- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Inofolic kullan canim kolaylastiriyomus yine de doktora sor tabimerhaba ,bende 1 bucuk aydır deniyorum ama bugün regl oldumekimde hamile olmak istiyorum cok , heyecanla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inofolic kullan canim kolaylastiriyomus yine de doktora sor tabimerhaba ,bende 1 bucuk aydır deniyorum ama bugün regl oldumekimde hamile olmak istiyorum cok , heyecanla bekliyorum
Çalışıyoruz zaten gün aşırı şekilde yapmaya özen gösteriyorum ama bakalım hayırlısıCanim zaten adete 14 gun kala yumurtluyorsun.sen daha yarin falan anca yumurtlarsin hamile olabilme ihtimalin olusur.bu hafta iyi calisin
Inşallah canım hepimize isteyen herkeseBenim kide 9 ekim hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
Evet 1,5 ay olduYeni mi evlendin canim hosgeldin aramizaa bu arada
Evet period takipte yumurtalama günü ayın 17 si gösteriyorevetcanım 1 afta sonra fılan yap test cıkar sanırım sen şuan yumurtlama takıbı yap bence ğebe kalcaın zamanlar cunku sneın
Canım üzülme devam et çalışmayaKizlar test yaptim simdi cizgi falan yok![]()
Canım üzülme devam et çalışmaya![]()
Canım benim kıyamamKizlar test yaptim simdi cizgi falan yok![]()
Canım benim kıyamamama üzülmek yok kuzum çalışmay devam.ama zaten adetin gelmedi ki inşallahta gelmez
geç döllenme olmuştur belki
Bat 1 se daha bugun yumurtlama gunu bundan sonraki 1 haftayi iyi degerlendir bu geceyle beraber canimBenimde bat 1 kızlar inşallah gelmez kırmızılar da bebişim gelir .test yapmamak için zor tutuyorum kendi mi ama 1 tane var evde![]()
Canım adete bir gün kaldı yaniBat 1 se daha bugun yumurtlama gunu bundan sonraki 1 haftayi iyi degerlendir bu geceyle beraber canim
He 1 ekim sandim.ins vardr canim ya insan dagiliyor resmen olmayinca. Artik parmak uclarima kadar hissedyrm üzüntümü kendime gelemiyrm uzun sureCanım adete bir gün kaldı yani
Ya canim bak bende kotu oldum simdi bende yapacaktım yarin ya.. Erken testlerden mi yaptin normal mi yoksaHe 1 ekim sandim.ins vardr canim ya insan dagiliyor resmen olmayinca. Artik parmak uclarima kadar hissedyrm üzüntümü kendime gelemiyrm uzun sure
Kuzum salma bi kendini bi kac gun bekle bakalim gelmezse yine yap. Idrara gecmemistir belki de dahaBugun du bat. Olsa cikardi buyuk ihtimalle
Ve belirtilerimin kaynagi gebelik olsaydi hcg okadar yukselseydi cikardi yani.demekki gebelikle alakasi yokmus onca belirtimin
Normal yaptim ya yumurtam 31 agustosta catlamisti 15 gun doldu normalde cikardi olsaydi.zaten agrilarimda var.gecen ayda 2 gun gecikmistim yine gecikcek demek kiYa canim bak bende kotu oldum simdi bende yapacaktım yarin ya.. Erken testlerden mi yaptin normal mi yoksa
Kuzum adeti bekle hemen yıkma kendiniHe 1 ekim sandim.ins vardr canim ya insan dagiliyor resmen olmayinca. Artik parmak uclarima kadar hissedyrm üzüntümü kendime gelemiyrm uzun sure