• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

1-10 ekim arasi batlari olan arkadaslar heyecan duygu ve dusuncelerinizi alalim lutfen
Böyle bekleyince günler geçmiyor gibi,garip,heycanlı,bide yaptigın her hareke psikolojik olarak dikkat ediyosun belki hamileyimdir diye...bide benim ilk,aslında ilkinde olmasını da beklemiyorum ama olabilir diye ister istemez heycanlanıyor insan..

Kızlar Merhaba:KK200:
Testi adet olmam gereken günün akşamı yaptım.
Belirti olarak ara ara kasık ağrısı , özellikle sol kasık.adetime 2 gün kala halsizlik.Göğüs uçlarımda hassasiyet oldu ama öyle çok fazla değil.
kızlar ben adet olmayı beklerken gebe oldugumu öğrendim. Çünkü geçen ay adet öncesi belirtilerimin aynısını yaşadım .
insallah bizde bir gun hamis oluruz.bizede dua et canim

Böyle bekleyince günler geçmiyor gibi,garip,heycanlı,bide yaptigın her hareke psikolojik olarak dikkat ediyosun belki hamileyimdir diye...bide benim ilk,aslında ilkinde olmasını da beklemiyorum ama olabilir diye ister istemez heycanlanıyor insan..
O zaman yolun daha cok basindasin canim benim sakin simdiden kendini bu konuda yipratma

Kalbim kadar temiz bir gebelik testi daha ..." Tek tekk ağardı bak saçlarım tek tek" temalı

Eklentiler

• 1475057207150-1812445936.webp
    1475057207150-1812445936.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben idrarda test yaptim hayalet cizgi bile yok :KK43: hala da olmadim ama kizlar ve akintim cogaldi kivamli bi akinti geliyor kokusuz
merhaba gecikmeniz kaç gün oldu acaba ? erger uzun zamandır regl olmadıysanın kadın dogumcuya gitmenızı oneririm birde kan testı keısn sonuc verır.

merhaba gecikmeniz kaç gün oldu acaba ? erger uzun zamandır regl olmadıysanın kadın dogumcuya gitmenızı oneririm birde kan testı keısn sonuc verır.
6 ay ortalamasina gore 8 gun gecikmem var kuzum . su an memleketteyim evime gidince gorunucem doktora bi :( 41 gun olmus döngum

Back
X