• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu ay esimden de ornek alinacak . adetim duzene girmisto geri bozuldu :KK43: beklenen bat bile yok yani bende :KK43: insallah Rabbim tez vakitte nasip eder
Cnm benim kaderimiz tamamen ayni benimde duzelmisti bu ay boyle gecti baya...dr esimden de sperm testi istedi benden rahim filmi ve hormon testi ins olacak sadece sabredelim biraz

Canım bana da 2 ay korunma verdi. Benimde liseden arkadaşımla aynı sokakta işyerimiz ben 3.doğurdum sen daha 1 tane yapamadım :KK11: neyi bekliyosun dedi yüzüme durupta durumumu anlatmadım güldüm geçtim. Biraz önce pazara gittim komşular karnıma bakıyo dedim yok artık bebek bakmayın. Yani böyle şeylerle hep karşılaşıyoruz ve karşılaşırız çok şükür rabbime ben inanıyorum çok kısa zaman sonra yeni bir hamilelik yaşicam hiç umudumu kaybetmicem Allah büyüktür :) :dua:
haklısın allahım bize sabır versin en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallah :dua:

Yumurtam da sanırım dün gece çatladı ama ben cunartesiyi de degerlendiririm allahdan birşey olmazsa

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-09-30-18-25-45.webp
    SmartSelectImage_2016-09-30-18-25-45.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 37
haklısın allahım bize sabır versin en kısa zamanda sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallah :dua:
Sabredip dua edicez yapıcak başka bi şeyimiz yok elleme kulak tıkayacağız. Bugün Dr. Raporunu uzatalım mı dedi dedim hayır ben hasta değilim işte daha iyi hissedicem kendimi dedim raporu uzatmadım bi an önce ayağa kalkmam kaldığım yerden devam etmem gerek:21:

Smile Forever Smile Forever Canim bence pazar yapalım digerini günün geçerse yaparsin bugün yapma sabredemiyorsun biliyorum ama beklemen en güzeli birini pazar yap digerini gecikmende yaparsın

Smile Forever Smile Forever Canim bence pazar yapalım digerini günün geçerse yaparsin bugün yapma sabredemiyorsun biliyorum ama beklemen en güzeli birini pazar yap digerini gecikmende yaparsın
Bilemiyorum ki kuzum :)
Ben her iki sonucada hazirlikliyim aslinda. Pazar gunu yapicam gunum gecerse zaten kan veririm neyse bakayim durabilirsem yapmam :D

Back
X