Yok canim nerdee doktorum cok cins zaten aralik ayindan itibaren baska doktora gecicem oda sagolsun dogum izninde ama randevu aldim onumuzdeki ay son bi kez buna gitcem birakcam sevmedim bu kadini cok gicik ters :) esim diyo belli olurmu kizmi erkekmi diye dedi yok dsha belli olmaz o kadar ölctü ama bi kere bakmadi acaba gorunuyomu diye korkuyo burdakiler hemen soylemek istemiyorlar tesadufen gormezlerse. rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu mucize ya biz bu gün gül gül öldük

cikolata yedim girmeden basta bi oynayi kafasini gösteriyo ellerini 360 deerece dönüyo falan düz duvara tirmandi

doktor diyo bakin elleri burda bakalim ayaklari nerdeymis birini gösterdi digerinide öndekinin arkasina saklamis kadin dedi bakalim diger bacagi nerde bi kaldirdi geri indirdi

ensesini ölcücek sipa keyif yapiyo yatti sirt ustu dönmüyo kadin salliyo bastiriyo bi zipliyo geri yatiyo tembel

ama sagolsun ne bizimki alin bakin dedi nede doktor bakti cinsiyetine beklicez 5 hafta daha :) ay cok uzun oldu ama cok heycanlandim cok tatliydi. Erkekler tembel olurmus diyorlarda bilemiyorum bence kiz olcak hayirlisi olsun tabiki