- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Akınti gogislerde sizi batma var gelen giden yok test negatif çıkınca ümidim kalmiyoBenim yavaş yavaş kırmızı kart geliyo bu ay geçti benim bidahaki aya inşallah . Sende yapma bekle adet gününü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akınti gogislerde sizi batma var gelen giden yok test negatif çıkınca ümidim kalmiyoBenim yavaş yavaş kırmızı kart geliyo bu ay geçti benim bidahaki aya inşallah . Sende yapma bekle adet gününü
O zaman bi test yap canimAyni gun olurum hep erken gelir bazen ama gecmiyodu bugunde olcak gibi durmuyo zaten
Bizim tartismamiz bosanmaya kadar gitti ama benden bikmis sikilmis bosanicam dedi cok agladim gece gunduz aklima bile gelmedi belirti aramak zaten bu siteyede girmedim ama surekli süt gibi akıntım var kokusuz kasintisiz adetimde gecti acaba stresten mi oldu diyorum ama ben daha oncede cok stres yasadim o zaman hep gelirdi aklim karisti simdiCanim esinle tartistin diye yemekten icmekten kesilir mi hic insan hepimiz evliyiz ve evliligin tadi tuzu tartismalarimiz hep olacak. bebek deniyosun kendini bu donemlerde bu kadar uzme tamam mı. bekle istersen 1 2 gun daha oyle bi test yap
Valla bende anlamadım bide ihtimal vermedim bu ay test yaptim cnku negatif cikti agri sizi da olmayinca agir kaldim cok yine agri olmadi .s bekliyim biraz daha yapsam mi ki bi testcanımm o süt gibi akıntı hamilelik belirtisi olamaz mı? benim de günüm geçti ve akıntım var.
Bu cift cizgi ignden dolayimi ckiyo acaba yksa catladgi icn mi. Cift cigiyi gorunce catliyomu demk yoksa 24 saat icinde catlicak mi demk cnm bu cok soru sordm amaHmm catlatma ignesi aklimi karistirdi canim. siz bugun ve yarinida degerlendirin bence sonra dinlenmeye cekersiniz kendinizi:)
bence yap canımm, pozitif varsa hemen öğrenirsin negatif çıkarsa da kırmızılar gelene kadar ümit kesme. negatif çoğu zaman doğruyu vermiyor.Valla bende anlamadım bide ihtimal vermedim bu ay test yaptim cnku negatif cikti agri sizi da olmayinca agir kaldim cok yine agri olmadi .s bekliyim biraz daha yapsam mi ki bi test
Allah korusun canim bosanma lafini agzina bile alma daha yeni evlisin herkesin yuvasinda tartisma oluyo iyiye baglayin. stres gecikme yapar derler ama ben hic yasamadim oyle gecikmeler. insallah bebistendirBizim tartismamiz bosanmaya kadar gitti ama benden bikmis sikilmis bosanicam dedi cok agladim gece gunduz aklima bile gelmedi belirti aramak zaten bu siteyede girmedim ama surekli süt gibi akıntım var kokusuz kasintisiz adetimde gecti acaba stresten mi oldu diyorum ama ben daha oncede cok stres yasadim o zaman hep gelirdi aklim karisti simdi
Su erken gebelik testini mi alayim yoksa normal gebelik testi mi alayimbence yap canımm, pozitif varsa hemen öğrenirsin negatif çıkarsa da kırmızılar gelene kadar ümit kesme. negatif çoğu zaman doğruyu vermiyor.
Yeni evliyim ama daha bizim hep boyleydi sevgiykende hemen nisan atardik kizinca ikinizde inat olunca alttan alicak taraf olmayinca buyuyo bende bundan sonra alttan alma taraf olucam sanirim yoksa yine ben uzuluyorumAllah korusun canim bosanma lafini agzina bile alma daha yeni evlisin herkesin yuvasinda tartisma oluyo iyiye baglayin. stres gecikme yapar derler ama ben hic yasamadim oyle gecikmeler. insallah bebistendir
canım bence normal al, erken gebelik testlerinin para tuzağı olduğuna inanıyorum ben. ama negatif çıkarsa da sakın üzülme geçen seferki gibi.. sonuçta burada bir sürü insan görüyorsun, o testlerde yanılan. adet olana kadar ihtimal vardır.Su erken gebelik testini mi alayim yoksa normal gebelik testi mi alayim
Ayyy inşallah canım benim yaaVar var o yolda geliyo kuzummmtebrik ederim simdiden Allah saglikla kucagina versin benimde gunum gecti ama tek bi belirti yok umitli degilim adet belirtiside yok zaten neyse burdaki burdaki bebek haberleri hepimize umut oluyo :)
Canım sende test yapsana o zaman. Benimde dündü bat bu sabah hemen yaptım :)Kiz benimde dundü bat ama adete ait tek bir belirti bile yok sadece süt gibi akıntım var o kadar ne sivilce ne kasik agrisi ne gogus hassasiyeti falan .s beklemedeyim
Canim lh vucudumuzda her zaman var cift cizgi her zaman cikar ama silik cikar. iki cizgininde ayni koyulukta kopkoyu oldugu gün yumurtanin catlamasina az bi zaman kalmis demek yani koyu oldugu gun mutkaka iliski olmalı. birde asagidaki bilgiye gore kopkoyu ciktiktan sonraki cizginin siliklestigi yani yumurtlamanin oldugu günde ikiski olmali 2 gün üstüste.Bu cift cizgi ignden dolayimi ckiyo acaba yksa catladgi icn mi. Cift cigiyi gorunce catliyomu demk yoksa 24 saat icinde catlicak mi demk cnm bu cok soru sordm ama![]()
Cikar mi ki acaba idrarimda koyu cok boyle sari ama koyu sari .s yanma falan yok suphe dustu icime ogleden sonra gidip alayim baricanım bence normal al, erken gebelik testlerinin para tuzağı olduğuna inanıyorum ben. ama negatif çıkarsa da sakın üzülme geçen seferki gibi.. sonuçta burada bir sürü insan görüyorsun, o testlerde yanılan. adet olana kadar ihtimal vardır.
Negatif gormek istemiyorum gerci alistim ama yinede uzuluyo insanCanım sende test yapsana o zaman. Benimde dündü bat bu sabah hemen yaptım :)
Al canım sende test yap hadi haber ver bize.Cikar mi ki acaba idrarimda koyu cok boyle sari ama koyu sari .s yanma falan yok suphe dustu icime ogleden sonra gidip alayim bari
Ben yaptim canim bugun negatif. tum gebeliklerimi 5 gun onceden ayni testle ogrenen biri olarak adetim bugun yarin gelmek uzereCanım sende test yapsana o zaman. Benimde dündü bat bu sabah hemen yaptım :)