- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 33
cnm yanında tokat atma yüzünü buluyorsa zaten afedersinde o adamdan bir bok olmaz.Bak bir adamın karısını el üstünde tutması için önce annesine saygı duyması lazım yani 1 aylık evliyken dayak yiyen kızlarını ailen nasıl geri gönderir onu aklım almıyor.Benim kocam bana öyle birşey yapıcak heleki kaynanamın yanında tokat atıcak kaynanam onu gebertir dayaktan asla bizi ezdirmez oğullarına saolsun.daha yaşın küçük bak bende 24 yaşındayım tatlım aramızda 2 yaş var yaşıtız seninle kimse sahipsiz değildir arkanda ailen var git yanlarına çekme bu adamı.Evet var babası benimle evlendikten sonra eşimle konuşmaya başladı daha önce hiç konuşmuolarmış ilk evliliğinden dolayı babası ve annesi iyiler ama annesinin yanında bi defa tokat atmıştı sesini çıkaramadı kadın korkudan heralde sonra kızmış eşimin dediğins göre bilmiyorum kimsenin güler yüzüne ne kadar iyi desemde ne kadar doğru olur Allah bilir sadece ailemin yanına gittiğimde herkes beni arıyor gel diye ayrılCam dedim diye sülalece beni arsyıp yalvarmılardı