• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Anamm olur mu dersiniz :KK54: bakması zor olur, çalışıyorum birde ama hayırlısı Allahım ne uygun gördüyse kabulümüz sağ salim olsun da farketmez. Bir problem olmaz dimi kızlar iyi mi hcg değerim?
artmasa korkardın cnm artmış fazlasıyla ıkız olma ıht aklıma geldı dırek sadece aynı yerdemı yapıldı kan ölçümü ve aynı saattemı o onemlı ... mesela bırı sabah bırı akşam yapıldıysa normal değerın... ama ıkısıde aynı saatlerde ıkı ğün araylaysa ıkız ıht kuvvetlı :D

artmasa korkardın cnm artmış fazlasıyla ıkız olma ıht aklıma geldı dırek sadece aynı yerdemı yapıldı kan ölçümü ve aynı saattemı o onemlı ... mesela bırı sabah bırı akşam yapıldıysa normal değerın... ama ıkısıde aynı saatlerde ıkı ğün araylaysa ıkız ıht kuvvetlı :KK70:
Keşke benimde ikizlerim olsa o kadar çok istiyorum ki inşallah hamileyimdir inşallah hayirlisiysa ikizlerim olur sağlıcakla...

Adet öncesinde kasık ağrın oluyorsa belki geliyordur cnm.dra gittinmi bu konu ile ilgili
Sürekli doktor takibindeyim. Adet döngüm 34 gündü. Doktor tedavi ile 28 güne düşürdü. Ağrı dediğim çok şiddetli sancı değil. Adet olduktan sonra kasılma gibi olurya öyle oluyor. 1 hafta önceden geldiğini söyledim. Ama sonuçta adet olduğum için bir problem yok. Zaten rahim filmi de temiz çıktı. Belki tutuyor da sağlıksız olduğu için adetle vücut atıyor bilmiyorum ki :KK43: bir önceki adet günümde ovulasyon testi yaptım denemek için. Bu testle gebelik öğrenenler var diye okudum. Kopkoyu çıktı nasıl heyecan yaptım. Daha gebelik testi yapmaya kalmadan akşamına adet oldum. Doktorum bu sebeple adet 1 hafta geçmeden test yapma üzülüyorsun dedi. Artık söz dinliyorum

Kizlar bugun agrilarimda gitti yok ne oluyor bi fikriniz varmi ? Bugun bat tarihim ve dun sadece peceteye bi kere pembe kan geldi akintiyla karisik. Bugun hic bisey yok ne zaman yapayim ben bu testi yaa. Elimdeki de erken gebelik testi bide
Testi yapabilirsin bence ama biraz daha beklesen mi?

İ

Kızlar 2 gün önce kan testi sonucum 74,53'tü bugün tekrar kan verdim 266,56 çıktı en az 2 katına çıkmalı diyordu doktorum. Hala korkuyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir.
Maşallah ne güzel artmış darısı bana ve bekleyen herkese İnsallah. Bat kaç gün geçmişti 74 çıktığı zaman?

Maşallah ne güzel artmış darısı bana ve bekleyen herkese İnsallah. Bat kaç gün geçmişti 74 çıktığı zaman?

Canım onu tam olarak bilemiyorum çünkü benim adetlerm çok düzensizdir. En son 26 ağustosta adet oldum birdaha da olmadım. 30 eylülde gebelik testinde hayalet çizgi gördüm. Ertesi gün tahlilde 74 çıktı. Yani büyük ihtimal adetimden yaklaşık4-5 gün önce örendim bence birde doktorum geç döllenme olabilir dedi.

1 senedir istiyorz her ay bir umut diyorum sonu hüsran oluyor bu ay çok değişik belirtiler olunca suphelendim birde 3 4 gun akinti oldu yumurta aki gibi 3 4 gun sürdü

Aynıyız canım bende 1 senedir istiyorum ve uzayan akıntı geliyo bendende arada bir adetime 3 gün var dünde geldi neyin nesi anlamadım bide tuhaf sızılar ama hemen ona yormak istemiyorum bi hastalık çıkmazda inşallah en önemlisi o
ALLAH hayırlara çıkarsın hepimizin durumunu

canım ğebe kalmadan en az 3 ay once kullanamya başlaman ğerekıyor folık asıtı bende sureklı folbıol kullanıyordum 2 tl bı fıyatı var sonra değıştırdım ımom adlı folık asıte ğeçtım 20 tl ama ıçınde b12 vs folık asıtle beraber dığer vıtm deposu yoğun ...özetle kullanman ğerekıyor bırakmadan ğebe kalıncada ılk 2-3 ay devam edıolıo zaten

Folbiolu en son aldığımda fiyatı 7 tl'ydi sen zamdan önce almışsın anlaşılan

Rabbim herkese ayrı ayrı imtihan veriyor buda bizim imtihanimiz rabbim sabrını versin insallh rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah rabbim yuvalarimiza huzur mutluluk versin inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin insallahhhh
amin..amin ..amin inşallah tez zamanda Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder bizlere ..amin ecmain

Back
X