• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canim dogru yazdim. Simdi belki bazilari ters tepki verebilir boyle acik konusunca ama sonucta hepimiz evliyiz normal bi durum bunlar sonucta bebek icin calisiyoruz. Mesela ilk girdik iliskiye diyelim bosalma oldu demi bosaldiktan sonra cikmiyor bekliyor sonra tekrar devam ediyor tekrar bir bosalma oluyor oyle oyle bekleyerek ust uste araliklarla 5 kere bosalma oldu yani esimden bana. Simdi anlatabildim mi o_O
Kız ne yedirdin adama :-)

Iyi aksamlar kizlar..bugun esiminde spermiogram trest sonuclarini aldik ve cok sükür hamilelige engel bi durum cikmadi ve ben dr takibini bugun bitirmeye karar verdim.bundan boyle yumurtlama gunuymus catlaymis belirtiymis hepsini kenara koydum yil basina kadar da dr a bidaha gitmeyi dusunmuyorum :KK54:

Iyi aksamlar kizlar..bugun esiminde spermiogram trest sonuclarini aldik ve cok sükür hamilelige engel bi durum cikmadi ve ben dr takibini bugun bitirmeye karar verdim.bundan boyle yumurtlama gunuymus catlaymis belirtiymis hepsini kenara koydum yil basina kadar da dr a bidaha gitmeyi dusunmuyorum :KK54:
bende oyle yapcam canım yoruldum artik dusunmekten

Back
X