• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlı akşamlar hanımlar
2 gündür giremedim bugün benim doğum günüm:KK68: Elhamdulillah 1 yaş daha aldık...
700 tane msj birikmiş :KK57: ama malesef okuyamicam ne oldu ne bitti bilmiyorum
Nüfusta artış var mı kızlar? :KK48:
Olanlara hayırlı gebelikler diliyorum
Darısı başımıza inşaAllah
Doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşında rabbim çifter çifter bebekler nasipetsin sana ve hepimize☺

Canım stres yapma takma biseyi kafana. Sonuçta silik çıkmış çünkü hamilelik kandan sonra idrara geçmiş bu hamile olduğunu göstermiş. Kan değeri ise bebeğin ne kadarlık olduğunu göstermiş. Sonuçta hamilesin ama geç döllenme olduğu için değerin 63 olması normal. Yani bugun tahlili yenilesen eminim iki katına çıkmış olacak. Ki normal yumurtmalama oluşan bebeğe nasil ki 4 haftalık deniliyorsa senin geç döllenme olduğu için 2 haftalık minnak.. bunu da sakin dert etme stres yapma bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın... :* darısı bizim başımıza inşallah....
Sağol canım. İnsan ister istemez stres yapıyor. Ama herşey normal gidiyormuş.

1.sayfadaki listeyi kaldırdım kızlar temize çekip düzenliyorum 2 güne tamamlarım boş olanların ki dolar falan yeni hamişler yeni batlar gelir 2 günde boş olanlarn ki anca görürler falan diye güzel bir liste olacak insaAllah:halay:

Hayırlı akşamlar hanımlar
2 gündür giremedim bugün benim doğum günüm:KK68: Elhamdulillah 1 yaş daha aldık...
700 tane msj birikmiş :KK57: ama malesef okuyamicam ne oldu ne bitti bilmiyorum
Nüfusta artış var mı kızlar? :KK48:
Olanlara hayırlı gebelikler diliyorum
Darısı başımıza inşaAllah

doğum günün kutlu olsun canm nice mutlu yıllara
bugün görümceminde doğum günüydü :KK48:

Aynen aynen aşırı gaz var çok skstrio
Tvltte de ck ckyrm uykum var ama sürekli parça pincik uyuyrm gaz yüzünden
Değerlerini haber et canm ben de 7ekimde gidicem Dr kanı takip etmicem dedi dirk kese var mı yok mu ona bakicak
Canım ancak yazabildim. Bebeğim arayı kapatacak sanırım Değer 500 çıktı kız :-)
250 olması lazım bayağı artmış :anneadayı::dua:

1.sayfadaki listeyi kaldırdım kızlar temize çekip düzenliyorum 2 güne tamamlarım boş olanların ki dolar falan yeni hamişler yeni batlar gelir 2 günde boş olanlarn ki anca görürler falan diye güzel bir liste olacak insaAllah:halay:

sabırsızlıkla bekliyorummm:KK76::rolleyes::rolleyes::KK23:

Back
X