- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
ay inşallah hamilelik belirtisidir bat ne zamandı ?Kahverengi lekem artık sarı hafif yoğun bir leke oldu kızlar adet öncesi hiç böyle olmazdı. Acaba belirti minormalde kahverengi akıntı kurmızıya döner ve adet olurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay inşallah hamilelik belirtisidir bat ne zamandı ?Kahverengi lekem artık sarı hafif yoğun bir leke oldu kızlar adet öncesi hiç böyle olmazdı. Acaba belirti minormalde kahverengi akıntı kurmızıya döner ve adet olurdum
heee o akıntı adetten 1-2 gün önce m geliyor ??? bende adete 1 hafta kala falan başlaması gerekiyor diye duymuştum bende akıntı arıyorum kendimdecanim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canim![]()

ya ben de onu hiç anlamadım canım, ona sadece ovulasyon testinde pozitif çizgiyi 10 gün boyunca görmediğimi söyledim, o da yumurtalıklarımı kontrol edip bu ay soldan 2 tane yumurtan var bir hafta sonra gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi... nasıl anladı bilmiyorum, fikrim yok.canim nerden anladi catlamadigini.onceki ay adet döneminde falan mi bakti..
canım olacağı varsa tek ilişkide de olur.bende 5 ilişkide hamile kalmıştım adetlerin düzenliyse şansın yüksek zaten hiç kafana takma.zaten bebeği çok düşünmediğin başka şeylerle ilgilendiğin durumlarda daha çabuk oluyorBata son 3gün kızlarvalla pek umudum da yok aslında 5iliski oldu sadece bu ay..hicc bi belirti de yok,adet belirtim de yok,ama az önce kahverengi akinti gelmişti, cok umutlanmak istemiyorum çünkü gecen ay da ilk defa geldi kahve akinti ve 5gun once oldu adetim,simdi de gelmis yine,ins hamisimdir yaa..canimizi sıkan seyler oldu bu ay,esimde bende üzüldük cok..bide esimin isi sebebiyle sinavi var ve acayip stresli...ins bebisim benimledir de sevindirir bizi buay
![]()
Canim zaten hergun bir oncekinin iki kati olarak artar bu normal yaniKızlar merhaba adet geçtikten 2 gün sonra 79 iki gün sonra 253 ve 5 gün sonra 4003 çıktı birden artışı olanlar oldumu benim gbi?
o zaman seninde bebiş olabilir canım akıntın varsaBenim suan sarimsi bir akintim var. İki gun sonra da adet gunum
cnm sanıırım 12-13 ğün ğeçmüştü tam anımsayamadımKarpatyam canim testi yaptiginda son iliskinin uzerinden ne kadar gecmisti ?
Canim yumurtanin catlayip catlamadigi ultrasonda goruluyor.ya ben de onu hiç anlamadım canım, ona sadece ovulasyon testinde pozitif çizgiyi 10 gün boyunca görmediğimi söyledim, o da yumurtalıklarımı kontrol edip bu ay soldan 2 tane yumurtan var bir hafta sonra gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi... nasıl anladı bilmiyorum, fikrim yok.
Var ama cok degil dun falan mesela yoktu akintim sadece peceteye yapiskan bir akinti geliyodu. Bugunde sarimsi akintim var biraz isteo zaman seninde bebiş olabilir canım akıntın varsa
He o zaman hala bi umudum olmali. Cunku ben yaptigimda 10 gun falan olmustucnm sanıırım 12-13 ğün ğeçmüştü tam anımsayamadım
olsun canım bazılarında hiç akıntı bile olmuyormuş o bile bir belirti benceVar ama cok degil dun falan mesela yoktu akintim sadece peceteye yapiskan bir akinti geliyodu. Bugunde sarimsi akintim var biraz iste
Uff bilmiyorum ya cok hevesleniyorum ama icimde bastiriyorum yinede karnim kasilarim falan sisti baya normde adet oncesi olur boyle siskinlikolsun canım bazılarında hiç akıntı bile olmuyormuş o bile bir belirti bence
Bat 7 ekim civarıay inşallah hamilelik belirtisidir bat ne zamandı ?
canim bi sefaf beyaz akinti var o yumurtlama doneminde geliyo.tabi birden fazla yumurtlarsan yine gelebilir.aslinda internette bakarsan daha aciklayoci yaziyo canim..en son adetten oncede puturuklu bi beyaz akinti geliyo.ben onu gorunce diyorumki tamam adet geliyoheee o akıntı adetten 1-2 gün önce m geliyor ??? bende adete 1 hafta kala falan başlaması gerekiyor diye duymuştum bende akıntı arıyorum kendimde![]()

Simdi yapma canim sabahi bekle daha kesin sonuc olurKızlar gebelik testi yapcam şimdi dua edin
canım olacağı varsa tek ilişkide de olur.bende 5 ilişkide hamile kalmıştım adetlerin düzenliyse şansın yüksek zaten hiç kafana takma.zaten bebeği çok düşünmediğin başka şeylerle ilgilendiğin durumlarda daha çabuk oluyor
hayırlısı bakalim canim yaa adetim gecmeden test yapmak da istemiyorum ama icimden de geçmiyor degil valla zor duruyorum