• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tebrik ederim çok güzel bir haber . Aslında tüm belirtiler var bende bat a son 3 gün var evde normal test yok sabah şerit testler varya gördünüzmü bilmiyorum kağıt olanlar adet gecikmeyince göstermezmiş ama yinede denedim negatif çıktı acaba doğru sonuçmu bilemedim
Adet gecikene kadar bekle canım moralini bozma

@FM_ist 8 Ekim

@ozle77 9 Ekim

@Maylopala 10 Ekim

@SucceSSstorY 10 Ekim

@uydurukpirenses 10 Ekim

@manzana_verde 12 Ekim

@aysntrk 14 Ekim

@melekistiyorum 15 Ekim

@sensiz__asla123 15 Ekim

@Finnuk 15 Ekim

@caninfistigi 16 Ekim

@zziinneett 16 Ekim

@Melissaihsn06 16 Ekim

@BenanAsiye 16 Ekim

ayllllliiiin35 ayllllliiiin35 17 Ekim

@Karpatyam 18 Ekim

@EhliKumpir 19 Ekim

A Ankey 19 Ekim

@nehir-arin 20 Ekim

@Ayla ak 20 Ekim

@ilkemmmmm 20 Ekim

@MrsBlackbird 21 Ekim

@aybukegok16 21 Ekim

@sukrancemal 22 Ekim

@nisandeniz 22 Ekim

@nazife_fth 22 Ekim

@Gamzecannn 23 Ekim

@zuzum87 24 Ekim

@Zey-has 24 Ekim

@edasrc21 25 Ekim

@intizar1 25 Ekim

@Bica 26 Ekim

@ECEdeniz8107 26 Ekim

@Amasyali05 27 Ekim

@ay__060 27 Ekim

@sweet 27 Ekim

Güzel haberleri olan var mı ne durumdasiniz canlar:deli:
Canim yeni bat 17 kasim ;)

Tebrik ederim çok güzel bir haber . Aslında tüm belirtiler var bende bat a son 3 gün var evde normal test yok sabah şerit testler varya gördünüzmü bilmiyorum kağıt olanlar adet gecikmeyince göstermezmiş ama yinede denedim negatif çıktı acaba doğru sonuçmu bilemedim
Tesekkur ederim canım. Evt biliyrm o testi ama sen erken yapmissin canim sakın üzülme. Ben adet gunu yaptım çok silik çıkmıştı. İnş güzel haberlerde verirsin canim

Tesekkur ederim canım. Evt biliyrm o testi ama sen erken yapmissin canim sakın üzülme. Ben adet gunu yaptım çok silik çıkmıştı. İnş güzel haberlerde verirsin canim
4 gün kala yapanlar var bende 3 gün kala bi deneyim dedim ama hayırlısı bakalım

Tsk cnm cevap yazdigin icin ben bir sene once dusuk yapmistm aklimada kotu seyler geliyor vede hic adet belirtim de yok rahimkanseri fln okuyom internette bide yurtdisinda hemen hastaneye fln da gondermiyolar turkiyede kolay doktora gitmek :KK43: durduk yere kanamalar fln :KK43: :KK43:
Kötü şeyler düşünme iyi düşün ki iyi olsun . Düşükten sonra rahmin kendini toplaması kişiden kişiye değişiyor . Rahimdeki iltihabı atana kadar hamile kalmak çok zor . Ben iltihap yüzünden yaklaşık 4 ay hamile kalamadım sonra soğan kürü yaptım ve o ay hamile kaldım . Geçen ay düşük yaptım ama rahmim iltihaptan kurtulduğu için bu ay yine hamileyim Allah ın izniyle . Soğan kürünü tavsiye ederim .

Benim 6 gün geçmişti silik çıkmıştı moralini bozma erken yine de :KK39:
Aslında 4 gün öncesi digital testim var ama yapmak istemiyorum çünkü Yumurta çatladığı gün kahve lekelenme başladı ve hala devam ediyo o yüzden aslında ümidim yok bebek olsa kesilirdi belki die düşündüm. Hayırlısı olsun inşallah tabiki çok istiyorum bebiş olsun aşırı istiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için çok sağol

image.webp
U ummulurve insallh vardır testinin fotoğrafinı gönderirsen yorum yapabiliriz belki. birde testinin markasi ne?
Testin markası ovula . Erken gebelik testi

Back
X