- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
kızlar biliyorsunuz hala regli olmadım ve çatlıyor gögüslerim, damarlar çıktı taş gibi oldu dokunulmuyor ki ben gögsümğ hissetmeyen bir insandım ve gögsüm küçüktür 85 takıyorum hatta son 2-3 gündür acıdan takamıyorum. ve gögüs ucu olmayan bir insanken şuan gögüs ucum pembe ve şiş hani olur ya böyle dogum yapmış emzirmiş kadınların gögüs ucu daha çıkık ortada tamda öyle ve benek benek şeyler çıktı sivilce gibi ama degil kasıklarımı belimi hiç söylemiyim kusmamı flan tahmin edersiniz bu duymdan sonra sizce bunlar adet belirtisimi karnım taş gibi hissediyorum şiş, vajina yumuşak akıntım çok fazla beyaz, ama her gün olcam diye güne uyanırken hep hayal kırıklıgı, sizce olurmuyum bir kaç güne adet belirtisi yaşamadım hayatımda hiç kestiremiyorum çünkü hep gününden önce olurdum şimdi 67 gün oldu..
Seni cok iyi anliyorum 120 gun ustune oda yine lekelenme seklinde adet olan biri olarak.goguslerim karnim ellerim ayaklarim cok fena olmustu ayakkabilarim olmuyordu resmen.sonra benim de um bana kistlerim icin kanserlerde kullanilan bi ilac verdi 30 lu oluyor sadece 10 tanesini ic dedi.camur gibi akintim oldu o donemde .ama o beni rahatlatti.sen prof a gittin mi canim.bence bian once gitmelisin