- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yatmadan yaparsan da olur.insallah tutar :)Kizlar haydi hayirli ugurlu olsun. 20 mm bir tane yum olusmus. Ve catlatma ignesi verdi yine. Vuruldum. 36 saat sonra iliski onerdi. 36 saat sonrasi gece 3 bucuk oluyor sabah 7 de ise gidiyorum napicam ben bilmiyorum valla. Hayirlisi
Insallah canim. Ama aksam esim gece 1 gibi gelecek 1 e kadar onu beklersem 1 saatte oyle koy 2 olur saat aboo yandik bu sefer :) ayakta uyurum artikakşam yatmadan yaparsan da olur.insallah tutar :)
oo Geç geliormus.bebis olursa zaten uykusuz kalacan en iyisi şimdiden alistir kendini :) mesai geceye kaldi.bu arada çatlama iğnesi kullananlar vuruldugu gün de ilişki yapiyor.arastir istersen bi.eger eşinde sperm sıkıntısı yoksa fazla fazla yapınInsallah canim. Ama aksam esim gece 1 gibi gelecek 1 e kadar onu beklersem 1 saatte oyle koy 2 olur saat aboo yandik bu sefer :) ayakta uyurum artik
canım hayırlı haberler alırsın inşallah..bizi de haberdar et emiAmin inşallah :) beta hcg için de kan verdim. O sonucu alınca emin olcam. Darısı isteyen herkese inşallah.:)
Canim ne yalan soyliyim esimin degerlerine hic bakilmadi. Bilmem ki ne yapsak.oo Geç geliormus.bebis olursa zaten uykusuz kalacan en iyisi şimdiden alistir kendini :) mesai geceye kaldi.bu arada çatlama iğnesi kullananlar vuruldugu gün de ilişki yapiyor.arastir istersen bi.eger eşinde sperm sıkıntısı yoksa fazla fazla yapın![]()
Yok canim merak etme akintim falanda var suan o bikac gun once basladiCanim dikkat et benim takvimde 18 agustos yaziyodu ama yumurtlama akintim 11 agustos gecesi baslamisti ben her ikisinide degerlendirdim tabiki.
Kizlar haydi hayirli ugurlu olsun. 20 mm bir tane yum olusmus. Ve catlatma ignesi verdi yine. Vuruldum. 36 saat sonra iliski onerdi. 36 saat sonrasi gece 3 bucuk oluyor sabah 7 de ise gidiyorum napicam ben bilmiyorum valla. Hayirlisi
Ben de pes etmiyorum ama bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum Allahım büyük vardır bi takdiri ama üzülüyor ışte insanPes etmiyorum da çok üzülüyorum ya çok Allahtan ümit kesilmez ztn dua edip istemekten vazgeçmicem
Canim normalde igne olcagim gun 11 12 de gidiyordum. Ama bugun is yerinden izini gec alabildim. Okullar acildi ya isler yogun. Bende gec ciktim. 3 te kontorulum vardi 3 bucuga dogruda igneyi oldum. Merak ettigim illa 3 bucukda mi iliski olmali saat 12 yada 1 de olsa sabaha kadar o sekilde uyusam sabahda dus alip evden ciksam olmaz mi ki.Dr muayene saatlerini ona gore ayarlamadi canim.benim dr um 11 o gecmeden gel diyor hep.10 la 11 arasi yaptryoruz o saatelre denk geliyor gecede senin kötü olmus gerci bi yandan stessiz olur belki uyku aradi.hayirlisi olsun ins
Canim bu ayda olmazsa obur ay onu goturcem. Zaten asilamaya gecersek istiyorlar. Hem spermiogrm hem rahim filmi falan hepsi yapilacak yani. Ama ben asilamadan once onu doktora goturcem.Olurmu ya bence baktirin.belki onda sorun var o zaman boşuna cabaliyorsundur.benim esimde sorun var mesela.erkekte de o kadar çok şey varki.birsuru şey var doktorun baktigi.
Canim normalde igne olcagim gun 11 12 de gidiyordum. Ama bugun is yerinden izini gec alabildim. Okullar acildi ya isler yogun. Bende gec ciktim. 3 te kontorulum vardi 3 bucuga dogruda igneyi oldum. Merak ettigim illa 3 bucukda mi iliski olmali saat 12 yada 1 de olsa sabaha kadar o sekilde uyusam sabahda dus alip evden ciksam olmaz mi ki.
Birde canim sana ne sorcam. Esim bugun ilac kullanmaya basladi. Hem grip oldu hemde kulagi iltahap kapti. Vede mantar ilaci vermis doktor sirtinda mantar var. Simdi bu ilaclari bugun kullanmaya basladi ya. Yarin gece iliski olcak. Bir sorun olurmu acep. ? Spermlerde.
Birde bu ovitrelle igneyi olunca bende bir mide bulantisi oluyor ki anlamis degilim. Hcg icerdigi icinmi etki ediyor aceba.
Valla canim. Gecen ay 36 saat iliskiye girme 36 saat sonra gir dedi. Sonrada 2 3 kere gun asiri devam et dedi. Fakat bu ay sadece 36 saat sonra iliski olsun dedi.Bendede oluyor canim gebelik belirtileri.iceriginde hcg oldugu icin.ilk 1 hafta 10 gun gozumu acamiyrm resmen..ben gecen ay igne oldugumda kendim bile mantar icin hem ilac hem krem hem fitil kullandim.esimdede idrar yolu enf vardi oda problem olmaz dedi dr.merak etme yani canim.saatlere gelince benim dr um da saatlere cok onem veriyor asla şaşmiycak diyor oyuzden riske atma derim. Keske aksam uzeri 6 30 7 gibi yaptrsaydin sabah kalkinca olurdu hic olmazsa dus tan sonra ise giderdin ama artik bu hafta katlanirsin.gun asiri 1 hafta veriyor benim dr um ayni saatte hep.seninde oyle mi
Aynen cnm. ogretmenmisin ne güzel çalisyon sende kafana takmazsn fazla ama insan dediğin gbi yipraniyo zaman geçtikçeBen de pes etmiyorum ama bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum Allahım büyük vardır bi takdiri ama üzülüyor ışte insancanım evde tektim ben de 2ay kadar şimdi okul açıldı kafam dağılıyor ailemden çok uzağım bak senin ablan var git ne güzel kafanı dağıt hava al abla varlığı bile ne güzel yanında en azından
![]()