• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben idrarda çok silik gördüm. Normalde yani normal gebelikte idrar testlerinde kıpkırmızı çıkar. 4 haftalık olur gebelik ve hcg yüksektir. Ama ben 2 hafta geriden geliyorum geç döllenme olduğu için. Değer düşük bu sebeple.
Ya bnm takildigim konu idrar testinde silikte olsa cikan cizginin hcg degeri 63 ten cok daha fazla oluyor.oyuzden sasirdim.erken gebelik testiydi sanirim senin ki..2 gun sonra bidaha baktrdin mi ..hayirli oksun bu arada saglikla kucagina alirsin inş.darisi basimiza

Arkadaşlar selam benim günüm den 12 gün geçti kasıklarım agriyor goguslerim sisti uçları da agriyor karın bolgemde ve kasıklarım da sertlik var kan testim 11.7 çıktı doktor belli birşey yok dedi hamilemiyim sizce ? Acil cevaplarinizi bekliyorum.
Hamilesin canım hayırlı olsun ama iki günde bir kan ver iki katına artması gerek sağlıklı ise iki katına artar saglikskzsa vücut kendiliğinden atar

Biz
Smile Forever Smile Forever
EceCigdem EceCigdem
@masntrk selam kızlar etiletlemişsini beni ben bu ay beklemiyorul zaten hiç olmadı denecek kadar müsait olamadık doğru dürüst en etkili günlerde kaçtı olduysa da Allahın işidir ama sanmıyorum bugün yarın bat ve karnım ağrıyo regl yolda yani zaten tek düşüncem 3.gunu dr a gidip testimi yineletmek yeniletmek. Doktorun bile anlam veremediği fsh dusmus olcakmı bakalım vajinal muayene gorunen bir suru yumurtalar o ara ilişki olsaydı tutardı belki ama malesef kaçırdık kısmet bakalım olcaksa nasip eder Allah bu ayım çok dusuncesiz geçti yani bat bile gelmiş farkında değilim hamilelik ihtimal vermeyince insnaın aklıuna bile gelmiyor valla.
Yarın ailem gelcek kızlaristrrdim güzel haber vereyim ama olmadı. fazla giremiyorum zaten bu aralar yoğun günlerim. Tek isteğim 1 kasım eşimin doğum gününe supriz yapmak bu ay olmadı çunku biliom üstelik bi sonrati batım 31 1 falan kısmet belki güler yuzum. Çok konuştum sizlrrden ne haberrr
Ayniyiz kuzum degisen bisey yok. Hamisler cogaliyor sukur. Bende bisey yok ama hayat iste kader Rabbim buyuk

Günaydın hanımlar.
Sabah ki yaptıgım test :dua:

Eklentiler

• IMG_7583.webp
    IMG_7583.webp
    9 KB · Görüntüleme: 66
Sagol kardeşim Allah razı olsun insallah hamileyimdir saglıkla. Darısı bütün bekleyenler icin olsun insallahhhh. Yarın kan vereceğim insallah
İnşallah canım sağlıklıdır. Kötü düşünme hiç hep olumlu düşün. Ben nabayım gün içinde yapayım mı sence

Kizlar birsey soracam....ben söktürücü kullaniyorum adet olmadim daha illa bitince mi hasta olurum...bugun bitecek sanırım artık hasta olayim istiyorum

BiraZdan doktora gitcem. Randevu almıştım. En azından bi sıkıntı olup olmadıgını ögrenmek istedigimi söylicem. Bu durumda alttan muayene mi ediliyo yoksa ultrasonla mı ? Bilgisi olan var mı acaba ?

Back
X