• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah im guzel haberlerle gelmeni nasip etsin kuzumm saglikli bir bebis nasip etsinn masallah sana
Amin canımm aminn şu an yaşıyormuyum bilmiyorum heycandan ölücez
Allahım en kısa zamanda size bütün isteyenlere nasip etsin
İnşallah mutlu haberle uyurum bu gece.

er_sev er_sev ins guzel sonuc verirsin bize cnm allah yardimcin olsunda sonuc cok iyi çıksın...ya ama bende artik güzel haber verip cift cizgi gördüm demek istiyorum bende hamis kalmak bebegimi kucagima almak istiyorum...rabbim en kisa surede hepimize bağışlar insss tek trk güzel haberler alırız
Seni cok iyi anliyorum kuzum o mutlulugu yasamak istiyor insan . oyle bi durum olsun esime sürpriz yapacağım zaten ilk de size soylicemm

Eskisi kadar çok üzülmedim canım. Doktor zaten 2 adet korun demişti ben dinlemedim 1 asetten sonra bıraktım ama Allah İzin vermedi. Eylül e inşallah kısmetse. Ne güzel mayıs bebişi olur bizimkilerde nabalım :)

E="EceCigdem, post: 47662446, member: 622040"]Kizlar cok acil yardiminiza ihtiyacim var lutfen bilen varsa cevap versin. Agustos un 6 sinda adetim bitti ve 10 unda iliskiye girdik ve ben 5-6 dakika falan ayaklarim yukarda beklemistim hemen kalkmamistim. Az once tuvalete gittim islaklik oldu akinti diye dusundum ama bikac damla kan gelmis neden acaba ?
Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?[/QUOTE]

Bende kibrista baska test bulamadim bi tek bebetime vardi ykindaki eczanede bi gun kalasiya cok silik cikti yok denecek kadar bat gunude biraz daha belliydi. Benimde bu gun kontrol bebegimi görüp kalp atisini duyarim insallah. Zaman gecmiyo bekleyince ben bu gunu zor ettim valla :) yukselir kuzum hayirlisiyla sen hic kotu dusunme pozitif ol

Evet az kaldı canım o yüzde bu aralar hep gezmeye vurdu kendimi. Bu hafta hep dışardayım aklıma getirmemek için :KK70:

Artık merak snrmi astim eşim seni hiç böyle görmemiştim diyo

Bat yarın heyecan doruklarda :ıslık: vakit geçmiyor

Hiç düşünmek istemiyordum canım düşünmüyordum da ama bugün kasık ağrım beni öldürecek. Ya üşüttüm ayaklarımdan yada kırmızılar geliyor.

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?

er_sev er_sev ins guzel sonuc verirsin bize cnm allah yardimcin olsunda sonuc cok iyi çıksın...ya ama bende artik güzel haber verip cift cizgi gördüm demek istiyorum bende hamis kalmak bebegimi kucagima almak istiyorum...rabbim en kisa surede hepimize bağışlar insss tek trk güzel haberler alırız
rabbimkısa sürede hepinize mutlu haberler almayı nasip etsin inşallah kuzum. Kan onucunu görmeden inanasım gelmiyor şaka gibi sanki.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Canim ben de merak ettim şimdi, doktora gidebildin mi? Kan dediğin beyaz akıntıya karışık çok az bi kirmiziliksa yumurtlama döneminde olduğun için olabilir, devam etti mi sonra da?

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?[/QUOTE]

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum

Kizlar cumartesi gunu ayin 1 i oluyor. Bat 5 ekim yani adete 4 gun kalmis oluyor. Bnde de 6 gun erken testi var. Acaba cumartesi gunu yapsam test nasil olur ?

Ay kizlar sormayin bir gun daha bitti kaldi mi geriye benim 7 gun. Acaba hafyasonu yapsam mi test yaa ?

Ben yarın erken gebelik testi yapicam yrn 4gun kalmış olucak sabah yapayım diyorum[/QUOTE]
İyi olur canim bende ona gore yaparim 4 gun onceden ay insallah pozitif olur

Back
X