2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım ozaman tek çare ğıdeceğın ğüne kadar ılışkı de buluncan en ğarantısı
Aman tanrim didimmm.
Ben sabah 7.30 da ise gidiyorum 5 te geliyorum. Esim 4 gidiyor 1 de geliyor. Denk gelmemiz mumkun degil. Pazar gunu izinliyiz. Cumartesi calisma olabilir pazar da olabilir pazartesi zaten kontrol var. Ama yarin aksam bos gecer. Ama birde yum catlamazsa. Catlatma ignesine gec kalirsam kiste donerse yum offf be

Aman tanrim didimmm.
Ben sabah 7.30 da ise gidiyorum 5 te geliyorum. Esim 4 gidiyor 1 de geliyor. Denk gelmemiz mumkun degil. Pazar gunu izinliyiz. Cumartesi calisma olabilir pazar da olabilir pazartesi zaten kontrol var. Ama yarin aksam bos gecer. Ama birde yum catlamazsa. Catlatma ignesine gec kalirsam kiste donerse yum offf be
oyle emen donuşmez kuzum ya sanmıorum ama yok korkuyorum dıosan a randevu tarını erkene çekme şsansın yokmu..... bu arada ecüş bücüş yazıorum klawyem bozuk bazı arfler yazmıo yarı trakyalı yarı tanzanya :D

oyle emen donuşmez kuzum ya sanmıorum ama yok korkuyorum dıosan a randevu tarını erkene çekme şsansın yokmu..... bu arada ecüş bücüş yazıorum klawyem bozuk bazı arfler yazmıo yarı trakyalı yarı tanzanya :KK70:
Bebegim normalde cumartesi gitmem lazimmis ben doktora yanlis hesap yaptirdim kandida bana pazartrsi gel dedi. Ornegin 24 25 mm gecen yumlar catlamiyormus kist oluyormus. Eger cumartesiye 22 falan olursa korkuyorum pazartesiye kadar 25 26 olur diye :(((

Bebegim normalde cumartesi gitmem lazimmis ben doktora yanlis hesap yaptirdim kandida bana pazartrsi gel dedi. Ornegin 24 25 mm gecen yumlar catlamiyormus kist oluyormus. Eger cumartesiye 22 falan olursa korkuyorum pazartesiye kadar 25 26 olur diye :KK43:((
Canim calisiyorum ayrica isten 5 te cikiyorum imkansiz yani cumartesi gitmem

Ben isten ayrıldım bankada calisiyordum cok stresliydi haliyle. Esim eve gelmiyo ama bi turlu İstanbul da cevik kuvvet yani siz dusunun bu ay izine ckmisti iyi calistik diger aya kalirsa zor valla bizimde

Bebegim normalde cumartesi gitmem lazimmis ben doktora yanlis hesap yaptirdim kandida bana pazartrsi gel dedi. Ornegin 24 25 mm gecen yumlar catlamiyormus kist oluyormus. Eger cumartesiye 22 falan olursa korkuyorum pazartesiye kadar 25 26 olur diye :KK43:((
ışte dıom ctsıne çekemezmısın oğlene kadar açık astaneler

Ben isten ayrıldım bankada calisiyordum cok stresliydi haliyle. Esim eve gelmiyo ama bi turlu İstanbul da cevik kuvvet yani siz dusunun bu ay izine ckmisti iyi calistik diger aya kalirsa zor valla bizimde
Isten cikmayi bende istiyorum canim da olmuyor. Yoruldum valla. Ise git gel evi temizle yemek yap. Gecen gunduzun yok. Birde doktora git calisma yap offff zart zurtt

bende ışe ğrmeı duşunuodum kızlar ya zormu olur :KK43:
Canim kendi ayaklarinin ustunde durmak guzel bisey. Ama evle is ayni anda yurumuyor yardimcin yoksa. Birde cocuk dusunuyorsan sikintili oluyor hele benim gibi zit dusuyorsa vardiyalar esinle uykusuz ise gidiyosun gecen aylarda 2 3 saatlik uykuyla ise gittim geldim...

Canim kendi ayaklarinin ustunde durmak guzel bisey. Ama evle is ayni anda yurumuyor yardimcin yoksa. Birde cocuk dusunuyorsan sikintili oluyor hele benim gibi zit dusuyorsa vardiyalar esinle uykusuz ise gidiyosun gecen aylarda 2 3 saatlik uykuyla ise gittim geldim...
ya canım ben aslımda ucretlı oğretmenlık duşunuorum eşımde oğretmen kadrolu aynı saate denk ğelcek ama ne bılım:bicak:

kızlar aranızda 2. yi planlayanlar var mı? bir çoğunuzun ilk sanırım

Back
X