• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

slm kızlar..6 hazıranda kurtaj oldum ve hala adet olamadım..hormon ılacı kullandım yıne gelmıyor rahım duvarım cok ınceymış....bebıs ıstıyorum hemde cok umarım bu şekılde hamıle kalabılırım..:KK43:((((
slm canım bende ağustosta kürtaj olmuştum bende adet olamadım doktorum tarlusal verdi 55.gün olabildim

verdı canım cyclo progynova kullandım olamadım..ıkı doza cıkardı ben budefa ılacı yanlıs kullanmısım bıdaha almadım..cok sıkıldım bu durumdan.:KK43:
Canım bildiğim kadarıyla soğan kürünün adet söktürücü etkisi var bi dene istersen . Hem de eğer hamile kalmak istiyorsan ilaçları belirli bir zamandan sonra bırakman gerekiyor . Soğan kürü doğal olduğu için bbeğe zarar vermiyor

Canım bildiğim kadarıyla soğan kürünün adet söktürücü etkisi var bi dene istersen . Hem de eğer hamile kalmak istiyorsan ilaçları belirli bir zamandan sonra bırakman gerekiyor . Soğan kürü doğal olduğu için bbeğe zarar vermiyor
canım bugun baktım sogan kurune bılıyomusun onu denıycem artık.insan çare arıyo iste

image.webp
Kızlar bugün sabah yaptığım test böyle çıktı adetime daha 5 gün var.

hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim darısı olmayanların başına . Ben eylülün 2nde düşük yapmıştım sonradan çok korktum daha olmaz diye ama Allah nasip etti işte . Düşükten sonra rahim kendini tamamen yeniliyormuş bu yüzden hamile kalmak çok kolaylaşıyormuş .

Teşekkür ederim darısı olmayanların başına . Ben eylülün 2nde düşük yapmıştım sonradan çok korktum daha olmaz diye ama Allah nasip etti işte . Düşükten sonra rahim kendini tamamen yeniliyormuş bu yüzden hamile kalmak çok kolaylaşıyormuş .
cok sevındım canım.darısı ısteyenlere ınsallh.doktora gıttınmı

cok sevındım canım.darısı ısteyenlere ınsallh.doktora gıttınmı
Yok daha gitmedim eşim düşük yaptığım zaman çok üzülmüştü onun da pek umudu kalmamıştı . Şimdi bu çizgi tam kırmızı olana kadar inanmaz kolay kolay :)

Kızlar selam bat son 2 gün çok heycanlıyım henüz gelen giden yok ağrı yok adet belirtisi yok bakalım ne olucak . çok şiddetli bel ağrısı çok sık açıkma hissi oldu bu aralar ama henüz çok erken ümitlenmek istemiyorum .. Adetten sonra olmassa bakcam artık erkenden bakıp üzülmek istemiyorum kızlar :110:

Kızlar selam bat son 2 gün çok heycanlıyım henüz gelen giden yok ağrı yok adet belirtisi yok bakalım ne olucak . çok şiddetli bel ağrısı çok sık açıkma hissi oldu bu aralar ama henüz çok erken ümitlenmek istemiyorum .. Adetten sonra olmassa bakcam artık erkenden bakıp üzülmek istemiyorum kızlar :110:
Canım emin ol bel ağrısı en büyük belirti. Bebek rahime tutunduğu an bel ağrısı başlıyor . Umutlu ol her zaman .

merhaba kızlarr. yasmin kullanıyorum . 1 haftadır. gögüslerim büyüdü ve ağrılar olmaya başladı sizce nedendir?

Canım emin ol bel ağrısı en büyük belirti. Bebek rahime tutunduğu an bel ağrısı başlıyor . Umutlu ol her zaman .

İnşallah canım ama canım her ay bi umut desek sonun hep umutsuzluk yaşıyorum toparlanmak çok kolay olmuyor . Herşey Allah'tan diyorum tabi ki ..

Back
X