• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İlk goguslerim den anladım canım goguslerimin ucu ağrımaya ve kararmaya başladı çok sertti sonra sık idrara çıkma sonra kasık ağrım ve daha sonra yan dönerek yatamiyordum sertleamisti karın bolgem gecikince günüm test yaptım işte belirtiler böyle eğer sık idrar sertleşme ve goguslerim şişerse büyük bir ihtimalle gebesindir canım Allah isteyenlere nasip etsin :)
Can'ım adetime 6 gün olmasına rağmen göğüsleirm siş ve cok agrıyo idrara da sık çıkıyorum ama kaşık agrım felan yok akıntım da YÖK su gibi arada hafif senin akıntın varmıydı

Iyi aksamlar kizlar :KK49:
Napiyorsunuz nasilsiniz. Takip edemiyorum ama yeni hamisler vardir illa ki tebrik ediyorum ve Rabbim sizlere bagislasin evlatlarinizi.
:duduk: kirmizi kart yiyen arkadaslar uzulmeyin. Kafaniza takmayin herseyin zamani var hayirlisi olsun insallah.
Sizleri seviyorum. :KK37:
İyi aksamlar sanada cnm :)

merhaba kizlar 2 gun once test yapmistim negatifti.bugun yaptim pozitif.:dua: ama cok silikti.doktora kostum hemen bthcgm birax dusuk cikti.33 mus.insallah katlanarak yukselir.1 bebegimi kaybettim.insallah minisim tutunur bana dua edin kizlar ne olur:dua::dua::dua:
canim ne zamn test yapmistin silik cikti.bende bugün yani 4 gün kala yaptim negatif çıktı

Bugün adet olmam gerekti olmadım. Test yaptım negatif.. beklemekle de stres yapıyoruz. Kasıklarım da karnım da ağrıyo? Arada bulantı da oluyor? Bişey anlamadım bu işten

Back
X