• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim ben soyle okumustum.adetten 1 veya 2 once eger beyaz akinti geliyorsa buyuk ihtimal adet geliyomus.ki benim her ay boyle oluyo.eger sarimtirak veya kahverengi leke geliyosa gebe olma ihtimalin var canim:anneadayı:
benimde her ay kahverengi leke ve sarımtrak akıntı geliyor ama 12 aydır hamile değilim

gerçi herkeste ve hatta her hamilelik çok farklı oluyormuş..bende de bir iki gündür çok hafif kahverengimsi akıntı gibi bişey geldi..göğüslerim çok ağrıyor ama zaten adet önceside ağrırdı bilemiyorum ya bazen eminim ve hissediyorum diyorum kesin hamileyim bazende hiç bir belirti yok kesin yok diyorum..bat 3 gün var yarın kan testine baktırıcam hayırlısı artık..

Canim batlarimiz ayni,sen test yaptın mi evde.hic direk kan mi.vericeksin?ben.olumsuz olmasından korktuğum icin ne kan verdim ne test yaptım daha.bugun kahverengi akinti bende de var,ama adet oncesi gelmişti gecen ay o yüzden belirti değildir belki diyorum.

Bu testleri ya adet gununuzde yada gecince yapin bence varsa 5 dk icinde hemen 2 cizgi oluyor zaten

Baska bir arkadas 2 saat sonra boyle oldu yazmis ya o nedenle dedim sabirla bekliyoruz bakalim bende sabirsizlaniyorum test icin ama daha 7 gun var bat a o gun yapmayi planliyorum

Gittim doktora canlar sinir oldum dedim 1.5aydir sag kasigimda agri var ve gecen ay ki adetim 14 gun leke seklinde oldu diye ultrasondan bakar diye umit etmistm direk hormon testi istedi yarin sabah ac karna gel ver dedi ama doktora sinir oldum sevemedim ya neden iyi doktora denk gelemiyorum bir türlü gitmicem vermicem sıkıldım bunaldim artık Ne varsa var umursamiyicam:bicak:
Kesinlikle herşey doktorla alakalı... Benim su anki doktorum Allah kendisinden razı olsun çok iyi. Öncekiler burunlarından kıl aldirmiyolar ne bilgi veriyorlar ne kendileri bi halt anlıyorlar. Bizim durumumuz çok hassas herşeyi bilmek istiyoruz endişelerimiz var. Bakiyosun hiçbir sıkıntımız yok ama çocuk olmuyor neden doktorun ilgisizliği ve bilgisizliği yüzünden. Emin olun ilgili bir doktora gelen her hasta çare buluyor derdine...

Back
X