2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bnmde buqun yada yarin adetm ama sabah cok yoqun bi beyaz akintm vardi ama baya fazla bde esmle 2 qun once iliskiye qrmstk spermleri anca beyaz akintila bu sbah ckti smdide sol kasiqmda hafif batma var nrmalde bnm adettn once hep qoqsum aqrirdi ama smdi hc bsey yk bn anlamdm ne oluyo

Adet duzenim bozuldu canim :KK43: suan icimde hic istek yok ne guzel keske senin gibi atilabilsem ama resmen yikildim ya cok umutlanmistim dedigim gibi ilk refa gecen ay ve bu ay gecikme yasadigim icin ve 5 gun gecikme olcakti bugun lekem gelmeseydi :KK43: o cift cizgiler de cabasi :KK43: ovulasyon testi mi kullandin canim sen ?
Canim ben hayalet cizgi gordum var sandim umutlandim onceki ay seninki bide pembeydi yani tuhaf ya insan guvenemiyo teste falan emin ol oyle bi belirti yasicaksinki hamileyim diceksin ve oylede olucak. Her belirti belirti olmuYo vucudumuz bizimle oynuyo gecikmeler icinde vucut kendini hamilelige hazirliyor diyorlar insallah öyledir. Ben test kullanmadim canim enfeksiyon icin doktora gitmistim alttan bakti tesadufen yumurtayi gordu 14 mm olmustu ne zaman catlar dedim bi hafta icinde dedi doktora gittigim gun calismaya basladik o geceside yumurtlama akintim basladi zaten. Agustosun 11 ve 13 unde oldu gun asiri 14 de akintim bitti sandim ne olur ne olmaz diye o gunude degerlendirdim sonrasinda yine gun asiri devam ettim 22 sine kdar. Yumurtlama akintisi genelde adet bitiminden 2-3 gun sonra basliyo o gun ve iki gun sonrasi bide onun ertesi gunu calisma yapin mutlaka bittigi gun yumurta catliyo cunku 3. yada 4. gununde

Adet duzenim bozuldu canim :KK43: suan icimde hic istek yok ne guzel keske senin gibi atilabilsem ama resmen yikildim ya cok umutlanmistim dedigim gibi ilk refa gecen ay ve bu ay gecikme yasadigim icin ve 5 gun gecikme olcakti bugun lekem gelmeseydi :KK43: o cift cizgiler de cabasi :KK43: ovulasyon testi mi kullandin canim sen ?

Moralini bozma kendini üzme streste yapma yoksa olmasını zorlastirirsin bak bende istiyorum ve bende hamileyim sandım.bi ara ama değilmişim üzüldüm ama elime bisey geçmedi dua ediyorum biliyorum vakti vAr sabırlı olmak lazım ve organik beslenmek lazımmis.bende bu ara herşey yemeye başladım hiç biseyden geri kalmak istemiyom :) meyve sebze herşeyi yiyom dün Kocam ton balık almış yediriyor bana balık yağı iyi diyo :D

Allah kimseye Yaşatmasin bu duyguyu resmen hamile moduna sokmustum kendimi buraki arkadaslar da cift cizgiyi gorunce dedim tamamdir oldu bu is ama resmen hayal kirikligina ugradim ya çöktüm :cry::KK42::KK42::KK42: rabbim insallah bizim de yuzumuzu guldurur insallahhhh insallahhh :cry:
Ya ben 4 ay lik gecikmemede haftada en az 2 3 kere test yaptim ve yemin ederim hepsinde cizgi cikti hafif.hatta bazilari baya belirgindi.ama ben artik gunum gelmeden yapilan belli belirsiz cizgilere asla guvenmiyorum.cunku hepsinde cikiyor. Ben ilkinde kv. Lere annemlere herkese hamileyim diye duyurmustum.herkes toplandi bize geldi.kan vermeye gittim bi cikti sonuc negatif.nasil mahcup oldum eve zor döndüm anlatamam...sen yine duyurmadiysan cok sanslisin sukret o mahcubiyet daha kotü

Canim ben hayalet cizgi gordum var sandim umutlandim onceki ay seninki bide pembeydi yani tuhaf ya insan guvenemiyo teste falan emin ol oyle bi belirti yasicaksinki hamileyim diceksin ve oylede olucak. Her belirti belirti olmuYo vucudumuz bizimle oynuyo gecikmeler icinde vucut kendini hamilelige hazirliyor diyorlar insallah öyledir. Ben test kullanmadim canim enfeksiyon icin doktora gitmistim alttan bakti tesadufen yumurtayi gordu 14 mm olmustu ne zaman catlar dedim bi hafta icinde dedi doktora gittigim gun calismaya basladik o geceside yumurtlama akintim basladi zaten. Agustosun 11 ve 13 unde oldu gun asiri 14 de akintim bitti sandim ne olur ne olmaz diye o gunude degerlendirdim sonrasinda yine gun asiri devam ettim 22 sine kdar. Yumurtlama akintisi genelde adet bitiminden 2-3 gun sonra basliyo o gun ve iki gun sonrasi bide onun ertesi gunu calisma yapin mutlaka bittigi gun yumurta catliyo cunku 3. yada 4. gununde
Insallah dedigin gibidir gecikmelerin sebebi rahim.kendini hamilelige hazirliyordur insallah ya :/ canim bende bazen akinti oluyor bazen olmuyor en iyisi adet biter bitmez bigun yapip bigun yapmasam adete 1 gun kalaya kadar illaki tutacaksa oyle de tutar dimi yani? Gecen ay yaptik adete 10 gun kala kadar duzenliydi 10 gun kala 2gunde bir veya 3 4 gunde bir yapmistik duzensizlesmisti yani son hafta belki o arada tutardi en iyisi bu ay oyle adete 1 gun kalana kadar devam edeyim. Peki Kür falan denedin mi canim sen ?

Ya ben 4 ay lik gecikmemede haftada en az 2 3 kere test yaptim ve yemin ederim hepsinde cizgi cikti hafif.hatta bazilari baya belirgindi.ama ben artik gunum gelmeden yapilan belli belirsiz cizgilere asla guvenmiyorum.cunku hepsinde cikiyor. Ben ilkinde kv. Lere annemlere herkese hamileyim diye duyurmustum.herkes toplandi bize geldi.kan vermeye gittim bi cikti sonuc negatif.nasil mahcup oldum eve zor döndüm anlatamam...sen yine duyurmadiysan cok sanslisin sukret o mahcubiyet daha kotü
Canim ben adetim 2 gun gecikti yaptim sonra 3.gunu yine yaptim 4.günü test yoktu yapamadim bugun 5.gunuydu alacaktim testi yarin da kan vermeye gidecektim maalesef adet oldum o yuzden kimseye soylemek istemedim kalp atisini duyana kadar da soylemem ki zaten :( senin ki tabi daha kotu olmus :(

Moralini bozma kendini üzme streste yapma yoksa olmasını zorlastirirsin bak bende istiyorum ve bende hamileyim sandım.bi ara ama değilmişim üzüldüm ama elime bisey geçmedi dua ediyorum biliyorum vakti vAr sabırlı olmak lazım ve organik beslenmek lazımmis.bende bu ara herşey yemeye başladım hiç biseyden geri kalmak istemiyom :) meyve sebze herşeyi yiyom dün Kocam ton balık almış yediriyor bana balık yağı iyi diyo :KK70:
Dogru soyluyosun canim ama elde degil ki stres yapmamak insaniz sonucta :( tabiki daglikli beslenmek lazim icerdeki ortami da bebis gelmeden ayarlamak ceki duzen vermek lazim :) folik asite basladin mi

Rabbim cumlemize nasip etsin hayirli evlat dogru soyluyosun dua etmek sabretmek ve beklemek gerekiyor elden gelen bu baska yoli yok :KK43: Canim bu ara da bende genel kontrol icin esimle gitmek istiyorum boyle aklima kotu kotu seyler geliyor ya esimin spermi kalitesizse ya benim bi sorunum varsa vs.vs seytan vesvesesini veriyor ve strese sokuyor yani o yuzden 2 miz birlikte gidersek nereye gitmemiz gerekiyor bilgin var mi canim? Ben kadin doguma gitsem butun gerekli tedtler vs.yapilir da esimle nereye gidicez esim icin ?

Bende kadın doğumdan randevu aldım canım bende hiç bilmiyorum ilk defa gidicem esimi doktora soyleyecem onunda nereye gitmesi gerek diye soracam bak benim arkadaşım da benimle aynı evlendi ikimizde 3 aylık evliyim o şimdi 10/ haftalık hamile ve ben ona ne dualar ettim kendime de ama bak rabbim sırayla veriyor inşallah sıra bizdedir bizimde yüzümüz ü guldursun rabbim amin :) o tatlı canını sıkma vardır bi hayır beklememizin böyle düşün sağlıklı olsun Allahın dediği vakit olsun dimi ;)

Dogru soyluyosun canim ama elde degil ki stres yapmamak insaniz sonucta :KK43: tabiki daglikli beslenmek lazim icerdeki ortami da bebis gelmeden ayarlamak ceki duzen vermek lazim :) folik asite basladin mi

Ben kimyagerim bide okurken hocam üstüne bastıra bastıra kızlar ilerde evlenince çocuk dusundugunuz an folik asite başlayın dedi bende sabah aklıma geldi eşime dedim gelirken alacak bugün ise gitmedim yatiom evde :) ama bence sende kullan belki şifa ondadır zaten bebeğin zeka gelişimi için iyi bisey

Ben kimyagerim bide okurken hocam üstüne bastıra bastıra kızlar ilerde evlenince çocuk dusundugunuz an folik asite başlayın dedi bende sabah aklıma geldi eşime dedim gelirken alacak bugün ise gitmedim yatiom evde :) ama bence sende kullan belki şifa ondadır zaten bebeğin zeka gelişimi için iyi bisey
Basladik canim folbiol 5mg olani verdi doktor insallah sifa verir :)

Bende kadın doğumdan randevu aldım canım bende hiç bilmiyorum ilk defa gidicem esimi doktora soyleyecem onunda nereye gitmesi gerek diye soracam bak benim arkadaşım da benimle aynı evlendi ikimizde 3 aylık evliyim o şimdi 10/ haftalık hamile ve ben ona ne dualar ettim kendime de ama bak rabbim sırayla veriyor inşallah sıra bizdedir bizimde yüzümüz ü guldursun rabbim amin :) o tatlı canını sıkma vardır bi hayır beklememizin böyle düşün sağlıklı olsun Allahın dediği vakit olsun dimi :KK66:
Dogru canim insallah en guzel en hayirli vakitte versin yavrucuklarimizi beni de bilgilendirir misin canim etiketleyerek esin icin nereye gidilmesi gerektigini sana hangi testler vs.yapilacagini?o_O

Basladik canim folbiol 5mg olani verdi doktor insallah sifa verir :)
:dua::anneadayı::KK200: inşallah biz sabırlı anneler olmalıyız dimi çocuk olunca çok lazım olacak sabır bize o yüzden şimdiden alisalim sabretmeye gerisi Allahın bileceği iş kurban olduğum Allahım hiç bi kadını :KK46: bebesiz birakmasin inşallah :dua:

Insallah dedigin gibidir gecikmelerin sebebi rahim.kendini hamilelige hazirliyordur insallah ya :/ canim bende bazen akinti oluyor bazen olmuyor en iyisi adet biter bitmez bigun yapip bigun yapmasam adete 1 gun kalaya kadar illaki tutacaksa oyle de tutar dimi yani? Gecen ay yaptik adete 10 gun kala kadar duzenliydi 10 gun kala 2gunde bir veya 3 4 gunde bir yapmistik duzensizlesmisti yani son hafta belki o arada tutardi en iyisi bu ay oyle adete 1 gun kalana kadar devam edeyim. Peki Kür falan denedin mi canim sen ?
Canim dusunuyorumda acaba kimyasalmi oldu sende bu ay bi adetini kontrol et bakalim kanaman nasil olucak bitene kadar. 30 gunde bir adet oluyosan teoriye gore adetin 16. gunu yumurtlaman gerekiyo bende yumurtlama erken oldu onuda ancak akintiyla anlayabilirsin adetin bitince 2-3 gun sonra bak sarkan bi akintin olucak ona dikkat et. Gun asirida tutar tabiki ama demekki bazen denk gelmiyo bende tam bilmiyorum her ay farkli denedim. Hicbi kur falan yapmadim ben calistigim icin zamanimda olmadi malesef.

5.8-71.2 arası 3 haftalık yazıo canım doktor 3. haftasında eşınız 2 gün sonra bıda gelın demış artışa bakalım dıe
. Can'ım cok sevindim hayırlı olsun çok güzel bir haber Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

arkadaslar bende kan testi yaptirdim canlar gebelik var dedi cuma gunu gel kac haftalik olduguu ogren dedi hemsire ogun tahlil sonucu vriyolarmis bugun sadece var pldugunu ogrendim
ne Mutlu sana Can'ım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Maalesef bugun adet oldum kizlar butun hayaller test falan hikaye oldu okadar cizgiyi görmüştük :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
. Ahhhh ahhhh Can'ım seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim hepimiz in yüzünü güldürsün inşlh

. Can'ım cok sevindim hayırlı olsun çok güzel bir haber Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ne Mutlu sana Can'ım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

. Ahhhh ahhhh Can'ım seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim hepimiz in yüzünü güldürsün inşlh
Insallah canim benim insalllahhhhh :(

Back
X