hiç test yptınmı canımBende siZdenim bat 2 kasım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç test yptınmı canımBende siZdenim bat 2 kasım
Senin dediğin o akıntı hamilelik belirtisi sayılıyr canım . Sen yine de dikkat et kendine kimisinde hiç belirti olmuyor 8. 9. Haftadan sonra çıkıyorBelirtide yok ki o kadar temizlik yaptim aç kaldim bi tarafim agrimadi belim bile agrimadi sadece süt gibi yumuşak krem tarzi bi akintim var surekli baskada hic bi belirti yok bunyede .s yok galiba olsa cikardi zaten
Ayy çok sevindim canım çok geçmiş olsun kendine çok çok dikkat et . Sağlıkla kavuşursun bebeğine inşaAllahMerhaba kizlar. Daha once 2 defa dusuk yaptim ve simdi 3. Ye hamileyim, doktor bunun kimyasal gebelik oldugunu soyledi ve adet gb kanayip dusecegini soyledi cunku degerlerim hep dusuyordu. tabi yikildim ama 1 hafta icinde kanama olmayinca tekrar test yaptirip doktora gittim ve rabbimin mucizesi oldu, degerlerim yukselmis ve kesem olusmustu.doktorun drdigine gore 1 aylik hamileyim. Keseyi gorduk. Insallah carsamba gunu kontrolum de cok gguzel haberler alirim. Doktorum kan ppihtilasmasindan suphelendigi icin ona gore bir tedavi uygulayacak. Insallah evladim bana tutunur ,saglicakla dogar. Daha onceki gebeliklerimde hhic gelisme olmamisti, Kalp atislarini bile duyamamistim . Dua ediorum insallah guzel gunler benden yanadir
Anladim canim bende alicam erken gebelik testi.cunku belirtiler hissediyorum.beyaz krem gibi bi akinti,rahim kisminda bi agri vs.Erken gebelik testini bir hafta önceden yaptım ben .
İnsaalah gönlüne göre mucize n gerçekleşir. Sağlıkla kucağa alabilmek duasıylaMerhaba kizlar. Daha once 2 defa dusuk yaptim ve simdi 3. Ye hamileyim, doktor bunun kimyasal gebelik oldugunu soyledi ve adet gb kanayip dusecegini soyledi cunku degerlerim hep dusuyordu. tabi yikildim ama 1 hafta icinde kanama olmayinca tekrar test yaptirip doktora gittim ve rabbimin mucizesi oldu, degerlerim yukselmis ve kesem olusmustu.doktorun drdigine gore 1 aylik hamileyim. Keseyi gorduk. Insallah carsamba gunu kontrolum de cok gguzel haberler alirim. Doktorum kan ppihtilasmasindan suphelendigi icin ona gore bir tedavi uygulayacak. Insallah evladim bana tutunur ,saglicakla dogar. Daha onceki gebeliklerimde hhic gelisme olmamisti, Kalp atislarini bile duyamamistim . Dua ediorum insallah guzel gunler benden yanadir
Benim kahve akıntım var yumurtlamadan beri o yüzden pek ümitli degilim ama kızlar anlatıyoya belirtileri ve kanamalarının olduklarını hevesleniyorum belki die ama yok yapmıcam test. Sen yaptınmıhiç test yptınmı canım
Merhaba kizlar. Daha once 2 defa dusuk yaptim ve simdi 3. Ye hamileyim, doktor bunun kimyasal gebelik oldugunu soyledi ve adet gb kanayip dusecegini soyledi cunku degerlerim hep dusuyordu. tabi yikildim ama 1 hafta icinde kanama olmayinca tekrar test yaptirip doktora gittim ve rabbimin mucizesi oldu, degerlerim yukselmis ve kesem olusmustu.doktorun drdigine gore 1 aylik hamileyim. Keseyi gorduk. Insallah carsamba gunu kontrolum de cok gguzel haberler alirim. Doktorum kan ppihtilasmasindan suphelendigi icin ona gore bir tedavi uygulayacak. Insallah evladim bana tutunur ,saglicakla dogar. Daha onceki gebeliklerimde hhic gelisme olmamisti, Kalp atislarini bile duyamamistim . Dua ediorum insallah guzel gunler benden yanadir
bende yapmadım canım evet kızlar belirtileri anlatırken bende hevesleniyorum ama sonra tık yok kırmızılar belirmiş bide en diyet yaptığım için gecen aylarda tarcın kullnıyordum adetım kahve geliyordu hep gecıktırıyormus megersem bu ay hıc kullanmadım bakalım nasıl olucakBenim kahve akıntım var yumurtlamadan beri o yüzden pek ümitli degilim ama kızlar anlatıyoya belirtileri ve kanamalarının olduklarını hevesleniyorum belki die ama yok yapmıcam test. Sen yaptınmı
Eki Görüntüle 1905435 Kızlar bugün sabah yaptığım test böyle çıktı adetime daha 5 gün var.
Az once yaptim dun batti gelmedi vardir dedim ama yok![]()
İnsaalah gönlüne göre mucize n gerçekleşir. Sağlıkla kucağa alabilmek duasıyla
. Allah guzel dusunen hepinizden razi olsun. Insanin bu zamanlarda duaya ihtiyaca var. Benim duamda sizlerleMaşaAllah canım hayırlı olsun. Allah sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin diyelim o zamanhadi ben kactim test yapinca geri gelicemmm dua edin bol bolll:)
Karnima baski uyguluyorum elimle falan aci yok olsa acir parmaklarimla geziniyorum karnimda yine bi acima hisside yok nette bi yer de okumustum bastirinca aci vermesi lazimmis diyeSenin dediğin o akıntı hamilelik belirtisi sayılıyr canım . Sen yine de dikkat et kendine kimisinde hiç belirti olmuyor 8. 9. Haftadan sonra çıkıyor
Bebek düşünürken diet yapmayın diolar. Benim gerçekten ümidim yok görücem kırmızı kartı. Sizin vardır inşallah. Ne kadardır istiyorsunuzbende yapmadım canım evet kızlar belirtileri anlatırken bende hevesleniyorum ama sonra tık yok kırmızılar belirmiş bide en diyet yaptığım için gecen aylarda tarcın kullnıyordum adetım kahve geliyordu hep gecıktırıyormus megersem bu ay hıc kullanmadım bakalım nasıl olucak
Az once yaptim yavrum negatifff:/cancağızım yaptın mı test naptın merak ettim giremedim hafta sonu?