• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim

kızlar durumlar nedir var mı yen hamis:anneadayı: ben yedim kırmızı kartı :duduk::halay::KK17:
Benim kist olmuss catlamamis ..diğer aya kaldi

Ben aksarayda oturuyorum küçük şehir olduğu için doktora az toplam 4hastane var ve hiçbirinden memnun kalamadım tabi bide doktor bayan olmalı eşim öyle istiyor,konyaya gitcez(sonradan vazgeçmezse eşim) reglimin üçüncü günü inşallah ordan iyi sonuç alırız :KK70:

Ben aksarayda oturuyorum küçük şehir olduğu için doktora az toplam 4hastane var ve hiçbirinden memnun kalamadım tabi bide doktor bayan olmalı eşim öyle istiyor,konyaya gitcez(sonradan vazgeçmezse eşim) reglimin üçüncü günü inşallah ordan iyi sonuç alırız :KK70:
:D Canım burada bir tane devlet hastanesi var. Vay halimize :D

kızlar yolun cok başındayım bu ay korunmayı bıraktık.ymurtlama günlerini değerlendirdik 3 4 gün oldu biteli ilişki olmadı sonra o günleri değerlendirmek yeterli mi

Kizlar merhaba benim batta 15 ekim ama gecen haftadan beri kasik agrisi yasiyorum.akintimda fazla.geciktigi gunun ertesi yapicam testi.Cok merak ediyorum ama umutta baglamiyorum uzulmeyeyim diye.15 ekim benide eklermisiniz?

Eklentiler

• IMG_20161011_192532.webp
    IMG_20161011_192532.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20161011_192532.webp
    IMG_20161011_192532.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar bugün doktora gittim. Kahverengi akıntı ve lekelenmeler kist yüzündenmişşşş:işsiz: nerdeyse 10 tane kist varmış bu yuzden adetlerim düzensizmiş ve ondan hamile kalamıyomusum. İnofolic diye bi toz ve glifor verdi 3 ay kullan gel olmazsa cocuk dedi ama yüzde doksanı bu ilaçlarla hamile de kalabiliyor dedi. Hayırlısı artık basladım haplara
İnşallah gönlüne göre olur. Şifalar diliyorum

Back
X