• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kahverengi lekem artık sarı hafif yoğun bir leke oldu kızlar adet öncesi hiç böyle olmazdı. Acaba belirti mi :işsiz:normalde kahverengi akıntı kurmızıya döner ve adet olurdum
ay inşallah hamilelik belirtisidir bat ne zamandı ?

canim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canim:anneadayı:
heee o akıntı adetten 1-2 gün önce m geliyor ??? bende adete 1 hafta kala falan başlaması gerekiyor diye duymuştum bende akıntı arıyorum kendimde :olamaz::olamaz:

canim nerden anladi catlamadigini.onceki ay adet döneminde falan mi bakti..
ya ben de onu hiç anlamadım canım, ona sadece ovulasyon testinde pozitif çizgiyi 10 gün boyunca görmediğimi söyledim, o da yumurtalıklarımı kontrol edip bu ay soldan 2 tane yumurtan var bir hafta sonra gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi... nasıl anladı bilmiyorum, fikrim yok.

Bata son 3gün kızlar :KK17: valla pek umudum da yok aslında 5iliski oldu sadece bu ay..hicc bi belirti de yok,adet belirtim de yok,ama az önce kahverengi akinti gelmişti, cok umutlanmak istemiyorum çünkü gecen ay da ilk defa geldi kahve akinti ve 5gun once oldu adetim,simdi de gelmis yine,ins hamisimdir yaa..canimizi sıkan seyler oldu bu ay,esimde bende üzüldük cok..bide esimin isi sebebiyle sinavi var ve acayip stresli...ins bebisim benimledir de sevindirir bizi buay:dua:
canım olacağı varsa tek ilişkide de olur.bende 5 ilişkide hamile kalmıştım adetlerin düzenliyse şansın yüksek zaten hiç kafana takma.zaten bebeği çok düşünmediğin başka şeylerle ilgilendiğin durumlarda daha çabuk oluyor

Benim suan sarimsi bir akintim var. İki gun sonra da adet gunum

Kızlar merhaba adet geçtikten 2 gün sonra 79 iki gün sonra 253 ve 5 gün sonra 4003 çıktı birden artışı olanlar oldumu benim gbi?

Kızlar merhaba adet geçtikten 2 gün sonra 79 iki gün sonra 253 ve 5 gün sonra 4003 çıktı birden artışı olanlar oldumu benim gbi?
Canim zaten hergun bir oncekinin iki kati olarak artar bu normal yani

ya ben de onu hiç anlamadım canım, ona sadece ovulasyon testinde pozitif çizgiyi 10 gün boyunca görmediğimi söyledim, o da yumurtalıklarımı kontrol edip bu ay soldan 2 tane yumurtan var bir hafta sonra gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi... nasıl anladı bilmiyorum, fikrim yok.
Canim yumurtanin catlayip catlamadigi ultrasonda goruluyor.

heee o akıntı adetten 1-2 gün önce m geliyor ??? bende adete 1 hafta kala falan başlaması gerekiyor diye duymuştum bende akıntı arıyorum kendimde :olamaz::olamaz:
canim bi sefaf beyaz akinti var o yumurtlama doneminde geliyo.tabi birden fazla yumurtlarsan yine gelebilir.aslinda internette bakarsan daha aciklayoci yaziyo canim..en son adetten oncede puturuklu bi beyaz akinti geliyo.ben onu gorunce diyorumki tamam adet geliyo:duduk:

canım olacağı varsa tek ilişkide de olur.bende 5 ilişkide hamile kalmıştım adetlerin düzenliyse şansın yüksek zaten hiç kafana takma.zaten bebeği çok düşünmediğin başka şeylerle ilgilendiğin durumlarda daha çabuk oluyor

Adetlerim hep duzenlidir canim 29,30gunde olurum ilk defa gecen ay 5gun once geldi sasirdim bende..dogru diyosun eltim.tek iliski ile hamile kaldi mesela..esini gormeye gelmisti askerdeydi o gece olmus iste:halay: hayırlısı bakalim canim yaa adetim gecmeden test yapmak da istemiyorum ama icimden de geçmiyor degil valla zor duruyorum

Back
X