2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende anlamadim beni en cok yıkan o oldu zaten 2 test yaptim 2 side boyleydi cizgi belli belirsizdi ama gorunuyordu :KK43: Rabbim bu duyguyu evlat kokusunu bize yasatsin insallah isteyen herkes evlat duygusunu yasar :KK43:
Uzulme canim. Insallah ekimde mutlu haberler alcaz. Hayirlisi olsun hakkimizda. Amin

Kizlar ya ciktim doktordan manyak alttan bakti daha cok kucuk görünmüyo dedi kese buyumus icinde o sacakmi ne diyosunuz o vardi dedim kalp atisini duyamazmiyiz diyo daha erken cok ufak ayar etti beni :) bidahaki randevuyu ta 6 hafta sonraya verdi bide diyo bebege yapmamiz gereken testler var ensesini olcucez sorun olursa testler yapmamiz lazim cart curt

Kizlar ya ciktim doktordan manyak alttan bakti daha cok kucuk görünmüyo dedi kese buyumus icinde o sacakmi ne diyosunuz o vardi dedim kalp atisini duyamazmiyiz diyo daha erken cok ufak ayar etti beni :) bidahaki randevuyu ta 6 hafta sonraya verdi bide diyo bebege yapmamiz gereken testler var ensesini olcucez sorun olursa testler yapmamiz lazim cart curt
kuzucum kan tstı verıp ğtseydınkeşke 2000 ı ğeçınce alttan ğorurler ne demek 6 afta o ne ya doğunca ğt barı

Kizlar cok acil cevap istiyorum lutfennn. Biliyosunuz bat 5 ekim daha cok var yani yeni bitti zaten adetim. Ama adetim bitti ama belirtilerim var hafif bas donmesi bulanti ve sol kasik batmasi var demistim hatta oglumu sallarken falan agri giriyo demistim. Simdi oglumu uyuttum tuvalete girip yatayim dedim. Tuvalete girdim birde ne goreyim camasirimda bir damla kan. Neden oldu sizce ? Bunun anlami ne olabilir basina boyle bisey gelen oldu mu hic ?
Yumurtalama doneminde olabilirsin. Bazi kisilerde yum catlayinva lekenlenmr olabiliyormus. Pembe yada kahve gibi.

saatler ğeçmıo kızlar ya yarın saba ıple çekıorum kramplar var bıça k ğbı arada saplanıoadetmı olcam acaba :(

Screenshot_20160914-183418~2.webp
kızlarr benim gibi bebek isteyenler ve isyan edenlere cok güzel cevap bu

. Can'ım cok sevindim hayırlı olsun çok güzel bir haber Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ne Mutlu sana Can'ım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

. Ahhhh ahhhh Can'ım seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim hepimiz in yüzünü güldürsün inşlh
sagol cnm allah razi olsun darisi senin basina ins en kisa zamanda ancak bende merak icindeyim kese olsuyomu filan diye degerlerim yuksek mi hrycan ve endise bi arada cnm

can
canim merak etme benimde oglumda altan bakti diger turlu goremedi cunku kucuk dedi oyle ozaman aynen sana dedigini yaptirdu cok sukur hic bisi cikmadi 4 yasina gircek benim balim
IMG-20160830-WA0007.webp

kuzucum kan tstı verıp ğtseydınkeşke 2000 ı ğeçınce alttan ğorurler ne demek 6 afta o ne ya doğunca ğt barı
Canim benim taaa ayin 5 inde 1532 di kan testim en son trde yaptirmistim manyak burdakiler ya bende sinir oldum zaten hayir yani allah korusun bisey olsa 3 ay dolmus olcak bidahaki kontrole kadar bu ikili testmi ne onu yapcakmis o zaman. Ya simdi lavaboya gttim kahve leke gelmis biraz bisey olurmu acaba :( baska doktorami gitsem ya lanet girsin hemende randevu bulamam ki

Yarin bat gelmesin kirmizilarrr lutfeeen :KK43: idrarda ne zaman yapim test kizlar

Aynen benimde yarin...kendimi tutamayip test yapiyrm sonra uzuluyrm diye yemin ettim yarin test yapmiycam.yarin olmazsam cuma ilk idrarla yapcam ama benim gelir heralde ya.oturup kalktikca adet olcakmisim gibi baski olusuyor alt karinda

can

canim merak etme benimde oglumda altan bakti diger turlu goremedi cunku kucuk dedi oyle ozaman aynen sana dedigini yaptirdu cok sukur hic bisi cikmadi 4 yasina gircek benim balimEki Görüntüle 1885142
Masallah canim allah bagislasin darisi bize insallah bizde sag salim kucaklarimiza aliriz. Kahve leke gelmis ya bide bu 6 haftada bir bakcak galiba bide diyo esime cinsiyet taa 5. ayinda belli olur

Canim bat yarinsa. Eger regl gelmezse battan bir gun sonraki sabah idrariyla yapabilir sin. Yada istersen sabah patlat bi test :))
Losyonumsu kokusuz akinti oluyor simdi de ilk defa adet oncesi oldu bu Allahimm hadi inşallah.. Yarin yaparim sabah dayanamam gbi zaten :)

Aynen benimde yarin...kendimi tutamayip test yapiyrm sonra uzuluyrm diye yemin ettim yarin test yapmiycam.yarin olmazsam cuma ilk idrarla yapcam ama benim gelir heralde ya.oturup kalktikca adet olcakmisim gibi baski olusuyor alt karinda
Bende iki gun once yaptim negatif.. Bakalim tutabilirsem kndimi tutcam . bana da haber ver sende kuzum bakalim ikimizfe hamisizdir belkii.. Adet belirtisiyle hamislik ayni zaten. Bende agirlik hissi var kasiklarimda tek su an arada atesim cikiyo bide

Back
X