Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ara ara kanama da olurmuş. Bende hiç olmadı. Kendini iki sonuca da hazırla. Ben negatife hazırladım kendimi pozitif çıktı. Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahAslında 4 gün öncesi digital testim var ama yapmak istemiyorum çünkü Yumurta çatladığı gün kahve lekelenme başladı ve hala devam ediyo o yüzden aslında ümidim yok bebek olsa kesilirdi belki die düşündüm. Hayırlısı olsun inşallah tabiki çok istiyorum bebiş olsun aşırı istiyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için çok sağol
Bende negatif e hazırladım zaten üzülmüyorum bidahaki ay deneriz diyorum artık. Yaş geçmeden yapalım diye acelem yoksa nezaman kısmetse ozaman tabikiRica ederim ara ara kanama da olurmuş. Bende hiç olmadı. Kendini iki sonuca da hazırla. Ben negatife hazırladım kendimi pozitif çıktı. Allahım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Testin pozitif bence bat gelmeyecek
Yaşın kaç ki canımBende negatif e hazırladım zaten üzülmüyorum bidahaki ay deneriz diyorum artık. Yaş geçmeden yapalım diye acelem yoksa nezaman kısmetse ozaman tabiki
32 yaşYaşın kaç ki canım
Kötü şeyler düşünme iyi düşün ki iyi olsun . Düşükten sonra rahmin kendini toplaması kişiden kişiye değişiyor . Rahimdeki iltihabı atana kadar hamile kalmak çok zor . Ben iltihap yüzünden yaklaşık 4 ay hamile kalamadım sonra soğan kürü yaptım ve o ay hamile kaldım . Geçen ay düşük yaptım ama rahmim iltihaptan kurtulduğu için bu ay yine hamileyim Allah ın izniyle . Soğan kürünü tavsiye ederim .
Gerçekten öyle midir ya . Daha erken olduğu için öyle çıkmıştır değil mi . Ben iki ay kadar önce düşük yapmıştım hormonlarım sıfırlanınca tekrar başladık umarım olmuşturTestin pozitif bence bat gelmeyecekhayırlı uğurlu olsun inşallah
İçin rahat etmiyorsa en iyisi kan testidir . Ben hamileyken ilk ay adet görmüştüm ikinciyi görmeyince anladım .6 haftalık sanıyordum doktora bir gittim 11 haftalıkmış . Haberim olmadığı için hiç dikkat etmemiştim . Ağır iş yaptığım için düşük yaptım . Bence en kısa zamanda doktora git.Ben denemeyi cok istedimde korktum genelde hep sogan kurunden sonra dusuk yapanlari duydugum icin simdi baslasam sakincasi varmidir acaba yumurtalama kanamasi degildir diye dusunuyorum bazilarida kanamalara ragmen hamile oluyolar napcami bilmiyom.. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin insallah
Canım hurma kürü de çok faydalı diyorlar . Hurmayı kaynatıp suyunu içiyorsun ona da bak istersen . Aralarında en sağlıklısı bence o .hayıt tohumu, civanperçemi, karabaş otu, süt buğusu, inofolic , bebe aspirini , soğan kürü , havuç kürü , çörekotu-bal-tarçın,arı sütü ...
çok seçenek var bu ay ne denesem ki...
bu ay klomen ve çatlatma iğnesi de olacak extra yanına hangisini denemem uygun olur acaba?
Canım hurma kürü de çok faydalı diyorlar . Hurmayı kaynatıp suyunu içiyorsun ona da bak istersen . Aralarında en sağlıklısı bence o .
Bak bu bir işaret olabilir o zaman :) Rasulullah (asv) buyuruyor ki : Hurmayı tek sayılar (3-5-7) gibi yiyin . Öylesi daha şifalı ve faydalıymış ayrıca bilimsel olarak da kanıtlanmış sen de öyle kaynatırsınyaaaaa bunu hiç duymamıştım kv lerde hacdan geldi bolca da hurma var :)
hayıt tohumu, civanperçemi, karabaş otu, süt buğusu, inofolic , bebe aspirini , soğan kürü , havuç kürü , çörekotu-bal-tarçın,arı sütü ...
çok seçenek var bu ay ne denesem ki...
bu ay klomen ve çatlatma iğnesi de olacak extra yanına hangisini denemem uygun olur acaba?
Allah verecekse verir . Sadece bazı şeyleri vesile kılar . Sonuçta bunlar onun bize verdiği nimetler .kv nin bir tanıdığının çocuğu olmuyormuş hac dan geldikleri için hurma ve zemzem suyu istemiş şifa olsun diye
kadın herşeyi denemiş şifanın ne ile geleceği bilinmez tabii Rabbim vesilelerimizi nasip etsin bize inşallah.
Bende 33 nolmuş32 yaş
menü bayaz zengin: ::)
ihtiyaca gore kullanın bence iltihap varsa sogan kuru yumurta icin corek otu bal filan.hepsi de ayni anda kullanilmiyomus zaten dikkat edin iyi secim yapın.![]()
Bak bu bir işaret olabilir o zaman :) Rasulullah (asv) buyuruyor ki : Hurmayı tek sayılar (3-5-7) gibi yiyin . Öylesi daha şifalı ve faydalıymış ayrıca bilimsel olarak da kanıtlanmış sen de öyle kaynatırsın