• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah kızlar , çok heyecanlıyım allah isteyen herkese nasip etsin. İnş benimledir bebişim de yarın kesin olarak öğrenirim. Size bir sorum olucak. Dün medical park'a gittim gebelik testi yaptırıcam dedim, cumartesi öğleden sonra doktor yok dedi. Gebelik testi için illa muayene mi olmak gerekiyor??
gozun aydin canim darisi bizlere insallah

S selifor rabbim hayırlısını versin herşeyin ol desin yeter ki olmayacak hiç birşey yok kuzu ve bence bende çocuk yoktu agustosta flan, o kadar duaların isteklerin üzerine geldi diye düşünüyorum dua et bol bol adet olmadanda hamile olacagına inan herşeye inan en önemlisi rabbimin mucizelerine inan ben inanıyorum hamiş haberini alcaz inşallah, bu arada mesajı yeni gördüm etiketledigini kusura bakma kuzu akşam 9-10 diyince uyku modu geliyor gözler yavaş yavaş gidiyor takip edemiyorum inan :KK43:
Canım benim ne kusuru test yaptm bir 10dk önce negatif çıktı saglik olsun vardir bir hayir zamani degil demekki daha duaya devam

20161002_085557.webp
Günaydın kızlar t kısmı tertemiz bir testle Günaydın hayırlısı napalım zamanı degil daha demek ki cok üzülmedim desem yalan olur birazcık üzüldüm şimdi tekrar uyumaya insaAllah pozitifler görürüm uyaninca:KK51:

Gunaydin kizlar.
Bir negatifte benden size. Incecik kil gibi var ama oda igneden kalan hcg dir.
Sasirdik mi yoooooooo:skandal:

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-02-09-36-43.webp
    Screenshot_2016-10-02-09-36-43.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar önce hepinize Günaydın T Tombikstugba cim hayırlı olsun canım sağlıkla Kuçağına alırsın inşallah.
Şimdi geldi bizim pazar günü test yaptıracak kızlar grubum çanlarım güzel arkadaşlarım durum sizlerde negatifmis bende sizi yanlız bırakmam bendede aynı Negatif beklemeye devam,ama pes etmek yok,bu asilama ydi benimki tutmadiysa tüp bebek sonraki aşamam artık hayırlısı hepimiz için canlarim

Selam kızlar bir hamile haberimiz daha var ne güzel oleyy diyelim batlar yaklastikca guzel haberler artiyor elbette daha nasip olmayanlar var pes etmiyoruz bende bu aydan umutlu degilim son adetten sonraki 31. Gunum bugün duzensizlestigi icin geciktm diyemiyorum ki test falanda yapmaya hic niyetim yok sizlerden gelen güzel haberlerle teselli bulup seviniyorum ve adet olan arkadaslarim icin duaya devam elbet bizimde pozitifi gorecegimiz günler gelecek:anne:

Ahh canım ahhh ben ümitliydim düne kadar ama kan testim negatif çıktı üzüldüm ama Allahtan hayırlısı yapacak bişey yok

Kızlar önce hepinize Günaydın T Tombikstugba cim hayırlı olsun canım sağlıkla Kuçağına alırsın inşallah.
Şimdi geldi bizim pazar günü test yaptıracak kızlar grubum çanlarım güzel arkadaşlarım durum sizlerde negatifmis bende sizi yanlız bırakmam bendede aynı Negatif beklemeye devam,ama pes etmek yok,bu asilama ydi benimki tutmadiysa tüp bebek sonraki aşamam artık hayırlısı hepimiz için canlarim

Eki Görüntüle 1892356
Günaydın kızlar t kısmı tertemiz bir testle Günaydın hayırlısı napalım zamanı degil daha demek ki cok üzülmedim desem yalan olur birazcık üzüldüm şimdi tekrar uyumaya insaAllah pozitifler görürüm uyaninca:KK51:
insan uzuluyor canim ama ne yapalim rabbimin takdiri bende dun negatif cikan testime bi umutla defalarca baktim ama yoktu..o kadar tuhaflastimki esim birlikte olmak istiyor ben istemiyorum sadece yumurtlama gunlerinde olsun istiyorum..biliyorum yanlis ama elimde degil:KK42::KK42:

Canım medicali aradım şimdi acilden gebelik testi yapıyor musunz dedim hayır yarın yapıyoruz dedi. Pff napsam ki? Devlet hastanesine mi gitsem:110:
Evet Can'ım devlette 2 saate kalmadan çıkıyor hemen yaptır hayırlı olsun cok sevındım bat gününmüydü

Back
X