Kızlar biraz gülelim diye geçen hafta bizim kızlarla whatsapp grubundaki anılarimdan birini anlatım. Konu benim adetinin gecikmesinden açıldı. İşte yok evde yapılabilen kocakarı hamilelik testlerimi dersin yok idrarın içine çamaşır suyu yok dismacunu hata idrarı kaynatma gibi gibi bisuru şeyler çıktı

Gece yarisi konuşuyorduk hadi yap yap dediler bakarsın tutar diye. Neyse gece yarısı idrari kaynatmadim tabikkiii

çamaşır suyu ve dismacunu daha mahsumca gelmişti. Sonra baktım dismacunundan etki yok ama çamaşır suylu olan, güya hamile olunca kabariyormus. Baktık ki çok kabardi hamile sandılar. Dedim yok bu herkezde kabarır sonuçta çamaşır suyu mikropları kırmak için kabarması çok normal

kalktılar hamile olmadığını emin onlan kızlarda bu çamaşır suylu testi yaptılar :))) sonuç tabiki aynı

gece gece kikir kikir gulerken evdeki ahaliyi uyandirdik :))) yani ise yaramadığını ispatladik beraberce

ama öyle böyle derken konu açıldı biraz arastirim dedim ve iki tane sanki mantıklı olan testler var. Hamiş olan arkadaşlar bizim için bi test yapabilirler? Biri idrarın ustunde karbonat serpistiriyorsun kabarirsa pozitif digeride içine limon sıkıyorsun limonun posası idrarin dibine çökmesi pozitif mis. Bakalim sonuçlarınızı merak ediyorum