2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar biliyorsunuz hala regli olmadım ve çatlıyor gögüslerim, damarlar çıktı taş gibi oldu dokunulmuyor ki ben gögsümğ hissetmeyen bir insandım ve gögsüm küçüktür 85 takıyorum hatta son 2-3 gündür acıdan takamıyorum. ve gögüs ucu olmayan bir insanken şuan gögüs ucum pembe ve şiş hani olur ya böyle dogum yapmış emzirmiş kadınların gögüs ucu daha çıkık ortada tamda öyle ve benek benek şeyler çıktı sivilce gibi ama degil kasıklarımı belimi hiç söylemiyim kusmamı flan tahmin edersiniz bu duymdan sonra sizce bunlar adet belirtisimi karnım taş gibi hissediyorum şiş, vajina yumuşak akıntım çok fazla beyaz, ama her gün olcam diye güne uyanırken hep hayal kırıklıgı, sizce olurmuyum bir kaç güne adet belirtisi yaşamadım hayatımda hiç kestiremiyorum çünkü hep gününden önce olurdum şimdi 67 gün oldu..

Seni cok iyi anliyorum 120 gun ustune oda yine lekelenme seklinde adet olan biri olarak.goguslerim karnim ellerim ayaklarim cok fena olmustu ayakkabilarim olmuyordu resmen.sonra benim de um bana kistlerim icin kanserlerde kullanilan bi ilac verdi 30 lu oluyor sadece 10 tanesini ic dedi.camur gibi akintim oldu o donemde .ama o beni rahatlatti.sen prof a gittin mi canim.bence bian once gitmelisin

İnşallah çıkmaz cnm bende iki senedir istiyorum bu sefer çok yikildm:KK43:
Ben sende kendimi görüyorum iki sene süre olan az kişi burda inşallah biz de beklemeyiz daha fazla canım:( dua et bol bol ben öyle yapıyorum bir de kafanı dağıt evde insan sıkılıyor ben okul açıldı diye kafamı dagitiyorum artık

Seni cok iyi anliyorum 120 gun ustune oda yine lekelenme seklinde adet olan biri olarak.goguslerim karnim ellerim ayaklarim cok fena olmustu ayakkabilarim olmuyordu resmen.sonra benim de um bana kistlerim icin kanserlerde kullanilan bi ilac verdi 30 lu oluyor sadece 10 tanesini ic dedi.camur gibi akintim oldu o donemde .ama o beni rahatlatti.sen prof a gittin mi canim.bence bian once gitmelisin
gitmedigim doktor kalmadı yaşadıgım şehirde gittim olmadı bilet aldım ankaraya gittim özel doktorlara gittim devlete gittim bişey çıkmıyor söktürücü veriyor oda adet oldurmuyor

valla inan artık yapasım gelmiyor elim bile gitmiyor bayramda annem ablam gördü baygın baygın bakıyorsun hamilesin dediler zorla teste götürüyorlardı sabah bilerek uyanmadım testin saatti geçene kadar küçük şehir oldugundan belirli saatlerde oluyor gitmedim ve gidesimde yok olmadıgını biliyorum yine hayal kırıklıgına ugramak iatemiyorum. test yapmadan önce idrarda silik gördüm 3-4 gün sonra gittim herkes hamilesin diyordu 1.2 negatifi gördüm en son adet 21 temmuzdu, sonrada 18 agustos adet tarihi iken 14 agustosta oldum dedim ama sadece lekelenmem oldu, regli olmadım 4 gün sürdü bitti yerleşme dediler ama bişey çıkmadı kist yok enfeksiyon yok pkoda yok streste degil çünkü stres hiç etkilemiyor benim reglimi depresyon hastasıydım bir dönem o zaman olmaz demelerine ragmen düzenliydin
ben olsam yine de yapardim.sonucta bir umit.Rabbim ol derse olur.olmazsa bile en azından her ay yaklasiyoruz.kac aydır deniyorsun ki ?

gitmedigim doktor kalmadı yaşadıgım şehirde gittim olmadı bilet aldım ankaraya gittim özel doktorlara gittim devlete gittim bişey çıkmıyor söktürücü veriyor oda adet oldurmuyor
canımm dontsay bende seninle aynı dertten müzdaribim...aylardır bende regl olamıyorum özele gittim devlete gittim ilaç veriyor oluyorum sonraki ay tekrar olamıyorum...zaten bebiş için uğraşıyoruz bir de kist çıktı ben napıcam yaaa:KK17:

Ben sende kendimi görüyorum iki sene süre olan az kişi burda inşallah biz de beklemeyiz daha fazla canım:KK43: dua et bol bol ben öyle yapıyorum bir de kafanı dağıt evde insan sıkılıyor ben okul açıldı diye kafamı dagitiyorum artık
Evet cnm inşallah dha çok beklemeyiz dua ediyorum hep evdeyim bide yalnız olunca dha çok takıyorum çıktım ablma gidiyorm smdi

Benim arkadaşım duzensiz adet oluyordu 2 ayda 3 ayda bir ama çocuğu oldu sonra bir yaşına gelmeden ikinci oldu hatta adeti duzensiz olduğu için uç aylıkken öğrendi o yüzden sabır bayanlar

canımm dontsay bende seninle aynı dertten müzdaribim...aylardır bende regl olamıyorum özele gittim devlete gittim ilaç veriyor oluyorum sonraki ay tekrar olamıyorum...zaten bebiş için uğraşıyoruz bir de kist çıktı ben napıcam yaaa:KK17:
canım çok şükür kist yok ve ben ilk defa bu aylarda böyle oldum ömrümde bunu yaşamadım

Back
X