimize nasip etsin layik olmayi duamizin kabulü icin neyimiz eksikse yerine getirmeyi nasip etsin ekim olmadı pes etmek yok kasımda devam bu sene olmadı yinede pes etmek yok vakti zamanı gelene kadar elinizden geleni yapalım eylül ayi gecmislerin listesini yapicam ekimden baslatip yeni batlarinizida yazarsiniz:KK49:

1. S selifor 3 Ekim:KK200:
2. @Pinkhouselife61 29 Eylül:KK200:
3. @myzt 3-4 Ekim :KK200:
4. @melekler-engelchen 1 Ekim:KK200:
5. @Princess91 16 Ekim :KK200:
6. @glmserser :KK200:
7. @zyekici :KK200:
8. @sukrancemal :KK200:
9. @FM_ist 8 Ekim:KK200:
10. @cigdemmm26 6 Ekim:KK200:
11. @bebegim-gel :KK200:
12. @melegini_bekliyor 30 Eylül:KK200:
13. Eyila23 Eyila23 10 Eylül:KK200:
14. @tostos16 :KK200:
15. Smile Forever Smile Forever 7 Ekim:KK200:
16. Dontsay Dontsay :KK200:
17. @Amasyali05 1 Ekim:KK200:
18. @nehir-arin 20 Eylül:KK200:
19. @Weravurus 23 Eylül:KK200:
20. @Asimisa 31 Ekim:KK200:
21. Sup3risi Sup3risi HAMILE:anneadayı: :KK200:
22. @Emineeemm 30 Eylül:KK200:
23. @Assos :KK200:
24. @Simmet :KK200:
25. @madame wuu 18 Eylül:KK200:
26. @ndemir :KK200:
27. @nazlieylul 10 Eylül:KK200:
28. @ilkinilkin 26 Eylül:KK200:
29. @caninfistigi 18 Eylül:KK200:
30. EceCigdem EceCigdem 5 Ekim:KK200:
31. @Cennetim13 12 Ekim:KK200:
32. @tugsem_10 6 Ekim:KK200:
33. @Frkzhd 9 Ekim:KK200:
34. @korelim 21 Eylül:KK200:
35. @selvihmt 3 Ekim:KK200:
36. @Gunayfur 29 Eylül:KK200:
37. @Misk-i amber 23 Eylül:KK200:
38. @nannen1 :KK200:
39. @Burmera 17 Eylül:KK200:
40. @Betbetus 10 Ekim:KK200:
41. @baby baby 26 Eylül:KK200:
42. Karpatyam Karpatyam :KK200:
43. @Musteha :KK200:
44. @Ceylin elif 28 Eylül:KK200:
45. @Tolpel :KK200:
46. @Aynur5656 :KK200:
Su listeden bi dal alirim canim beklenen tarihe 18 eylul gr sen muaait olunca kesinlesince ins hamileeeee yazdirmak banada nasip olur :)

dayeni 4 ay regl olmayıp hamile oldugunu ögrenen bir bayana denk geldim ve hiç bir şekilde belirti olmamış doktora defalarca gitmiş hep negatif nqsıl oluyor bu duyanınız var mı

kızlar acil bakın önemli bişey fark ettim ama enterasan Allahını hamile bayanlar bi baksın

kızlar gögsüm kahverengi halka oldu bu bir gögsümden beyaz bir sıvı geliyor ve ilk defa dünde beyaz peynir gibi bişeydi umursamamıştım ama bugün sıvıydı ve birşey daha gögsümde kalın bir damarlaşma belirgin var ve gögüs ucum hep ortada normalde belirgin olmaz benim sizce adet gecikmesi bunları yaparmı ? yoksa ben yine test mi uapayım bi ümit

Back
X