- 14 Eylül 2016
- 53
- 89
- 8
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok zor bi bekleyis gercekten bol b dua edecegiz..Kızlar mrb.yeni katıldım araniza.beklemek ne zor Allah ım.ancak yaşayan anlar.6 yıllık evliyim bende bi dusuk oldu başka yok.kan uyusmazligi vardı iğne oldum.Rabbim boş birakmasin kucaklarimizi
Benim baya oturup kalktikca her adetimde oldugu gibi karnima bi sure agri giriyorBende iki gun once yaptim negatif.. Bakalim tutabilirsem kndimi tutcam . bana da haber ver sende kuzum bakalim ikimizfe hamisizdir belkii.. Adet belirtisiyle hamislik ayni zaten. Bende agirlik hissi var kasiklarimda tek su an arada atesim cikiyo bide
Hayirli haber verirsin csnim insallahLosyonumsu kokusuz akinti oluyor simdi de ilk defa adet oncesi oldu bu Allahimm hadi inşallah.. Yarin yaparim sabah dayanamam gbi zaten :)
Akintin falan var mi canimBenim baya oturup kalktikca her adetimde oldugu gibi karnima bi sure agri giriyor
baska bi dr gorun cnm benceMasallah canim allah bagislasin darisi bize insallah bizde sag salim kucaklarimiza aliriz. Kahve leke gelmis ya bide bu 6 haftada bir bakcak galiba bide diyo esime cinsiyet taa 5. ayinda belli olur
Bnce onemli olan niyettr canim. Gun icine yay istersenKizlar 1000ihlas suresi okumak istiyorum ama arife günü okunuyor günahların affoluyor dualarin kabul oluyor yaziyo nette,ee simdi.okuyup da dua edemez miyiz
Arife günü adettim okuyamadim..bide bi.günde mi okumak gerek.parca parca olur mu?
Allah rızası icin oku canım öyle düşünme icine düşmüş okumak belli mi olur kabul olabilir okumandan zarar gelmezKizlar 1000ihlas suresi okumak istiyorum ama arife günü okunuyor günahların affoluyor dualarin kabul oluyor yaziyo nette,ee simdi.okuyup da dua edemez miyiz
Arife günü adettim okuyamadim..bide bi.günde mi okumak gerek.parca parca olur mu?
Neden moralin bozukk ben daha bi kac gundur burdayim canim blmiyorum tammNasılsınız canlar yorumlara bakıyorum hep ama moralim bozuk pek yazasim yok ne desem ne yazsam bilmiyorum acikcasi birde ondan sizler iyi olunca iyi haberler alayim okuyayim mutlu olurm![]()
Neden moralin bozukk ben daha bi kac gundur burdayim canim blmiyorum tam
Allah razi olsun canim dualarin kabul olsun insallah hayirlisiylaTamam kızlar simdi namaz kilip okumaya baslicam,bebek.isteyen herkes icin.dua edicem, ins Rabbim dularimizi kabul eder..buarada.incir ve keçiboynuzu da aldim bu.aksam basliyoruz kurlere ins bu ay yüzümüz güler hayırlısıyla: )
Tortu seklinde hafif oluyor bi iki gundur odaAkintin falan var mi canim
Hakkimizda hayirlisi olsunnTortu seklinde hafif oluyor bi iki gundur oda
Sen alsana ozaman canim.o akintilar gebelikte goruluyor geneldeYa krem gibi akinti var hep bi islaklik hissediyorum gidip test alcam smdi az kaldim :)) hamisler sizdede cok oldu mu akıntı
Sabah idrariyla yapayim ben en iyisiSen alsana ozaman canim.o akintilar gebelikte goruluyor genelde
bebek soranlar kilo almissin diye söyleyen kisiler daha erken yapma diyenler sıkıldım bunaldim ondan canımNeden moralin bozukk ben daha bi kac gundur burdayim canim blmiyorum tamm